Herenjas voor trekking RainWarm 100 blauw

Ref :
8343501
Pluspunt van het artikel
Warm en waterdicht! Eenvoudig, comfortabel en technisch voor een ongelooflijke prijs.
Users reviews
4.1 / 5 12 Reacties
vanaf
29,99 €*

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Users reviews

4.1 / 5 12 Reacties
8 gebruikers bevelen dit product aan
 • Man
  60 of ouder
  18 January 2017
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Wat een heerlijk winter jack!
  Zit prima. Warmte & ventilatie OK Geen

  Rits sluit t/m de kin, zodat die ook warm blijft. Geen halsdoek nodig. Goede afdichting mouwen. Capouchon opgevouwen in hals geeft extra comfort. "Vacht" aan rugzijde verwarmt.

 • Vrouw
  60 of ouder
  29 December 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  gemakkelijk
  Ingewerkte kap geen

  Mooi geklede jas voor elk doel en elke temperatuur. Wij zijn op reis geweest en hadden wisselende temperaturen frisjes in de morgen (safari) 's middags weer warm of 's avonds weer frisjes. Plots een regenval en dan is de ingewerkte kap nuttig.

  Antwoord van het merk :

  Beste,

  Alvast bedankt voor uw tijd om ons product te beoordelen. Het doet ons steeds plezier om te zien dat onze klanten onze producten waarderen in hun gebruik. Indien u nog foto's heeft van avonturen of momenten met deze jas, aarzel dan niet om deze ook met ons te delen.

  Karl Van Der Auwera Verkoper monitor Quechua by DECATHLON

 • Man
  60 of ouder
  30 November 2016
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Wandelsporter
  De kleur, gewicht, ventilatie en de warmte Helaas kan ik geen negatieve punten aangeven.

  Ik vind het een fijne wandeljas, ik mis wel een rechterbinnenzak. Ondanks dat ik 100 km moet rijden naar Breda, zal ik bij sportaankopen deze afstand niet ontzien.

Productvoordelen

Waterdichtheid
Waterdichte coating (2000 mm). Belangrijkste naden waterdicht gemaakt.
Warmte
Gewatteerd. Warme voering op de rug en in de zakken.
Ademend vermogen
Waterabsorberende coating (RET=12): voert transpiratie af.
Milieuvriendelijk
Vergelijking levenscyclus: warme en waterdichte herenjas.

DE KENMERKEN

Gewicht
780 g
Maten
van S tot XXXL
Kleur
blauw
Ook in
bruin
Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Polyester Hoofdvoering : 100.0% Polyester Garnering : 100.0% Polyester Tweede voering : 100.0% Polyester
Tests
Al onze kledingstukken worden tijdens het gebruik getest door gebruikers die representatief zijn voor de doelgroep waarvoor we de artikelen ontwerpen. We zijn er immers van overtuigd dat we alleen door te testen in reële situaties het technische vernuft en het design van onze Quechua-artikelen voortdurend kunnen verbeteren.
Ontworpen voor
wie trektochten maakt in de winter en een bescherming wil tegen regen, wind en koude.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Wassen op 30°C. Gebruik een vloeibaar wasmiddel en geen wasverzachter. Sluit ritsen en klittenbandsluitingen voor het wassen. Herstel het afparelend vermogen met een aangepaste behandeling bij elke wasbeurt. In alle Decathlon-winkels vind je een volledig assortiment producten speciaal voor het onderhoud van waterdichte stoffen. Gebruik ze, je kledingstuk zal langer meegaan en zijn eigenschappen beter behouden.
Opslag Tips
Controleer altijd goed of dit waterdichte kledingstuk helemaal droog is voordat je het opbergt.

Bijkomende informatie

Informatie over de pasvorm
Standaardmodel. Ruime snit zodat deze jas gemakkelijk kan worden gedragen over een warm kledingstuk van de tweede laag, bijvoorbeeld een trui of fleece.
Kap
Vast. Hoogte verstelbaar met een elastisch koordje + koordstoppers. Diepte verstelbaar door middel van een bandje met klittenband achter op de kap.
Zakkensysteem
2 warme steekzakken met rits + 1 binnenzak met klittenbandsluiting.
Onderkant van de jas verstelbaar
Met elastisch koord + koordstoppers.
Mouwboorden verstelbaar
Met bandjes met klittenband.
Aanbevolen aanvullende artikelen
Onderhoudsproducten: waterdichtmakende spray of vloeistof in de machine. Om het waterafstotend vermogen van je kledingstuk te vernieuwen, de prestaties te optimaliseren en de levensduur te verlengen. Wij raden aan om die producten minstens bij elke wasbeurt te gebruiken.
Waterdichtheid van de stof
Men meet in hoeverre een stof bestand is tegen waterdruk uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op de ISO-norm 811). Hoe hoger de druk, hoe beter de stof waterdicht is. Een stof met een waterdichtheid van 2000 mm weerstaat dus aan een druk van 2000 mm water (wat ongeveer overeenkomt met een regenbui van 2 uur).
Ademend vermogen van de stof
Om te weten of een stof ademt, meet men de waterdampdoorgangsweerstand of "resistance evaporative transfer", de RET (test gebaseerd op de ISO-norm 11092). Hoe lager de weerstand, hoe beter de stof het vocht dat het lichaam afgeeft laat ontsnappen, hoe beter de stof dus ademt. Bijvoorbeeld: RET < 9 = bijzonder goed ademende stof / 9<RET<12 = goed ademende stof / 12<RET<20 = ademende stof / RET>20 = stof die weinig of niet ademt.
Waterafstotendheid van de stof
Het waterafstotend vermogen is het vermogen om water over het oppervlak te laten glijden, zonder het te absorberen. De kleding slorpt geen water op en blijft licht, ademend en warm. De waterafstotendheid wordt verkregen door de buitenkant van de stof te behandelen. Die behandeling moet tijdens het gebruik van het kledingstuk worden herhaald (wij adviseren bij elke wasbeurt). In onze winkels vind je daar de nodige producten voor. Alle waterdichte jassen van Quechua zijn waterafstotend behandeld.
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken
De milieu-impact van het artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn. Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe. Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/

U hebt misschien ook interesse in deze producten

29,99 €*
4.10 / 5 12 Reacties
  24,99 €*
  4.60 / 5 7 Reacties
   34,99 €*
   4.70 / 5 38 Reacties
    24,99 €*
    4.60 / 5 7 Reacties
     NAAR BOVEN