69,99 €*

Reviews on

Jack Softshell trekking heren Forclaz 500 AMM

4.1 / 5 17 Reacties
15 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    30-39
    06 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    bionnassay 500 softshell
    wind dicht niet water dicht en helaas geen cappucon koort

    goeie jas lekker wind dicht ,

  • Vrouw
    50-59
    04 May 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    uitstekende jassen,bedrukking valt er wel af
    belettering die ik liet plaatsen

    de belettering die ik liet plaatsen bij jullie vallen eraf,vesten zijn wel prima.

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    eerst en vooral bedankt om even de tijd te nemen om je mening te geven over de sotshell Forclaz 500 van Quechua.
    Het doet ons steeds veel deugd om te lezen dat mensen tevreden zijn over hun aankoop bij Decathlon.
    Wat de bedrukking betreft is dit een normaal gevolg van het type stof van de jas zelf, omdat deze zodanig dicht geweven is blijkt het zeer moeilijk om op deze stoffen te drukken. de oplossing zou of inweven kunnen zijn, maar dan verliest de jas zijn eigenschappen of sublimeren maar dit is direct een pak duurder.
    Moest je nog leuke foto's hebben van jezelf en je softshell in actie, aarzel dan niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    carine find this answer useful

  • Man
    40-49
    30 January 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    matig
    winddicht zit goed zekers niet water afstotend maar net een spons

    wind dicht soepele jas zit makkelijk en snug maar zekers niet waterafstoten is meer een spons die water absorbeerd !!!! nog gen 10min in de regen water kwam erdoor en men kledij was al nat zeer teleurgesteld daarop !!!

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    Bedankt voor uw review ivm onze Quechua Forclaz Softshell 500 warm.
    Onze sofshells zijn zo ontwikkeld dat ze volledig winddicht zijn maar niet waterdicht. Het is dan ook aangeraden om een, eventueel lichte, waterdichte jas over de softshell te dragen bij regenweer.
    Moest u alsnog ontevreden zijn over de waterafstotendheid, kan u terecht in één van onze Decathlon winkels, vergezeld van deze mail, en zullen wij dit nakijken en uw jas, eventueel, omruilen.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    50-59
    28 December 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    SUPER JAS
    warm, winddicht, gewoon SUPER we kunnen er geen vinden

    Aangezien mijn eerste jas versleten was, heb ik mij dezelfde gekocht.

  • Man
    40-49
    19 December 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Niet zo blij...
    Winddicht en warm en waterafstotend, Slechte jas.

    Dit jack doet het voor mij niet, te veel klam zweet en tijdens de regen op mijn fiets vangt de capuchon wind en wordt naar achteren getrokken van mijn hoofd af. Het doet niet waar ik hem voor gekocht heb.

    Antwoord van het merk :

    Beste Huib,

    Bedankt voor het delen van uw ervaring met de softshell Forclaz 500 van Quechua.
    Vervelend om te horen dat het product niet naar wens is.
    Voor het gebruik op de fiets raden we de jassen van B'twin, deze jassen zijn speciaal ontworpen voor fietsers.
    Wanneer u niet tevreden bent met uw product kunt u deze ruilen ofretourneren.
    Sportieve groet,
    Luke van Ravensberg Online Merchandiser DECATHLON

  • Man
    30-39
    10 December 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Gemak comfortable
    Wind dicht en lekker warm en goede capuchon

    Goed product.
    alleen de capuchon had wel wat makkelijker weggevouwen kunnen worden.
    gebruik m bij slecht weer als sjaal of echt capuchon.

  • Man
    25 November 2015
    That review has been deposited on this product version
    rits snel stuk
    rits

    na 1 winter is de rits al stuk, ik ga er dan maar mee naar de schoenmaker in de hoop dat hij goedkoop er een deftige rits kan insteken.
    heel teleurstellend voor een dure jas.

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    eerste en vooral bedankt met de feedback over onze windstopper van Quechua. Al onze producten hebben standaard 2 jaar garantie. Dit wil zeggen dat al onze producten minstens 2 jaar moeten meegaan zonder aan kwaliteit in te boeten.
    Hierbij nodig ik u uit om naar uw dichtsbijzijnde Decathlon winkel te gaan en u windstopper om te ruilen voor een nieuwe, die dit probleem niet zou mogen hebben.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    50-59
    06 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Softshell Bionnassay 500
    Prima softshell, warm en toch luvhtig

    goede pasmaat, fijn materiaal

  • Man
    60 of ouder
    01 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne Bionnassay 500 softshell jas
    jas parelt goed af, voering zit comfortabel dunne gaasstof voor steek- en borstzakken

    Aanbevolen verbeteringen:
    1. grotere bovenzak t.b.v. smartphones.
    2. binnenzak voor paspoort/identiteitskaart aanbrengen.
    3. stevige stof voor steekzakken i.v.m. sleutels e.d.
    4. aantrekkoord voor capuchon.

  • Man
    40-49
    21 June 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne jack, mooie prijs
    draagt lekker, voldoende warm, mooie kleur rug iets te kort voor een jack met capuchon!

    Lekkere windstoppers in de mouw, zit lekker, maar vooral de rug had iets langer gemogen voor een jack dat een wat koudere dag aan moet kunnen. Wandelen prima maar voor de fiets net te kort

NAAR BOVEN