Herenshort Forclaz 100 donkergrijs
19,99 €*

Reviews on

Herenshort Forclaz 100 donkergrijs

4.3 / 5 10 Reacties
10 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    40-49
    23 September 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Superkoop!
    Zeer aangename, strijkvrije stof

    Heel de zomer plezier van gehad en ziet er nog steeds als nieuw uit.

    Antwoord van het merk :

    Beste Nico,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze wandelshort van Quechua.
    Het doet me veel plezier te lezen dat je tevreden bent met je Decathlon aankoop.
    Heb je nog leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten!

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • 60 of ouder
    28 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    heerlijk broek
    comfortabel geen

    Licht en snel droog

  • Man
    60 of ouder
    15 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Herenshort Forclaz 100 grijs print
    Licht en fijn te dragen Pasvorm had nog iets beter gekund

    Fijne broek

  • Man
    30-39
    26 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Stof niet zo soepel
    Prima. Vrij stijve stof en dat is vervelend

    Bij het fietsen maakt de stof geluid. Ze is ook erg weinig rekbaar en als broek om te wandelen of fietsen is ze matig geschikt.

    Antwoord van het merk :

    Beste Gert,

    Deze broek is ontworpen om regelmatig te gan wandelen en niet zozeer mee te fietsen. De kans bestaat dus dat bij ander gebruik dan voorzien er hier en daar gebreken of neveneffecten optreden, zoals geluidof vrijving. Ook staat er duidelijk te lezen dat enkel de band elastisch is en dat de rest van de broek dit niet is.
    Als u de broek die u zoekt eerder gaat gebruiken voor te fietsen raad ik u aan om een kijkje te nemen op onze fietsafdeling.
    http://nl.decathlon.be/C-396624-fietsuitrusting


    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    gert find this answer not useful

  • Man
    40-49
    19 August 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne korte broek
    Gemakkelijk in onderhoud

    Luchtige, goed zittende korte broek. In de was gemakkelijk schoon te krijgen, kreukt nauwelijks en is zo droog.

  • Vrouw
    01 August 2015
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    gemakkelijk om te dragen sportieve look
    wast gemakkelijk moet wel een beetje gestreken worden

    handig om mee te nemen op verlof, weegt weinig en wast gemakkelijk

  • 30 July 2015
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    zit comfortabel
    wassen / niet strijken

    geen commentaar

  • Man
    50-59
    29 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    sportieve goedzittende short
    zit makkelijk na wassen niet veel werk aan ondiepe voorzakjes

    ik heb de broek gebruikt om te golfen en de voorzakjes zijn nogal ondiep om ballmarker pitchfork in te steken,anders is de broek heel plezant om te dragen

  • Man
    50-59
    13 July 2015
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Ok
    Bovenzakken mochten iets dieper weinig keuze in de kleuren

    De broeksriem vind ik niet zo gemakkelijk.

  • Man
    60 of ouder
    04 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Uitstekend!
    Voelt licht aan en zit gerieflijk Geen

    Voelt licht aan en zit gerieflijk

NAAR BOVEN