Herenshort voor trekking Forclaz 50 lichtgrijs
9,99 €*

Reviews on

Herenshort voor trekking Forclaz 50 lichtgrijs

4.2 / 5 17 Reacties
15 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    50-59
    18 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Heerlijke korte broek.
    50

    Lekkere stof

  • Man
    60 of ouder
    09 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Wandelgenot
    heerlijk licht, mooie kleur geen

    een heerlijke korte broek voor het wandelen, zeker tijdens de warme zomerdagen.

  • Man
    50-59
    28 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Quechua korte broek L
    zie tekst zie tekst

    08-08-2016: Korte broek gekocht. Lekker licht vlot dingetje. Zat aanvankelijk heerlijk. 2 dagen gedragen en toen gewassen, vlgs voorschrift. Hele rek er uit. Als ik hem aandoe zakt hij af. Erg jammer, ben teleurgesteld.
    Tevens petje Forclaz 100 Dry trekking donkergrijs van het merk QUECHUA gekocht. Super petje, heel blij mee.

    Antwoord van het merk :

    Beste klant,

    Bedankt voor het schrijven van een review over de Forclaz 50 short van Quechua.
    Vervelend om te horen dat de broek de rek verloren heeft.
    Bij Quechua is inmiddels bekend dat de elastische band van sommige producten niet in orde is en werken momenteel aan een oplossing.
    Uiteraard kan je het product omruilen of terugbrengen.
    Fijn om te horen dat het Forclaz 100 petje wel bevalt.

    Sportieve groet,
    Luke - Online Merchandiser DECATHLON

    A. find this answer useful

  • Man
    60 of ouder
    26 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    zeer goed , ben zeer tevreden .
    Lekker om dragen . Geen

    Zeer aan te raden .

  • Man
    60 of ouder
    19 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Short trekking
    Zeer ligt in gewicht en toch zeer sterk Geen

    .
    Zeer degelijke duurzame short

    Antwoord van het merk :

    Beste Willy,

    Bedankt voor je review over de wandelshort van Quechua.
    Het doet ons steeds deugd om te lezen dat mensen tevreden zijn met hun aankoop bij Decathlon.
    Moest je nog een toffe foto hebben van je aankoop in actie, aarzel dan niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    WILLY find this answer useful

  • Man
    20-29
    13 August 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Gaat snel ruimer zitten
    Licht, goedkoop Zakt af zonder riem

    Voor een korte backpack reis was ik op zoek naar een korte broek die zonder riem te dragen was. Deze broek heeft elastiek aan de zijkant en paste in de winkel goed. Echter op de eerste dag gebruik begon hij al wijder te worden en begon hij af te zakken. Zeker als ik ging lopen zonder backpack en ik mijn telefoon e.d. in mijn zak droeg. Hierdoor heb ik de rest van de reis in mijn zwembroek gelopen als ik een korte broek aan wilde. Houdt er rekening mee dat je een riem nodig hebt of hem desnoods een maar kleiner moet kopen. Verder wel fijne stof en een goede prijs!

    Antwoord van het merk :

    Beste Robbert,

    Bedankt voor het delen van je ervaring met de Forclaz 50 short van Quechua.
    Erg vervelend dat je de broek niet hebt kunnen dragen door het verlies van elasticiteit.
    Quechua heeft inmiddels van meerdere klanten deze feedback ontvangen en zoekt naar een oplossing voor de nieuwe versie van dit model.
    Ik wil je er op wijzen dat je het product kunt omruilen of terugbrengen wanneer je niet tevreden bent met de kwaliteit.

    Sportieve groet,
    Luke - Online Merchandiser DECATHLON

  • Man
    50-59
    06 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    confortabel om te dragen, zit prima
    alles niets

    spijtig dat er maar 2 kleuren te verkrijgen wren

    Antwoord van het merk :

    Beste Frans,

    eerste en vooral bedankt om even je tijd te nemen om ons je gedacht te geven over de wandelshort van Quechua.
    Het doet ons steeds en plezier om te lezen dat de mensen tevreden zijn met hun aankoop bij Decathlon.
    De reden waarom deze short maar in een beperkt aantal kleuren te verkrijgen is, is simpelweg om onze prijzen laag te kunnen houden. Ze uitbrengen in verschillende kleuren zou de prijs te veel opdrijven.
    Moest je nog enkele leuke foto's hebben van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    frans (het was is mannenbroek find this answer not useful

  • Man
    40-49
    04 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Lichte broek, slap elastiek
    Licht Elastiek

    Fijne lichte broek. Helaas was het elastiek zo slap dat ik eerst niet door had dat er elastiek in zat. Daardoor, hoewel hij goed past, toch het gevoel of hij afzakt. Had hem al gewassen en kon hem dus niet terugsturen(?). Toch had ik er nog 1 besteld, en toen kwam ik er pas achter dat er dus elastiek in zit...
    Let op dat er maar 1 afsluitbare zak in zit, dus als je met wandelen geen rugzak bij je hebt, is deze broek niet zo handig. (Tenminste als je mobiel, sleutels en portemonnee mee wil).

  • Man
    60 of ouder
    14 August 2015
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Heel tevreden
    Licht en gemakkelijk in onderhoud GEEN

    Duurzaam
    Comfortabel
    Aangenaam om te dragen

  • Man
    50-59
    04 August 2015
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    50
    50 50

    dit broek kun overal wandelen en kan tegen zweet enz....

NAAR BOVEN