Herlaadbare elektrische pomp
19,99 €*

Reviews on

Herlaadbare elektrische pomp

3.2 / 5 11 Reacties
7 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    20-29
    07 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    herlaadbare pomp
    snel, meer dan één luchtbed, compact. pomp werkt niet als deze aan oplader zit

    na opladen werkt deze best, kan twee luchtbedden opblazen.
    Een misser is dat, als de pomp leeg is tijdens het opblazen en je deze aansluit op de elektriciteit, de pomp dan niet werkt. Ofwel: tegelijkertijd opladen en opblazen werkt niet!!

  • Man
    50-59
    05 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Electrische pomp

    Geen

    Antwoord van het merk :

    Beste Philip,
    bedankt alvast om even de tijd te nemen om ons je gedacht te geven over de electrische pomp van Quechua.
    Het doet ons steeds deugd om te lezen dat mensen tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Moest je nog een leuke foto hebben van je aankoop, aarzel dan niet om deze op www.decathlon.be te posten.


    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    20-29
    17 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Oplaadbare pomp
    Blies zeker 2 2pers luchtbedden op Niets

    Klein en handig formaat met draagzak, verschillende tutjes, oplaadbare. Voor auto.en stopcontact. En ook met ander land stekker koppen. Top. En dat voor 20.eurie

  • Vrouw
    50-59
    27 October 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    tegenvaller
    niet kan een tweepersoonsluchtbed niet oppompen.

    Na een dag opladen dachten we dat het deze keer wel zou lukken om een tweepersoonsluchtbed op te pompen. Helaas, wat een tegenvaller! Ook deze keer niet gelukt. Halverwege stopte het apparaat ermee en het luchtbed alsnog met een andere pomp opgeblazen.

    Antwoord van het merk :

    Beste Yvonne,

    Bedankt voor het delen van je ervaring met de elektrische pomp van Quechua.
    Erg vervelend dat het niet gelukt is om het luchtbed volledig op te blazen met deze pomp, u zou dit wel moeten kunnen verwachten van de pomp.
    Het is helaas wel bekend dat er met de hogere 2 persoonsluchtbedden wat problemen zijn om deze volledig op te blazen.
    Ik raad u aan het product te retourneren.

    Sportieve groet,
    Luke van Ravensberg Online Merchandiser DECATHLON

  • Vrouw
    50-59
    23 October 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    herlaadbare elecrische pomp
    compact en krachtig genoeg geen handleiding

    voor de niet techneuten zoals ik is alles niet zo simpel. heb bv niet ontdekt hoe ik het moet gebruiken om lucht weg te halen hoewel dat volgens de tekening mogelijk moet zijn

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    bedankt voor je review van de Quechua herlaadbare pomp. Normaal gezien zit er in iedere verpakking een handleiding meegeleverd, nu gebeurt het soms dat deze wordt meegenomen door een andere klant of dat bij het bekijken van het product in de winkel deze verloren gaat.
    Daarom nodig ik u uit in de voor u dichtsbijzijnde Decathlon winkel om daar aan een verkoper bergsport de nodige uitleg te vragen.
    Al onze verkopers zijn opgeleid en zullen u perfect kunnen helpen. Ook kunnen zij u eventueel een copy van een handleiding kunnen bezorgen.

    met sportieve groeten,

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    30-39
    12 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    electrische pomp herlaadbaar
    handig in gebruik even zoeken naar hoe het werkte.

    Een duidelijkere beschrijving bij het product. Het lijkt erop dat apparaat met de stekker in het stopcontact wel kan functioneren, maar dat werkt niet en dat is jammer. Als je ergens naar toe gaat moet je het product dus voortijdig opladen, want in je auto trekt het de accu waarschijnlijk leeg.

