WELDRA UITGEPUT

Herenjas voor trekking RainWarm 50 rood

Ref :
8370000
Pluspunt van het artikel
Waterdichte en warme jas voor een uitstekende prijs: beschermt perfect tegen weer en wind. En dit alles aan een absoluut onklopbare prijs!
vanaf
21,99 €14,99 €*
Prijs geldig van 28/01/2017 tot einde voorraad

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Productvoordelen

Waterdichtheid
Waterdichte coating (2000 mm). Hoofdnaden waterdicht.
Warmte
Fleece voering. Warme voering op de rug.
Milieuvriendelijk
Vergelijking levenscyclus.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Voering : 100.0% Polyester Hoofdstof : 100.0% Polyester
Tests
Al onze kledingstukken worden tijdens het gebruik getest door gebruikers die representatief zijn voor de doelgroep waarvoor we de artikelen ontwerpen. We zijn er immers van overtuigd dat we alleen door te testen in reële situaties het technische vernuft en het design van onze Quechua-artikelen voortdurend kunnen verbeteren.
Ontworpen voor
bescherming tegen regen, wind en kou tijdens wandeltochten in de herfst/winter.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Wassen op 30°C. Gebruik een vloeibaar wasmiddel en geen wasverzachter. Sluit ritsen en klittenbandsluitingen voor het wassen. Herstel het waterafstotend vermogen met een aangepaste behandeling bij elke wasbeurt. In alle Decathlon-winkels vind je een volledig assortiment producten speciaal voor het onderhoud van waterdichte stoffen. Gebruik ze, je kledingstuk zal langer meegaan en zijn eigenschappen beter behouden.
Opslag Tips
Controleer altijd goed of dit waterdichte kledingstuk helemaal droog is voordat je het opbergt.

Bijkomende informatie

Informatie over de pasvorm
Ruime snit zodat deze jas gemakkelijk kan worden gedragen over een warm kledingstuk van de tweede laag, bijvoorbeeld een trui of fleece.
Zakkensysteem
2 warme steekzakken die sluiten met klittenband.
Mouwboorden verstelbaar
Sluit goed aan dankzij het elastische boordje.
Aanbevolen aanvullende artikelen
De "Raincut"-overbroek beschermt ook je benen, zodat je een erg doeltreffend pak hebt om je te beschermen tegen wind en regen. Onderhoudsproducten: waterdichtmakende spray of vloeistof in de machine. Om het waterafstotend vermogen van je kledingstuk te vernieuwen, de prestaties te optimaliseren en de levensduur te verlengen.
Waterdichtheid van de stof
Men meet in hoeverre een stof bestand is tegen waterdruk uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op de ISO-norm 811). Hoe hoger de druk, hoe beter de stof waterdicht is. Een stof met een waterdichtheid van 2000 mm weerstaat dus aan een druk van 2000 mm water (wat ongeveer overeenkomt met een regenbui van 2 uur).
Waterafstotendheid van de stof
Waterafstotend vermogen: het vermogen om water over het oppervlak te laten glijden zonder het te absorberen. Zo slorpt de kleding geen water op en blijft ze licht, ademend en warm. Waterafstotendheid wordt verkregen door de buitenkant van de stof te behandelen. Die behandeling moet tijdens gebruik van het kledingstuk worden herhaald (wij adviseren minstens bij elke wasbeurt). In onze winkels vind je daar de nodige producten voor. Alle waterdichte jassen van Quechua zijn waterafstotend behandeld.
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken
De milieu-impact van het artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn. Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe. Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/

U hebt misschien ook interesse in deze producten

NAAR BOVEN