Kampeerluchtmatras 1 persoon Arpenaz Air Comfort 70
24,99 €*

Reviews on

Kampeerluchtmatras 1 persoon Arpenaz Air Comfort 70

3.7 / 5 24 Reacties
17 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    50-59
    01 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Past niet op het veldbed air 70
    Ligt wel goed Te groot

    Wij hebben er twee gekocht voor op de veldbed air 70 . Alle bij de groot in lengte en breedte 1 was zelf nog eens 10 cm langer .

    Antwoord van het merk :

    Beste Ludo,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze luchtmatras van Quechua.
    Het is inderdaad zo dat deze niet op veldbed air 70 past.
    Hiervoor hebben wij onze zelfopblazende matjes bv de Arpenaz 30 Ref: 1338640
    Ik raad je aan hiermee terug naar je dichtsbijzijnde Decathlon winkel te gaan om deze om te ruilen.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

    ludo find this answer useful

  • Man
    30 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Was de eerste nacht al lek.... omruilen geen punt.
    Ligt lekker Kwetsbaar

    Helaas was 1 van de 2 matrasjes de eerste nacht op de camping al lek..... was dus 4 dagen een beetje afzien op de harde grond...

    Omruilen geen probleem, ondanks feit dat ik de bon niet meer had.

    Op zich liggen de matrasjes prima!

  • Man
    40-49
    28 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima luchtbed
    licht lekker, goed opvouwbaar, goede sluiting redelijk zwaar

    Wij hebben hier prima op geslapen de afgelopen vakantie. De velours kant geeft comfort; voelt niet zo koud aan. Het moet wel langer drogen na het schoonmaken.

  • Man
    18 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima matras iets te koud voor in de bergen.

    Ik heb een ander model meer met ingebouwde pomp deze is echt prima en heeft met isolatie waarde.

  • Vrouw
    30-39
    17 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima bed!
    Je ligt lekker stevig. Je blaast het snel op. Met omdraaien kraakt het icm opblaasbaar veldbed.

    Vorige week 5 nachten op een opblaasbaar veldbed en dat sliep lekker. Vaak rugklachten maar nu niet.

  • Man
    50-59
    12 August 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Was lek bij aankoop
    Lig plezier Lek

    Helaas was het luchtbed lek bij aankoop. Kwamen we pas achter bij opblazen in Kroatië.
    Ligt overigens wel goed zegt mijn dochter die op de andere ligt die niet lek is.

    Antwoord van het merk :

    Beste Eddy,

    Bedankt voor het schrijven van een review over het Arpenaz Air Comfort luchtbed van Quechua.
    Erg vervelend dat een van de luchtbedden al bij aankoop lek was.
    We zullen het luchtbed monitoren of er vergelijkbare situaties zijn.
    Uiteraard kunt u het product omruilen in de winkel.
    Sportieve groet,
    Luke - Online Merchandiser DECATHLON

  • Man
    50-59
    30 July 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    niet tevreden
    matras is zeer zacht en aangenaam . behoud niet zijn druk.

    Ik ben enkele dagen gaan kamperen.
    Deze nieuwe matras heb ik elke nacht tot driemaal toe moeten oppompen daar hij zijn drukverlies tot 70% verminderde.
    Ik ga deze terugbrengen en mij een andere kopen.
    Ben niet tevreden.

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    eerst en vooral bedankt om even de tijd te nemen om ons je mening te geven over de luchtmatras van Quechua.
    Het is leuk om te lezen dat de matras aangenaam aanvoelt, maar minder leuk om te zien dat ze druk verliest.
    Mits al onze producten standaard van 2 jaar garantie voorzien zijn, raad ik u aan om naar de dichtsbijzijnde Decathlon winkel te gaan en u product daar om te ruilen.
    Wij hopen dat u in de toekomst een betere nachtrust tegemoet gaat

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    40-49
    30 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Arpenaz Air Comfort 70
    handelbaar en comfortabel nog niet gevonden

    Klein opgevouwen pakketje, simpel op te pompen, makkelijk leeglaten en opbergen, opbergzak heeft draaglus, ligt comfortabel, prima op te slapen.

  • Man
    40-49
    28 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Advies
    Liggen lekker stabiel en goed geen

    We hebben er twee voor de vakantie gekocht, maar er blijkt er 1 zacht te worden. Hier kwamen we op de camping achter, dus advies test ze wel voor de tijd.

  • Man
    50-59
    21 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Comfortabel
    Ligt erg prettig OProllen

    Een taps toelopend opbergzakje???? Hoe krijg ik de matrasjes terug in het zakje?? Graag jullie tips

NAAR BOVEN