Herentrui voor trekking Arpenaz 100 bruin
15,99 €*

Reviews on

Herentrui voor trekking Arpenaz 100 bruin

4.6 / 5 29 Reacties
29 gebruikers bevelen dit product aan
  • 50-59
    02 December 2016
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    heerlijk om aan te doen
    krimpt niet bij het wassen

    Ze mogen in meerdere kleuren gemaakt worden

    Antwoord van het merk :

    Beste Frank,

    bedankt alvast om even de tijd te nemen om een review te schrijven over de warme trui van Quechua!
    Het doet ons steeds plezier om te lezen dat klanten tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Ons kleuraanbod is inderdaad eerder beperkt, dit doen we om de prijs onder controle te kunnen houden!
    Moest je nog een leuke foto hebben van je aankoop in actie, aarzel dan niet om deze op onze site te posten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    40-49
    22 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Het juiste product.

    Zeer goed prijs/kwaliteits verhouding.
    Goede pasvorm. Leuke neutrale kleur.
    Voldoet volledig aan mijn verwachtingen.
    =niet getest/gebruikt tijdens trekking.

    Antwoord van het merk :

    Beste Patrik,

    bedankt om ons je mening te geven over de trui van Quechua.
    Het doet ons steeds een plezier te lezen dat mensen tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Moest je nog een leuke foto hebben van je aankoop in actie, aarzel dan niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • 05 May 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Valt wat kleiner uit
    Ziet er mooi uit en is lekker warm en zacht. De maat valt wat kleiner uit.

    Het is een nette sportieve trui. De maat valt wat klein uit.

  • Man
    50-59
    20 March 2016
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Jan van Hulst
    50

    Fijne nette trui, stijl vol. twee jaar gelden een aan geschaft en u weer.
    Ik draag ze nu alle twee.

  • Man
    50-59
    09 January 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prettig om te dragen.
    Draagcomfort Niets! Tot nu toe!

    Fijne trui, niet te warm, niet te koud.
    Heel belangrijk, hij kriebelt niet!

  • Man
    60 of ouder
    06 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Trui voor allround gebruik
    Zeer comfortabele fleecetrui . Geen

    Deze trui combineert het beste van twee werelden : het aangename gevoel van fleece
    en het standingvolle uiterlijk van een mooie trui.
    Uitstekende verhouding prijs/kwaliteit.

  • Man
    50-59
    30 December 2015
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Perfect

    Ik heb meerderen kleuren in de afgelopen twee jaar gekocht en alle blijven mooi en goed na wassen en dat voor die prijs.

  • Vrouw
    60 of ouder
    28 December 2015
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    uitstekend
    mooie pasvorm en warm goed voor jong en oud nogal hard bij aankoop

    wassen met wasverzachter en daarna in droogkast,dan zijn ze heerlijk
    ze zijn te dragen door jong en oud Mijn pa van 102 draagt ze dag aan dag ,ze zijn gewoon super
    Spijtig dat er geen felle kleuren in zijn Ik heb donkergrijs en oker ,donker rood ,licht grijs en lichtgroen gekocht.

  • Man
    50-59
    29 March 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Quechua Arpenaz 100 heren trui
    Zit lekker warm Geen

    Geen

  • Vrouw
    40-49
    02 March 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Arpenaz 100 heren rood van het merk QUECHUA
    Zit prima, goede draagcomfort en lekker warm n.v.t.

    De extra elleboogstukken passen en sluiten goed aan bij het product. Tot heden pluist het product ook niet, waardoor het representatief blijft.
    Ik ben zeer tevreden over het product.

NAAR BOVEN