Herenjas voor trekking RainWarm 100 blauw
29,99 €*

Reviews on

Herenjas voor trekking RainWarm 100 blauw

3.9 / 5 10 Reacties
6 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    60 of ouder
    30 November 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Wandelsporter
    De kleur, gewicht, ventilatie en de warmte Helaas kan ik geen negatieve punten aangeven.

    Ik vind het een fijne wandeljas, ik mis wel een rechterbinnenzak. Ondanks dat ik 100 km moet rijden naar Breda, zal ik bij sportaankopen deze afstand niet ontzien.

  • Man
    60 of ouder
    24 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Uitstekende jas, ik bebruik hem voor op de fiets.
    Lekker warm, en goede bediening. niet van toepassing.

    Uitstekende jas.

    Antwoord van het merk :

    Beste Gabriel,

    bedankt alvast om even de tijd te nemen om een review te schrijven over de warme regenjas van Quechua!
    Het doet ons steeds plezier om te lezen dat klanten tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Moest je nog een leuke foto hebben van je aankoop in actie, aarzel dan niet om deze op onze site te posten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    Gabriel find this answer useful

  • Man
    30-39
    20 November 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Warm, waterafstotend
    Warme jas, regen glijdt er vanaf, goedkoop, zacht Slecht ademend

    Prima jas voor als het koud en nat is. Wel te warm om aan te houden als je binnen bent of het warmer weer wordt. Dus niet veelzijdig maar doet waar het voor gemaakt is,

  • Man
    40-49
    10 November 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Niet geschikt voor sport activiteiten
    Prijs Te warm voor een sport activiteiten.

    Geen lucht en warmte afvoer stof .
    Gewoon een synthetische jas die misschien prima voldoet in de sneeuw .
    Niet voor activiteiten stevig wandelen of fietsen, ook vind ik het model niet echt goed aansluiten.
    Helaas, hangt hij na 2 Kerr drage n al in de kast.

    Antwoord van het merk :

    Beste Hans,

    Bedankt voor het delen van uw ervaring met de regenjas Arpenaz 100 warm van Quechua.
    Vervelend om te horen dat de jas niet aan uw verwachtingen voldoet.
    Deze jas is ontworpen voor de minder intensieve trektochten. Voor intensiever gebruik raden we producten uit de Forclaz serie aan zoals de Forclaz 100 regenjas of één van onze softshells bij minder regenachtige situaties.
    Uw gekochte product kunt u retourneren wanneer u niet tevreden bent.

    Sportieve groet,
    Luke van Ravensberg Online Merchandiser DECATHLON

    Hans find this answer useful

  • 30-39
    18 September 2014
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima jas
    warme jas geen.

    Het heeft nog niet geregend dus heb ik de jas Nog niet getest.

  • 18 March 2014
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    uitstekend
    waterdicht iets minder warm dan ik dacht

    goede jas

  • 11 March 2014
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    wandelen
    goeie kwaliteit geen

    geen

  • 05 March 2014
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Lichtgewicht comfortabele jas
    licht, warm en kreukvrij tot op heden : geen negatieve punt ontdekt

    De jas voldoet aan alle eisen. Niet duur, prima kwaliteit, en uitermate comfortabel.

  • 19 February 2014
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Ontevreden
    gemaakt van gerecycleerde PET flessen Rits sluit niet goed + te kleine binnenzak

    Rits van betere kwaliteit maken, want nu schiet die vaak open (onderaan) + binnenzak groter maken want een portefeuille met sleutels hierin bewaren is moeilijk en valt enorm op wanneer jas dicht is.

    Antwoord van het merk :

    Beste,

    ik wens me alvast oprecht te verontschuldigen voor de problemen die u ondervonden hebt.
    Het is niet normaal dat de rits moeilijk te openen en sluiten is, vooral omdat onze jassen uitgerust zijn met ritsen van het merk YKK, een wereldwijde referentie op dit gebied.
    Al onze kleding geniet van 2 jaar garantie, ik raad u dus aan om uw product terug te brengen naar de dichtst bijzijnde decathlonwinkel. Daar zal het product geruild of terugbetaald worden.

    Met vriendelijke groeten,
    Vincent

    Vincent Chabot
    DSP Sports de randonnée - Decathlon

    Jeroen find this answer useful

  • 19 November 2013
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Jas Arpenaz 400
    warme winterjas rits is al bijna stuk

    De jas is voldoende warm tijdens koude winterdagen maar de rist is van slechte kwaliteit.
    Ik heb mijn jas nog maar een maand en ik heb hem al enkele keren moeten open trekken i.p.v. open ritsen. Zo zal de rits wel heel vlug kapot gaan.

NAAR BOVEN