Herenjas BNY voor toerskiën

Ref :
8344471
Pluspunt van het artikel
Zakken voor de stijgvellen, verstevigd op de schouders.
vanaf
79,99 €*

Productvoordelen

Warmte
Uitstekende thermische isolatie dankzij de geruwde binnenkant.
Ademend vermogen
Voert het vocht af, zodat je droog blijft tijdens inspanningen.
Bewegingsvrijheid
Rug in ademende en erg rekbare stof.
Lichtheid
435 g.
Gebruiksgemak
2 grote zakken om tijdens afdalingen de stijgvellen in te bewaren.
Milieuvriendelijk
Vergelijking van de levenscyclus: warm herenjack - sustainability.decathlon.com.

DE KENMERKEN

Samenstelling
"Hoofdstof 80% = 91% polyamide / 9% elastaan; schouderstuk 20% = 92% polyester / 12% elastaan."
Tests
Ons ontwerpteam is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Haute-Savoie (Frankrijk). Elk jaar bedenkt en ontwikkelt dit team mooie, eenvoudige en technische artikelen. Vervolgens worden die artikelen ongenadig getest op het terrein, want wij zijn ervan overtuigd dat wij alleen door te testen in reële situaties onze artikelen voortdurend kunnen verbeteren.
Ontworpen voor
wie wil toerskiën.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Wassen op 30 °C. Gebruik een vloeibaar wasmiddel en geen wasverzachter. Sluit ritsen en klittenbandsluitingen voor het wassen. Herstel het afparelend vermogen met een aangepaste behandeling bij elke wasbeurt. In alle Decathlon-winkels vind je een volledig assortiment producten speciaal voor het onderhoud van waterdichte stoffen. Gebruik ze, zo zal je kledingstuk langer meegaan en zijn eigenschappen beter behouden.
Opslag Tips
Ophangen op een kleerhanger of opvouwen en op een schone en droge plaats bewaren.
Gebruikslimiet
Niet waterdicht.

Bijkomende informatie

Informatie over de pasvorm
Sportieve snit: aansluitend model, stof met elastaan voor veel draagcomfort.
Opname en overdracht van transpiratie, snel droog
Met dit kledingstuk blijf je droog en heb je geen last van de transpiratie die het lichaam produceert bij het sporten.
Ademend vermogen van de stof
Om te weten of een stof ademt, wordt de waterdampdoorlatendheid of de RET ("resistance evaporative transfer") gemeten (test gebaseerd op de ISO-norm 11092). Hoe lager de weerstand, hoe beter de stof het vocht van het lichaam laat ontsnappen en hoe beter ze dus ademt.
Waterafstotendheid van de stof
Het waterafstotend vermogen is het vermogen om water over het oppervlak te laten glijden, zonder het te absorberen. Zo slorpt de kleding geen water op en blijft ze licht, ademend en warm. De waterafstotendheid wordt verkregen door de buitenkant van de stof te behandelen. Die behandeling moet tijdens het gebruik van het kledingstuk worden herhaald (wij adviseren bij elke wasbeurt). In onze winkels vind je daar de nodige producten voor. Alle overbroeken van Quechua werden waterafstotend behandeld.
Score om de milieu-impact van de artikelen te vergelijken
De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn. Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe. Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/
NAAR BOVEN