Herenbroek trekking Arpenaz 500 bruin
34,99 €*

Reviews on

Herenbroek trekking Arpenaz 500 bruin

4.3 / 5 12 Reacties
12 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    60 of ouder
    26 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Trackingbroek
    Maat en pasvorm uitstekend heb ik nog niet

    Zeer tevreden over de aankoop en levering van deze broeken(3 stuks)

  • Man
    16 September 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    super

    zit prima

  • Man
    40-49
    24 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Broek Arpenaz
    Gemakkelijk om te wassen! Meer keuze in kleuren.. Bv donkerblauw of zwart

    Fijn om te dragen.

    Antwoord van het merk :

    Beste Patrick,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze wandelbroek van Quechua.
    Het doet ons veel plezier te lezen dat je tevreden bent met je Decathlon aankoop.
    Heb je nog enkele leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • 18 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Niet lang genoeg

    Broek is niets mis mee maar helaas zijn er geen lengtematen beschikbaar. Heb L/XL en ben 1,90m lang. Toch jammer en ik had, gezien het promotiefilmpje, erg goede hoop.

  • Man
    30-39
    09 July 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    QUECHUA trekkingsbrook
    zijdelingse zakken, en luchtig draagcomfort ----------

    een aangenaam zitten broek die tevens ademend is, echt comfortabel om te dragen.

    Antwoord van het merk :

    Beste Jeroen,

    bedankt alvast om even de tijd te nemen om ons je gedacht te geven over de wandelbroek van Quechua.
    Het doet ons steeds plezier te lezen dat de mensen tevreden zijn over hun aankoop bij Decathlon.
    Ik wens je nog veel wandelplezier toe en moest je enkele leuke foto's hebben, aarzel dan niet om deze op onze site te posten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    Jeroen find this answer useful

  • Man
    60 of ouder
    02 June 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    herenbroek
    past perfect. mijn man wil geen andere broek. broeken zijn uitverkocht. we hopen dat ze gauw wee

    Hopen dat de broeken gauw weer leverbaar zijn. Dan ook graag wat meer kleuren. Groeten

  • Man
    50-59
    30 August 2015
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goeie broek voor lange wandel tochten veel zakken
    veel opberg zakken zeker voor lange afstand wandel geen afrits boek

    het is alleen jammer dat deze broek niet afrits baar is hier door kon hij langer
    gebruikt worden

  • Man
    30-39
    20 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima vrijetijdsbroek
    draagcomfort, lichtgewicht, soepel losse tailleband

    Is een prima vrijetijdsbroek . Een echt lichtgewicht. Ik heb de indruk dat de tailleband iets losser wordt naar mate je ze draagt. Misschien de tailleband iets stijver maken dat hij iets taille vaster is. Is perfect op te lossen met een goeie riem.

    Antwoord van het merk :

    Beste Heer,
    Bedankt om uw feedback omtrent de broek Arpenaz 500 met ons te delen.
    Normaal moet u geen probleem met de tailleband van de broek ontmoeten.
    Als u wilt, hoewel u tevreden van dit product bent, nodig ik u uit in winkel te komen om te checken of het geen productiefout is.
    Als het het geval is, kan u uw broek ruilen. Met vriendelijke groeten

    Maxime Mathieu VDSP Quechua

  • Man
    50-59
    29 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Arpenaz 500 heren broek
    Zit goed, niet te warm, snel droog nog niet gevonden

    Prima broek voor zowel warm als koud weer!

  • Man
    60 of ouder
    15 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Stevige broek voor outdooractiviteiten
    stevig; goed afgewerkt; practische zakken; riem De stof had lichter van gewicht mogen zijn.

    Het zou fijn zijn als op de site het gewicht van de broek, dan wel van de stof vermeld zou worden. Mijn aankoop leverde een goede broek op, maar eigenlijk - voor mij - iets te zwaar voor in de zomer.

NAAR BOVEN