Herentrui voor trekking Arpenaz 300 bruin
19,99 €*

Reviews on

Herentrui voor trekking Arpenaz 300 bruin

4.8 / 5 14 Reacties
14 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    60 of ouder
    03 December 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    comfortabel
    perfecte vormgeving en lekker zacht ik heb er te weinig van in mijn kast

    ik gebruik hem in mijn werk, ik werk veel buiten wat soms knap koud is
    maar waar ik nu veel minder last van heb.

  • 60 of ouder
    24 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    warme trui

    extra zacht

    Antwoord van het merk :

    Beste John,

    bedankt alvast om even de tijd te nemen om een review te schrijven over de fleece van Quechua!
    Het doet ons steeds plezier om te lezen dat klanten tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Moest je nog een leuke foto hebben van je aankoop in actie, aarzel dan niet om deze op onze site te posten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    john find this answer useful

  • 60 of ouder
    02 July 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    heel goede kwaliteit
    het geheel niets

    het is een heel mooie stof, en mooi afgewerkt

    Antwoord van het merk :

    Beste Ludo,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om de tijd te nemen om een review over deze trekking pullover van Quechua te schrijven.
    Het doet ons steeds veel plezier te lezen dat mensen tevreden zijn met hun aankoop bij Decathlon.
    Heb je nog leuke foto's van deze of vorige aankopen, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Man
    60 of ouder
    25 March 2016
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Fleece
    Zit prima, al vele wandelingen gebruikt, heerlijk geen

    Veel gedragen, goedkoop en goed

  • Man
    60 of ouder
    08 March 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    trui trekking heren arpenaz
    deze beviel zo goed dat ik er nu twee heb. geen.

    geen tips prima tevreden.

  • Man
    30-39
    25 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne, warme trui

    Trui is lekker warm, handige borstzak.

  • Man
    40-49
    21 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    super
    hij is heerlijk zacht warm en netjes nvt

    Super mooie zachte trui voor een zachte prijs!!

  • Man
    60 of ouder
    18 January 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zeer goede service
    Keuze en hulp Geen

    Ik heb geen komentaar

  • Man
    60 of ouder
    04 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    beoordeling trui
    mooi, warm, sportief, gebruiksvriendelijk, nog niets tot nu toe

    Wil hem eigenlijk dagelijks dragen - zit goed en voelt aangenaam aan.








    t voor alle gelegenheden

  • Man
    30-39
    04 January 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Kan ik hem nog ruilen

    Het is al enige tijd geleden dat ik hem gekocht heb,
    maar hij is helaas te klein. En volgende week gaan wij op wintersport, maar kan ik hem nog wel ruilen in een maatje groter.

NAAR BOVEN