Herenjack voor trekking RainWarm 600 donkergrijs
69,99 €*

Reviews on

Herenjack voor trekking RainWarm 600 donkergrijs

4.6 / 5 20 Reacties
20 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    20-29
    29 April 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Geweldige jas
    - Mooi en stijlvol - effectief water- en winddicht - Geen

    Het is een mooie en stijlvolle jas, hij is tevens ook wind- en waterdicht en warm.
    Kortom echt een koopje en zeker voor deze belachelijk lage prijs!

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    bedankt met je review over de regenjas Arpenaz 600 warm van Quechua.
    Moest je nog enkele leuke foto's hebben van jezelf en je aankoop, aarzel dan zeker niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    30-39
    14 January 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Warm, maar weinig ademend vermogen
    De stijl en comfort, warm en licht Ademend vermogen

    Deze jas zit goed, ziet er leuk uit en is warm, de lengte en vooral het ademend vermogen laten - wat mezelf betreft - te wensen over. Door dat laatste minder geschikt voor intensiever stappen, ok om in de regen en de kou op de bus te wachten. Okselritsen of extra ventilatie zouden een handige aanvulling zijn, misschien ook een extra binnenzak.

  • Man
    50-59
    28 December 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    tevreden
    mooie vorm. zakken

    zakken zijn iets te klein. Een extra binnenzak was wel handig geweest.

  • Man
    30-39
    07 February 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne jas
    Lekker warm Mocht van mij wel 5 cm langer zijn

    Heerlijke jas, lekkere draag comfort zit lekker. De jas is goed warm soms iets te warm. Maarja liever iets warm dan het koud hebben in je jas. De jas is al getest aan de weersomstandigheden van Oostenrijk. Wind, hagel, sneeuw en regen is geen probleem de jas doet waarvoor het ontworpen is. Kortom goede prijs voor een kwaliteit jas.

  • Vrouw
    02 January 2015
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super jas

    Ik zou hem echt aanbevelen. En prijs qualiteit, toppie!

  • Man
    21 October 2014
    That review has been deposited on this product version
    Fijn jack
    Ziet er goed uit en lekker licht Wat warm bij de oksels en kleine zak

    Ben tevreden met de aanschaf. Valt me wel op dat het wat warm is bij de oksels. Daarnaast vind ik de zakken wat klein.

  • Man
    60 of ouder
    08 October 2014
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    functionele warme jas! gunstige prijs
    licht, warm, waterkolom 5000, afn. kap, prijs buitenzakken wat ondiep, klein binnenzakje

    Maak in de toekomst grotere afsluitbare binnenzak en iets diepere buitenzakken, + ev. verluchting onder oksels! voor de rest heel prima jas!

  • 11 March 2014
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    volledige tevredenheid !
    handig model,niet te kort of te lang,lekker warm geen !

    goede kwaliteit voor een zeer schappelijke prijs ! ik ben zeker dat ik er nog jaren plezier van zal hebben.

  • 27 January 2014
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    uitstekend
    comfotabele jack ,sportief maar toch stijlvol geen

    geen

  • 15 January 2014
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    STIJLVOL DOOR WEER EN WIND
    GOED BESTAND TEGEN REGEN, WIND EN KOUDE. STIJLVOL ZAKKEN MINDER PRAKTISCH

    PRIMA PRIJS/KWALITEIT
    IDEAAL VOOR ONS BELGISCH WEERTJE

NAAR BOVEN