Kampeerluchtmatras 1 persoon Arpenaz Air Basic 70
12,99 €*

Reviews on

Kampeerluchtmatras 1 persoon Arpenaz Air Basic 70

4.4 / 5 12 Reacties
12 gebruikers bevelen dit product aan
  • 40-49
    04 November 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goede luchtmatras
    uitstekend materiaal geen

    handig om uit te pakken op te blazen met pomp van zelfde merk breed genoeg en lang genoeg voor 1 persoon
    en achteraf makkelijk af te laten en terug op te bergen

  • Man
    30-39
    09 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Good mattress for the starter
    Simple and affordable

    Good mattress for the starter in camping or occasional sleepover. The top feels soft and the mattress has the typical level of comfort. Just remember to not over inflate it as that wil make it (like any such kin dof mattress) feel hard.

    Easy to inflate, and not unimportant also easy to deflate, Comes with a patch to fix a hole if it should get damaged somehow.

  • Vrouw
    30-39
    31 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Top

    Prijs kwaliteit verhouding is helemaal super. Handleiding ook waardoor makkelijk op te zetten.

  • Man
    20-29
    28 August 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Uitstekende kwaliteit
    Kwaliteit Niets

    Het materiaal voelt erg degelijk aan en opgeblazen ligt het luchtbed erg fijn.

  • 28 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Prima luchtbed

    Fijn luchtbed. Niet heel klein op te vouwen maar dat zie je aan het formaat van de doos als je hem koopt. Ligt lekker en niet te duur.

  • Man
    40-49
    25 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    QUECHUA Kampeerluchtmatras 1 persoon Arpenaz Air
    je kan die matras een beetje leeg laten lopen zoda moeilijk weer op te vouwen en weer in doos te doen

    ja het gaat wel
    je kan die matras een beetje leeg laten lopen terwijl je er op ligt om zo de gewenste zacht/hardheid te beinvloeden zodat het heel goed ligt en dat is maar goed ook gezien mijn rug klachten

  • Vrouw
    30-39
    10 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    luchtige luchtmatras
    zacht en compact kleur

    snel opblaasbaar en terug leeg.
    makkelijk in onderhoud
    redelijk klein in opbergen

  • 40-49
    03 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goed matras mag wat breder xijn
    Hij mag breder zijn

    Graag breder

  • Man
    40-49
    10 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    festival bed
    goede prijs kwaliteit Best niet met 2 gaan opliggen :-)

    Matras dat zeker een hele festivalzomer kan dienstdoon en goede nachtrust kan bieden om er de volgende dag terug tergenaan te gaan.

    Antwoord van het merk :

    Hey Werner,

    leuk om te lezen dat de matras van Quechua die je in Decathlon kocht, je een goede nachtrust bezorgt.
    Zeker tijdens de festivals kan je dat goed gebruiken, zodoende 's morgens ( of 's middags) er terug tegenaan te kunnen gaan!
    Ik hoop dat je deze zomer nog enkele festivals kan bezoeken en dat je nog vele rustige nachten tegemoed gaat!


    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • 23 June 2016
    That review has been deposited on this product version
    Goed

    Goede matras even wennen. Maar ligt lekker
    Minpunt bij openen gezien dat de reparatiekit al opengesneden was

    Antwoord van het merk :

    Beste Kenny,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze basic luchtmatras van Quechua.
    Het doet ons steeds veel plezier te lezen dat mensen tevreden zijn met hun aankoop bij Decathlon.
    Bij vertoon van deze mail krijg je een gratis reparatiesetje in de Decathlon winkel in je buurt.
    Hopelijk ben je hiermee verder geholpen.
    Heb je nog leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

    kenny find this answer useful

NAAR BOVEN