79,95 €*

Reviews on

Herenparka voor trekking Rain X-Warm 700 blauw

4.5 / 5 32 Reacties
28 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    50-59
    14 February 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goed zeer warme vest

    goed

  • Vrouw
    60 of ouder
    04 February 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Herenparka van prachtige kwaliteit

    Deze herenparka is mooi, sterk en van goede kwaliteit. Alleen voelt hij heel zwaar aan. Toch een mooie aankoop, die perfect past.

    Antwoord van het merk :

    Beste Brigitte,

    eerst en vooral bedankt voor de review over de herenparka van Quechua.
    Het doet ons steeds een plezier om te lezen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop bij Decathlon.
    Omdat deze jas ontworpen is om gedragen te worden bij temperaturen van max. -25C° is deze voorzien van een watvulling van 300g/m², dit maakt deze jas dus net iets zwaarder dan de andere jassen.
    Moest je nog leuke foto's hebben mag je deze steeds op onze site posten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    Brigitte find this answer useful

  • Man
    50-59
    02 February 2017
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Belgische winter

    Om met deze jas te gaan wandelen moet het wel al flink aan 't vriezen zijn, hij is echt uitermate warm, 't is hier zelden koud genoeg om hem heel de wandeling gesloten te houden . Om mee in de regen te lopen, ok, als je er geen uren en uren moet in lopen blijf je droog, een hele dag water gieten zal hij niet verdragen, maar dan ga ik ook niet wandelen, dus is dat voor mij geen probleem. Al bij al ben ik er tevreden over.

    Antwoord van het merk :

    Beste Ronny,

    Alvast bedankt om even de tijd te nemen om ons je mening te geven over de wandeljas van Quechua!
    Het doet ons steeds een plezier om te lezen dat mensen tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Deze jas is ontworpen om bij zeer koude temperaturen, -25C, te gebruiken. Het spreekt dus voor zich dat je hier in België meer dan voldoende hebt aan de isolatie van deze jas!
    Wat de waterdichtheid betreft is hij inderdaad niet voorzien op lange tochten in regenweer, de reden hiervoor is, dat de jas eerder ontworpen is op warmte dan op regen, en bij negatieve temperaturen is er bijna nooit regen!
    Moest je nog een leuke foto hebben van je aankoop in actie, aarzel dan niet om deze op onze site te posten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON
    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    Dhuyvetters find this answer useful

  • Man
    30-39
    29 January 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    waardeloos bij regen
    warme jas met veel zakken niet bestand tegen regen, binnenkant nat na 4,5 u

    Ik heb de jas vorige week gekocht. Vandaag eerste keer gebruikt voor wandeling van 4,5 uur in de regen (in noorwegen). Handschoenen die ongebruikt in de jaszakken zaten, kon ik nadien uitwringen. Een boek die in de jaszak zat was doorweekt en kan ik weggooien. Jas totaal niet bestand tegen regen. Regen dringt tot binnen door, binnenkant ook nat en jaszakken vanbinnen. Zelfs gsm in binnenrits was nat. Waardeloze jas bij regen.

    Antwoord van het merk :

    Beste,

    Alvast bedankt voor uw tijd om ons product te beoordelen. Het spijt me te horen dat de jas niet heeft voldaan aan uw verwachtingen. Deze jas heeft een membraan van 5000mm, wat zorgt voor een gemiddelde waterdichtheid. Deze jas is echter niet gemaakt voor langdurige wandelingen bij zware regenval. Hiervoor heeft u een jas nodig met een zwaardere membraan (>5000mm). Indien u wenst, kan u de jas binnenbrengen in uw dichtstbijzijnde Decathlon winkel om deze om te ruilen voor een jas die dichter aanleunt naar uw behoeften.

    Met vriendelijke groeten,

    Karl Van Der Auwera Verkoper monitor Quechua by DECATHLON

  • Man
    30-39
    24 January 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    pas op: twee varianten in omloop!
    Afneembare capuchon, 2-richting rits, warm, zakken variant zonder afneembare capuchon en 2weg rits

    Er zijn dus twee varianten van deze jas, zonder dat dat staat aangegeven. Jas 1 is de jas zoals hier op de website, met een kraag en afneembare capuchon en een rits met twee karretjes, die van onder en boven te openen is. Dit laatste komt buitengewoon van pas als je wilt autorijden met jas aan. Ook is de losse capuchon voor mij een zegen omdat deze ook gedeeltelijk los kan en zo meer ruimte biedt in je hals. Met deze jas ben ik dik tevreden.

    Variant 2 heeft namelijk een ingenaaide capuchon, die doorloopt vanuit het rugpand. Deze jas heeft dus ook geen definieerbare kraag. Door de rijkelijke voering in de jas propt deze capuchon zich aan de achterkant onaangenaam op en snoert de halsopening bij volledig gesloten rits oncomfortabel in je hals (maten S en M, borstomvang 95cm). Het dragen van een kledingstuk met een kraag onder deze jas wordt hierdoor redelijk onmogelijk, wat op gespannen voet staat met de bedoeling dat er meerdere lagen onder de jas gedragen kunnen worden.

    Ik adviseer dus deze jas alleen in de winkel te kopen. Bij internetbestelling weet je niet wat je krijgt. Bij het kopen heb ik de 1e variant aangehad in de winkel en niets vermoedend de 2e variant gekocht. Vervolgens heb ik deze jas nogmaals besteld via internet, aangezien hij hier als variant 1 vermeld wordt. De ontvangen jas bleek echter ook een 2e variant te zijn. Tenslotte heb ik terug in de winkel nog een variant 1 kunnen vinden. Ik heb het probleem uitgelegd, maar daar was het onbekend en konden ze het niet verklaren.

    De jas valt ruim, zodat je er een onderjas over kunt dragen. omdat ik die functie niet nodig heb, heb ik voor een kleinere maat (S) gekozen. Hierdoor zit de jas beter gesneden. Bij +5 °c wordt de jas mij te warm.

  • Man
    60 of ouder
    07 January 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Voldoet aan mijn verwachtingen
    Deze parka is echt warm, vooral voor iemand zoals Geen

    Geen

    Antwoord van het merk :

    Beste,

    Alvast bedankt voor uw tijd om ons product te beoordelen. Het doet ons steeds een plezier om te zien dat onze klanten tevreden zijn van onze producten. Indien u nog foto's heeft van momenten of avonturen met uw product, aarzel dan niet om deze ook met ons te delen.

    Met vriendelijke groeten,

    Karl Van Der Auwera Verkoper monitor Quechua by DECATHLON

  • Man
    50-59
    02 December 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    de perfecte parka
    alles wat een winterjas moet hebben niet boven de 10 graden dragen dAn zweet je er ui

    onder d10 graden celsius de perfecte winterjas

  • Man
    60 of ouder
    11 November 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima jas

    helaas te klein
    bont anders dan op webside

  • Man
    40-49
    07 November 2016
    That review has been deposited on this product version
    capuchon
    Mooie jas veel zakken verwarring afneembare capuchon

    Ik was vandaag bij de Rotterdamse decathlon en zag daar deze jas,toen ik de verkoopster er bij haalde voor wat informatie omtrent de afneembare capuchon kwam zij er ook achter dat er 2 types zijn en er maar 1 in het assortiment zijn volgens de voorraad er zat dus 1 jas met afneembare capuchon en de rest was met een vaste capuchon dit zorgt nogal voor verwarring.

  • Man
    60 of ouder
    04 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Kan niet beter
    Alleen positief Geen

    Parka is goed ,waterdicht en lekker warm

NAAR BOVEN