Herenfleece voor trekking Forclaz 50 groen
8,95 €*

Reviews on

Herenfleece voor trekking Forclaz 50 groen

4.6 / 5 54 Reacties
53 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    40-49
    24 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goed
    prijs, model, aangenaam om te dragen geen

    prima prijs/kwaliteit

    Antwoord van het merk :

    Beste Rik,

    bedankt alvast om even de tijd te nemen om een review te schrijven over de fleece van Quechua!
    Het doet ons steeds plezier om te lezen dat klanten tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Moest je nog een leuke foto hebben van je aankoop in actie, aarzel dan niet om deze op onze site te posten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    50-59
    04 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    super
    lekker warm bewegingsvrijheid kan nog wat beter

    mag iets ruimer zitten voor meer bewegingsvrijheid;en of ik moet wat aan mijn buikomtrek doen !

  • Man
    60 of ouder
    09 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    QUECHUA Herenfleece Forclaz 50 gemêleerd rood
    Warm, zacht, mooi geen

    Ik ben 2m en de trui had iets langer mogen zijn, maar dat wist ik al toen ik 'm kocht.

  • Man
    50-59
    15 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zeer degelijke kledij
    Warmte, zachtheid geen

    Zeer postive ervaring, enkel aan zweet-absorbtie kan misschien iets verbeterd worden ...

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    bedankt alvast met je review over de Forclaz 50 fleece van Quechua,
    het doet ons deugd om te lezen dat u zeer tevreden bent over onze producten.
    Moest je toch nog een leuke foto hebben van jezelf met je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze site te posten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    60 of ouder
    24 February 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fantatische fleece voor dagelijks gebruik
    Fijn gevoel, groot draagconfort, warme fleece Geen!

    Wat een gemakkelijke truien, ik heb veel duurdere stukken in mijn kleerkast maar ik neem steeds naar deze truien, heb er vier aangekocht en heb er nog geen seconde spijt van!
    Voor vrije tijd en licht sportieve aangelegenheden een aanrader, ben zestigplusser en een fervent wandelaar dus ze komen van pas...

    Antwoord van het merk :

    Wilfried,

    bij deze wil ik je bedanken voor de tijd en energie die je hebt genomen om ons te laten weten wat je van je aankoop vindt.
    Het doet ons deugd om te horen dat de Fleece Forclaz 50 van Quechua je zo bevalt. Als fervent wandelaar komen deze truien inderdaad steeds van pas!
    Wij hopen je nog regelmatig terug te zien in onze winkel of op onze site, en aarzel niet om enkele leuke foto's van jou en je schoenen op onze website te posten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    60 of ouder
    25 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Goedkope lichtgewicht fleece
    Voor deze prijs goed afgewerkt en goed passend Sommige modellen in wat rare, schelle kleuren

    Goed zittend, normale maten en pasvorm. De nieuwe fleece had wel een ietwat nare geur, die gelukkig weg was na even uitspoelen.

  • Vrouw
    40-49
    11 January 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    mooie fleece
    prijs structuur verandert na wassen

    materiaal wordt pluizig na meerdere keren wassen.
    Soms hebben jullie hele vreemde kleuren in de verkoop

  • Vrouw
    50-59
    29 December 2015
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    aanrader
    Heel zacht, heel warm Meer variatie van kleuren

    Heel aangenaam om te dragen. Mijn man draagt geen andere truien meer .

  • Vrouw
    40-49
    29 December 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    werktrui
    comfort geen

    geen

  • Vrouw
    40-49
    18 November 2015
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    lekker
    volgens verwachting

    goede spul

NAAR BOVEN