Herenbodywarmer voor trekking Forclaz 200 blauw
12,99 €*

Reviews on

Herenbodywarmer voor trekking Forclaz 200 blauw

4.9 / 5 10 Reacties
10 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    50-59
    22 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    De Max
    Licht makkelijk was naar, vrij bewegen

    Prijs / kwaliteit perfect

    Antwoord van het merk :

    Beste Lode,
    Eerst en vooral bedankt om even de tijd te nemen om een review te schrijven over de fleece bodywarmer van Quechua.
    Het doet ons steeds een plezier om te lezen dat mensen tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Moest je nog een leuke foto hebben van je aankoop in actie, aarzel dan niet om deze op onze site te posten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    50-59
    31 January 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goed

    goed

  • Man
    60 of ouder
    23 November 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima kwaliteit
    Prettige stof , lekker warm en soepel. Fijn om in

    Het is een prima kledingstuk stussen jas en bodywarmer

  • Man
    60 of ouder
    29 June 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima bodywarmer voor in de zomer.
    Licht en makkelijk Geen

    Gewoon een prima stukje kleding voor waar het bedoeld is.

  • Man
    40-49
    07 April 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Top body aan top prijs
    Pasvorm, materiaal en prijs

    Ik ben een fervente buitensporter (snowboard, ski, alpinisme, klimmen, MTB, ...) en ik draag heel graag body warmers omdat ik graag een warm bovenlichaam heb en toch mijn armen fris en vrij heb. Ik heb een aantal soortgelijke vestjes in dons, fleece en softshell van verschillende outdoormerken. Sinds ik dit exemplaar van Quechua heb betrap ik mezelf er op dat ik nog zelden de andere draag (uitgezonderd de donzen als het echt koud is). De reden hiervoor is dat het heel aangenaam draagt door de uitstekende pasvorm en het zachte materiaal. Het is licht en toch warm. Kortom een uitstekend product voor een top prijs.

  • 31 December 2013
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    uitstekend
    zeer aangenaam om dragen geen

    oké verhouding prijs / kwaliteit

  • 10 December 2013
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    top product
    ideaal als het wat frisser wordt geen

    en nog voor een degelijke prijs ook !

  • 05 December 2013
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    positief
    het is licht om dragen en warm, lang genoeg geen

    ik ben heel tevreden met deze aankoop

  • 01 December 2013
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    voelt heel zacht en zit zalig en warm
    is heel gemakkelijk om onder een jas te dragen helemaal niks op aan te merken

    absoluut een aanrader!!!!!!!!!!!

  • 26 November 2013
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    uitstekend
    comfortabel, onderhoudsvriendelijk tot nu toe geen

    zowel zeer licht als comfortabel om te dragen,heel onderhoudsvriendelijk en ook de prijs is een meevaller

NAAR BOVEN