Jas softshell trekking dames Bionnassay 500 paars
Vanaf
59,95 €*

Reviews on

Jas softshell trekking dames Bionnassay 500 paars

4.8 / 5 20 Reacties
20 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    20-29
    15 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super prijs-kwaliteit!
    Waterdicht, zit goed en houdt je warm! Ietwat kleine kap

    Heel tevreden over deze jas!

    Antwoord van het merk :

    Beste Flore,
    het is leuk om te lezen dat je tevreden bent met de softshell van Quechua.
    Toch wil ik je er graag op attent maken dat deze windstoppers NIET waterdicht zijn, maar waterafstotend.
    Graag geef ik je dit mee teneinde te vermijden dat er een regenachtig moment komt en de jas je toch teleur zou stellen.


    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    20-29
    20 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne, winddichte jack
    Jack sluit goed aan je bovenlijf, Goed winddicht geen

    Voor mij was de jack te groot (met de maat die ik altijd heb). Daarom moest ik een maat kleiner bestellen. Deze sluit erg goed aan en zit heel fijn!
    Zacht van binnen. Ik heb hem gebruikt bij het wadlopen.

  • Vrouw
    50-59
    31 March 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    superjas
    fantastische kap met hoge kraag

    Mooie pasvorm, waterdicht. Ik gebruik hem voor op de fiets, dit is de enige kap die mooi meebeweegt als je vlug moet omkijken of er auto's aankomen. De hoge kraag is fantastisch tegen de wind, je hoeft er geen sjaal meer in te dragen.

  • Vrouw
    20-29
    03 March 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    fantastische jas
    waterdicht en isoleert prima capuchon is net te klein

    Het is een fantastische jas die zijn beloftes zeker waar maakt. Lekker warm en water en wind dicht. Ik heb er dagelijks veel plezier aan.

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    16 January 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Heerlijke jas en goed waterdicht!
    Pasvorm,waterdicht Niets

    Goede,lichte en waterdichte jas.

  • Vrouw
    30-39
    28 December 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    tevreden
    warm, geen wind komt erdoor

    Warm en zeker deze tijd van het jaar

  • Vrouw
    20-29
    14 December 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Tevreden!
    Windicht, waterdicht en warm! Kraag is een beetje stug

    Goede prijs kwaliteit verhouding! Super tevreden met deze windichte, waterdichte en relatief warme jas. Enige mogelijke verbetering: zachtere kraag incorporeren

  • Vrouw
    30-39
    25 June 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Heel goed lente-/zomerjas
    waterdicht, warm, goede kap

    heel tevreden over de kap, valt niet over je ogen en als je de rits van volledig dicht doet ben je goed beschut tegen de wind. Heel goed winddicht ook, je voelt de wind, maar is niet zo koud. Door de fleece aan de binnenkant is het ook lekker warm. Ook door de verlenging aan de polsen waardoor je handen warm gehouden worden.

  • Man
    20-29
    26 May 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zit super

    Ben erg blij met mijn aankoop hij zit lekker en je kunt er goed in bewegen. Een aanrader.

  • Vrouw
    20-29
    20 May 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Ideaal jasje tegen de wind
    kleur, soepel, warmte een te hoge kraag

    Deze jas is ideaal tegen de wind, het houdt je goed warm terwijl andere tussenseizoensjassen dit niet doen.

NAAR BOVEN