Hydratatie trekking waterzak 2 liter Forclaz

Ref :
8331114
Pluspunt van het artikel
Soepele, handige en voordelige waterzak.
Users reviews
4 / 5 7 Reacties
vanaf
9,99 €*

Users reviews

4 / 5 7 Reacties
5 gebruikers bevelen dit product aan
 • Man
  40-49
  24 October 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  makkelijk compact
  compact licht makkelijk spoel en kuisbaar plasticsmaak bah

  na enkele keren te hebben gebruikt nog steeds een plastic smaak verschillende x uitgewassen en uitgespoeld ma nog steeds die smaak ,

 • Man
  40-49
  27 March 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Prima vervanger
  Constructie, gebruik, onderhoud

  Doet waar ie voor gemaakt is; water tijdens je lange looptraining op elk moment beschikbaar. Als vervanger voor de vorige die lek ging voor een zeer vriendelijke prijs.

 • Man
  30 August 2015
  That review has been deposited on this product version
  verwijderen drinkslang

  Ik heb een waterzak gekocht, maar ik zou niet weten hoe ik de drinkslang zou moeten reinigen. Ik heb wel een reinigingskit, maar daarvoor zou ik de drinkslang eraf moeten halen en dat lukt mij niet. Kan iemand mij helpen?

Productvoordelen

Gebruiksgemak
Mondstuk met stand open en dicht, brede opening om gemakkelijk te vullen.
Onderhoudsgemak
Schuifstrip om de zak volledig te openen en gemakkelijker schoon te maken.
Inhoud
2 liter, perfect voor dagtochten.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Film : 70.0% EVA, 30.0% Polyethyleen Tube : 100.0% Thermoplastisch polyurethaan handvat : 100.0% Polycarbonaat Schuifstaaf : 60.0% EVA, 40.0% Polyethyleen Aan/Uit-systeem : 100.0% Polyethyleen Fopspeen : 100.0% Styreen Ethyleen Butadieen Styreen Film/Geluidsslang : 60.0% EVA, 40.0% Polyethyleen Aansluitklep : 100.0% Polypropyleen
Ontworpen voor
trektochten, om te drinken onderweg.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
De zak en het slangetje reinigen na elk gebruik, met een gewoon vaatwasmiddel. Schrobben met bijvoorbeeld een flessenborstel, vooral wanneer er een gesuikerde drank heeft in gezeten, ter voorkoming van schimmel. Tip: als je de waterzak in de diepvries bewaart, blijft bacteriëngroei beperkt.
Opslag Tips
Wassen en drogen vóór het opbergen. Bewaren op een schone en droge plek.
Gebruikslimiet
Niet gebruiken voor melk of alcohol.

Bijkomende informatie

Gebruikstips
Water gebruiken tussen -20°C en +40°C. Niet geschikt voor: alcohol, vette vloeistoffen (zuivel, olie...). Bij temperaturen onder nul na gebruik even in het drinkslangetje blazen, om al het overtollige water te verwijderen en zo te vermijden dat het slangetje of het mondstuk bevriest. Als je het geluid van klotsend water hinderlijk vindt, laat alle lucht dan uit de waterzak door hem even om te draaien en de luchtbellen naar het slangetje te zuigen.
Functies
Met afneembare schuifstrip voor een brede opening, om de waterzak gemakkelijk te vullen en te reinigen. De strip is voorzien van gaatjes, zo kan je de waterzak vasthangen in tassen of rugzakken met haakjes. Mondstuk met open/dicht-stand (trekken of induwen), om lekken te vermijden tijdens een tocht.
Onderhoudstips
Reinig de zak en het mondstuk na elk gebruik, met een klassiek vloeibaar afwasmiddel. Je kan daarvoor bijvoorbeeld de flessenborstelset van B'TWIN gebruiken (code: 631.585), zeker als je suikerhoudende dranken gebruikt. Laat drank nooit langer dan 24 uur in de waterzak staan. Niet in de magnetron of in de vaatwasmachine plaatsen.
Eerste gebruik
De fles 3 keer goed spoelen onder de kraan voor je ze de eerste keer gebruikt.
Materialen en regelgeving
Al onze producten voldoen aan de geldende normen voor materialen die in contact komen met levensmiddelen en bevatten geen bisfenol A (BPA).
NAAR BOVEN