Herenbroek voor trekking Forclaz 500 zwart
39,99 €*

Reviews on

Herenbroek voor trekking Forclaz 500 zwart

4.7 / 5 29 Reacties
29 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    50-59
    17 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Forclaz 500
    Fijn om te dragen, snel droog Geen

    Goede pasvorm, snelle levering

  • Vrouw
    20-29
    07 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Fijne broek die ook goed past voor Dames
    Verstevigde knievlakken, stof rekt goed mee Geen verstevigde stof bij zitvlak

    Ik heb dit model gekocht omdat er geen vergelijkbare dames model was bij de Decathlon in Rotterdam. Dit was de eerste mannenmodel broek die ik goed vond staan bij mij. Je kan er heel erg gemakkelijk in bewegen omdat de stof mee rekt.
    Ik zou hem niet aanraden voor klimmen of als je veel in de natuur luncht zonder stoeltje. De zitvlak is namelijk niet verstevigd waardoor de broek makkelijk slijt. Maar voor wandelen is hij prima.

  • Man
    20-29
    07 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima broek
    Droogt snel, is niet zwaar maar wel erg stevig Riem is niet heel stevig

    Prijs kwaliteit zeer moeie broek, gebruik hem als werkbroek op evenementen en werkt heerlijk. Alleen even de riem verwisseld met een sterker exemplaar.

  • Man
    30-39
    06 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Fijne broek maar de riem is minder goed
    fijne lichte stof, goede pasvorm De riem blijft niet goed zitten

    Het is hele fijne broek die lekker zit.
    Het enige nadeel is dat de riem niet goed blijft zitten, deze schuift steeds "los" waardoor je hem weer strak moet trekken.
    Het is niet exemplarisch aangezien ik twee lange broeken en twee korte broeken heb gekocht en allemaal hebben ze hetzelfde probleem met de riem. De stof van de riem is te glad denk ik.

  • 04 June 2016
    That review has been deposited on this product version
    Zeer goed

    Ik heb deze broek ongeveer een maand en ik ben er zeer tevreden over,maar ook ik heb de riem er uit gehaald en vervangen door een ander exemplaar.

  • Man
    40-49
    06 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fantastisch
    - zit perfect - stretch - licht en comfortabel - de riem houdt niet zoals het moet

    Beter een andere riem gebruiken dan diegene die meegeleverd is, maar dat is geen probleem, want je kan hem eruit halen...

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    bedankt met je review over de wandelbroek van Quechua.
    Het doet ons steeds deugd om te lezen dat de mensen zeer tevreden zijn over hun aankoop in Decathlon!
    Ikzelf ben grote fa van deze broek en heb nog nooit een probleem gehad met de riem. Moest u daar echt niet tevreden van zijn mag u de broek steeds komen omruilen of eens langsgaan om te zien of er een oplossing is voor de riem.
    Moest je nog een leuke foto hebben van jezelf en je aankoop van Decathlon, aarzel dan niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    Rudy find this answer useful

  • Man
    50-59
    04 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima broek, de Forclaz 500
    Pasvorm (op taille, heupen, bovenbenen) Pijpen lopen wat wijd uit; had niet gehoeven

    Prima, aansluitende pasvorm, met name rond taille, heupen en bovenbenen. Pijpen zijn, aan de onderkant, iets te wijd (niet storend). Licht materiaal. Nog geen ervaring met regen of extreme hitte.

  • Man
    40-49
    07 April 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Te kort voor lange benen
    Goed materiaal Te kort

    Voor grote mensen (ik ben 1m90) is deze broek spijtig genoeg veel te kort.

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    bedankt voor je review over de Forclaz 500 wandelbroek van Quechua.
    Het doet ons deugd om te lezen dat je op zich tevreden bent over het product, was het niet dat de broek op zich te kort is.
    Tot vorig jaar heeft decathlon en Quechua een groot deel van de broeken in - 1.9m en +1.9m aangeboden. Omdat dit niet rendabel en onduidelijk was voor de klant zijn wij hier mee gestopt.
    Moest je toch nog een leuke foto van jezelf en je aankoop hebben, aarzel dan niet om deze op onze site te posten.e toch nog een leuke foto hebben van jezelf en je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    50-59
    15 January 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Trekking broek
    Prima broek past perfect Niet

    Prima pasvorm snelle levering goede prijs kwaliteit verhouding

  • Man
    40-49
    02 November 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    super broek
    licht, comfortabel, sterk. geen

    Wat een comfortabele outdoor broek is dit.
    Super prijs voor een geweldige broek.
    Mooie details en goede afwerking en verstevigingen op de kwetsbare plaatsen.

NAAR BOVEN