Vanaf
29,99 €*

Reviews on

Herendonsjas voor wandelen X-Light 2 grijs

4.2 / 5 9 Reacties
8 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    50-59
    08 February 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    handig opvouwbaar jasje

    was eigenlijk voor de vakantie bedoelt omdat deze makkelijk in de bagage past als je van een koud naar een warm land reis. Tureg gekomen draag mijn man deze jas elke dag.

  • Man
    20-29
    04 February 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zit lekksr, en is lekker warm

    Heerlijk stevige donsjas, zeker aan te raden!

  • Man
    40-49
    02 February 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prijs/kwaliteit top

    Is aangeraden om een maat groter re nemen dan de maat die je normaal neemt

    Antwoord van het merk :

    Beste Guy,

    Bedankt om even de tijd te nemen om ons je mening te geven over de donsjas van Quechua.
    Het doet ons steeds plezier om te lezen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop bij Decathlon.
    Decathlon heeft het laatste jaar enorm gewerkt op het vernieuwen van hun maatvoering, hierdoor kan het dus zijn dat je een maatje groter of kleiner dan voorheen dient te nemen! Door de nieuwe maatvoering hopen wij nog meer klanten te kunnen helpen.
    Moest je nog leuke foto's hebben met je aankoop in actie, aarzel dan niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    40-49
    30 January 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima jas
    Licht, zacht, goede pasvorm Elastiek rond de uiteinde van de mouwen zou een wa

    Dit is een prima warme jas voor in Nederland; goede prijs kwaliteit verhouding.

  • Man
    50-59
    29 December 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Licht en behoorlijk warm jasje.
    Leuke en mooie jas voor zijn prijs.

    Een fleece voering in de zakken zou van deze jas een echte topper maken.

    Antwoord van het merk :

    Beste,

    Alvast bedankt voor uw tijd om ons product te beoordelen. Het doet ons steeds plezier om te zien dat onze klanten tevreden zijn met onze producten. Uw feedback, betreffende de binnenvoering van de zakken, zullen we zeker doorgeven aan de productingenieurs. Zo kunnen zij de jas verder innoveren en inspelen op de noden van onze klanten.

    Met vriendelijke groeten,
    Karl Van Der Auwera Verkoper monitor Quechua by DECATHLON

    rudi find this answer useful

  • Vrouw
    50-59
    07 November 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    winterjas
    lichtgewicht -

    heerlijk warme lichtgewicht winterjas. echt een aanrader!

  • Man
    40-49
    04 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    winterjas
    zit lekker en ziet er goed uit niet warm genoeg

    het is een lekkere jas maar of ik hem echt met wintersport kan gebruiken betwijfel ik. Jullie gaven aan warm tot -5 maar volgens mij is hij daar te dun voor.

  • Man
    30-39
    03 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    heerlijk jasje!
    lekker warm, klein in te pakken.. geen gevonden..

    lekker warme jas die klein te verpakken is.
    wel een maat groter nodig dan ik normaal omdat hij wat krap zit..

  • Man
    40-49
    18 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Donsjas
    licht

    Lichte jas, aangenaam om dragen tijdens de tussenseizoenen

    Antwoord van het merk :

    Beste Koen,

    bedankt om even de tijd te nemen om een review te schrijven over de donsjas X-light 2 van Quechua.
    Het steeds leuk om te lezen dat de klanten tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Moest je nog een leuke foto hebben van je aankoop in actie, aarzel dan niet om deze op onze website te posten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

NAAR BOVEN