  • Vrouw
    20-29
    11 August 2015
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Niet sterk genoeg
    gemakkelijker dan een voetpomp niet krachtig genoeg

    Wij hebben een tweepersoonsmatras van Intex. Na 6uur opladen, slechts batterijduur om de helft van de matras op te blazen. Daarbij moet ik wel zeggen dat we de batterij eerst drie dagen met ons hebben mee gesleurd vooraleer we ze nodig hadden om de matras op te blazen. Zou dit de reden zijn geweest? Binnenkort ga ik naar Pukkelpop, heb voor de zekerheid een tweede pomp aangeschaft, maar als je het bekijkt wel redelijk duur dan.

    Antwoord van het merk :

    Beste Mevrouw,

    Ik wens u mijn verontschuldigen aan te bieden voor de ongemakken die u hebt ondervonden tijdens het gebruik van dit product.Deze pomp is ontworpen om matrassen tot een dikt van om en bij de 20cm mee op te blazen. Ervaring leert ons dat de Intex matrassen over het algemeen dikker zijn.
    Moest dit niet het geval zijn en u hebt een dunne intex matras is het wel degelijk de pomp die in gebreke blijft.
    Onze producten hebben 2 jaar garantie en dus nodig ik u uit uw pomp te ruilen of uw geld terug te krijgen. Dit kan in uw decathlon winkel naar keuze.
    Een tweede pomp aanschaffen is een veilige zet, maar normaal niet nodig. Als deze ook van bij ons komt kan u die desgewenst ook terug omruilen of laten terugbetalen.

    Ik hoop dat u genoten hebt van Pukkelpop!
    Maxime Mathieu VDSP Quechua

  • Man
    20-29
    28 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Electric pump
    Compact, saves a lot of effort, good battery life Not powerful enough to inflate a larve mattress

    Good tool but you might want to still bring along your normal pump to reach the ideal pressure, especially for large beds.

  • Vrouw
    20-29
    24 July 2015
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Een regelrechte ramp dit product
    Het gaat misschien ietsje sneller dan voetpomp Opzetstukken, oplaadduur, opblaasduur, bijna alles

    Ik kocht dit vorig jaar voor ons 3-daags tripje naar Tomorrowland. Ik heb een 2-persoonsluchtbed van Intex, die ik wilde opblazen met dit toestel. Nog nooit zo gevloekt in mijn leven. Ik had het reeds opgeladen de dag voor vertrek en dan nog was de batterij na reeds 10min blazen plat! Opladen duurde dan weer een uur waarna hij dan weer na 10min blazen uitviel. uiteindelijk na 4 keer opladen, de matras tot de helft kunnen opblazen maar dan wel een halve dag feest verloren. Grootste teleurstelling en miskoop OOIT!!!!!

    Antwoord van het merk :

    Bedankt om je feedback omtrent de herlaadbare elektrische pomp met ons te delen. Bij deze wens ik mij te verontschuldigen voor de ongemakken die je hebt ondervonden tijdens het gebruik van dit product.
    Normaal is deze pomp voorzien om 2 of 3 matraasen voor 2 personnen te kunnen opblazen. Nadien is er 6 uur nodig om de batterij op te laden
    Als deze pomp niet op uw wensen is afgestemd nodig ik u uit om uw geld terug te krijgen. Dit kan in uw decathlon winkel naar keuzen.

    Met vriendelijke groeten,
    Vincent Chabot DSP Sports de randonnée DECATHLON

  • Vrouw
    50-59
    22 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    perfecte snelle hulp
    Snel en zonder lawaai Niet meteen te gebruiken , eerst opladen

    Ik had niet gezien toen ik de pomp kocht dat dez eerst moest opgeladen worden maar dit is evident, daar het voor gebruik op camping is waar natuurlijk niet overal stopontacten zijn . Voor mij was het gebruik voorzien om in een vakantiehuis te gebruiken voor meerdere mensen te kunnen logeren . Ik geloof dat het mondstuk niet helemaal compatible was met de opening van de matras maar vond er wel iets op en het werkte uiteindelijk perfect en snel . Wat een plezier niet te staan pompen met zo'n voetpomp .

NAAR BOVEN