Herenhemd met korte mouwen voor trekking Arpenaz 100 blauw
14,99 €*

Reviews on

Herenhemd met korte mouwen voor trekking Arpenaz 100 blauw

4.6 / 5 17 Reacties
17 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    50-59
    28 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Trekkinghemd
    alles naar wens Geen

    Het trekkinghemd is ok voor mij.

  • Man
    60 of ouder
    20 June 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Herenhemden met korte mouwe
    Zit aangenaam en geen strijkwerk na wasbeurt

    Is een confortabel product aangenaam om te dragen

    Antwoord van het merk :

    Beste Hubert,

    Alvast bedankt om even de tijd te nemen om ons je mening te geven over het hemd van Quechua.
    Het doet ons steeds plezier om te lezen dat mensen tevreden zijn over hun aankoop bij Decathlon.
    Moest je nog een leuke foto hebben van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    50-59
    17 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Trekking hemd
    Pasvorm,prijs en kwaliteit. geen

    De maten verschillen van grootte tussen de verschillende kleuren,gemaakt in verschillende landen.Kan vervelend zijn bij online aankoop.

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    bedankt alvast voor de review over het hemd van Quechua.
    Het is steeds leuk om te lezen dat de mensen tevreden zijn over hun aankoop bij Decathlon.
    Er kan inderdaad soms wat verschil optreden in maten, afhankelijk van land van productie. Wij zijn dus op de hoogte van dit probleem en proberen dit zo grondig en snel mogelijk op te lossen.
    Moest er echt een te groot verschil op zitten aarzel dan zeker niet om je aankoop om te ruilen!!
    Moest je toch enkele leuke foto's hebben van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    40-49
    11 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Fijn shirt
    Zit heerlijk, mooie pasvorm, kreukt niet.

    Dit shirt zit erg prettig. Het is een vrij slank model, zonder dat het de bewegingsvrijheid beperkt. Het kreukt niet. Heel fijn tijdens het wandelen als het wat warmer is. Maar het is ook prima geschikt voor dagelijks gebruik.

  • 60 of ouder
    12 May 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Hemd korte mouwen Arpenaz 100 heren trekking beige
    licht en luchtig geen

    geen opmerkingen

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    eerst en vooral bedankt om even de tijd te nemen om je mening te geven over het Arpenaz 100 hemd van Quechua.
    Het doet ons steeds veel deugd om te lezen dat mensen tevreden zijn over hun aankoop bij Decathlon.
    Moest je nog leuke foto's hebben van jezelf en je hemd in actie, aarzel dan niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • 40-49
    27 February 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    ongewoon comfortabel
    goede pasvorm netjes afgewerkt veel labels binnenin

    verrassend lekker relaxed zittende blouse

  • Man
    60 of ouder
    27 July 2015
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    fijn en lekker te dragen , goede pasvorm
    goede pasvorm, voelt goed op je huid geen

    nat ophangen en licht strijken

  • Man
    40-49
    21 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Arpenaz heren donkergroen hemd
    comfortabel, fris om dragen

    Aangenaam om dragen

  • 50-59
    14 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima shirt
    Goede pasvorm, kreukvrij, leuke details Geen idee

    geen

  • Vrouw
    30-39
    13 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    luchtig sportief herenhemd en toch ietwat gekleed
    luchtig, sportief en tegelijkertijd gekleed

    aanrader, goede prijs kwaliteit!

NAAR BOVEN