22,99 €*

Reviews on

Herenfleece voor trekking Forclaz 500 blauw

4.6 / 5 8 Reacties
8 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    60 of ouder
    09 February 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Een ganse ploeg in dezelfde fleece

    Aangekocht voor de ganse ploeg voetballers: ze waren zeer tevreden, voelde goed aan, mooie kleurencombinatie, zacht materiaal,; prima afgewerkt

    Antwoord van het merk :

    Beste Gerda,

    Bedankt om even de tijd te nemen om ons je idee te geven over de fleece van Quechua.
    Het doet ons steeds plezier om te lezen dat de mensen tevreden zijn met hun aankoop bij Decathlon.
    Ik hoop dat de trui mag bijdragen aan vele overwinningen en moest je nog een leuke foto hebben met de ganse ploeg en de trui, aarzel dan niet om deze op onze site te posten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    50-59
    24 January 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goeie aankoop
    mooie kleur en warm, aangesloten boorden geen

    heerlijke jas/vest

  • Man
    01 September 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goed vest

    Goede prijs-kwaliteitverhouding

  • 60 of ouder
    13 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    perfecte fleece

    ideaal voor het voor of najaar!

    Antwoord van het merk :

    Beste Peter,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze trekking fleece van Quechua.
    Het doet ons veel plezier te lezen dat je tevreden bent met je aankoop bij Decathlon.
    Indien je nog leuke foto's hebt van je aankoop, mag je deze steeds op onze website posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

    peter find this answer useful

  • Vrouw
    50-59
    16 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Snowdon bestendig
    Licht, warm Geen

    Zojuist 2 weken op en rond Mount Snowdon (Wales) getrokken. Beviel prima. Cape erover bij regenweer. Ideaal voor trekking.

  • 40-49
    28 December 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zit lekker en warm
    Hoe dun de fleece is Geen

    Super om te dragen bij fris weer

  • Man
    50-59
    28 December 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    oké
    leuk om dragen niets

    alles goed

  • Man
    50-59
    28 December 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fantastische kwaliteit voor een lage prijs
    Goede pasvorm, een zeer goede kwaliteit, geen

    geen

NAAR BOVEN