Kampeerluchtmatras 2 personen Arpenaz Air Basic 140
17,99 €*

Reviews on

Kampeerluchtmatras 2 personen Arpenaz Air Basic 140

4 / 5 9 Reacties
8 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    20-29
    04 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Prima luchtmatras voor twee
    ruim voor twee personen, stevig Laat koude door, geen opbergtas

    Twee nachten geslapen op deze matras in een wei met een hobbelige ondergrond. Prima geslapen en niks gevoeld van de ondergrond. Enkel de tweede nacht een thermisch matje bovenop de matras gelegd om de kou wat tegen te houden die door de matras omhoog kwam. Het oppompen en terug leeglopen vergt een paar minuten, maar gaat vlot. Enkel een opbergtas zou fijn geweest zijn.

    Antwoord van het merk :

    Beste Anneleen,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze luchtmatras van Quechua.
    Het doet me plezier te lezen dat je tevreden bent met je Decathlon aankoop.
    Indien je het te koud hebt is een thermisch matje of een reddingsdeken een goede oplossing.
    Je kan dit ook onder je matras leggen, moest dit aangenamer zijn om te slapen, zo wordt de koude, die uit de grond komt, rechtstreeks geblokkeerd.
    Heb je nog leuke foto's, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Man
    50-59
    26 September 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    luchtbed zonder lucht
    opgepompt prima loopt leeg, dop sluit niet? niet lek

    niet blij, luchtbed bleef redelijk hard tot iemand er op ging liggen: iedere dag oppompen is nodig en midden in de nacht bijpompen is een plus om te kunnen slapen. kunnen geen lek vinden dus denken dat sluitmechanisme niet functioneert want loopt niet helemaal leeg er blijft 1 cm lucht inzitten. teruggaan als al gebruikt en verpakking weggedaan is geen optie. verpakking was al helemaal stuk toen we het ontvingen

    Antwoord van het merk :

    Beste Rick,

    Bedankt voor het delen van je ervaring met het Arpenaz air basic luchtbed van Quechua.
    Vervelend om te horen dat het luchten elke nacht leeg loopt.
    Wanneer er een probleem met het sluitingsmechanisme is valt dit onder de garantie en kun je het product omruilen of retourneren, ook zonder de originele verpakking.

    Sportieve groet,
    Luke - Online Merchandiser DECATHLON

  • Man
    50-59
    18 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Luchtbed
    Slaapt goed

    Slaapt beter als de intex luchtbedden.

  • Vrouw
    30-39
    14 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Uitstekend geslapen op vakantie
    Lage prijs en toch goede kwaliteit, Verpakking is niet handig om hertegebruiken

    Het is een dunnere matras dan we gewoon waren, maar hebben super goed geslapen op deze luchtmatras in onze tent. Erg lage prijs en toch goede kwaliteit. Matras is breed genoeg om er met 2 op te liggen, enkel wanneer je met gestrekte benen ligt merkten we dat onze voeten over de matras kwamen (zelf niet als negatief ervaren). Gemakkelijk op te blazen en ook weer af te laten en terug op te plooien.

    Antwoord van het merk :

    Beste Inge,
    bedankt om ons je gedacht te geven over de luchtmatras van Quechua.
    Het doet ons steeds veel plezier om te lezen dat de mensen tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Ik wens je in ieder geval nog vele aangename nachten toe en aarzel zeker niet om een foto op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    30-39
    13 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Lekker liggende kampeermatras
    Even goed geslapen als in ons bed Geen

    Beter donkere kleur

  • Man
    20-29
    10 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima Matras!
    Ligt heerlijk,snel opgepompt,geen luchtontsnapping Moeilijk herbruikbare verpakking

    Als je de matras oppompt volgens de voorschriften slaapt ze heerlijk, ze was ook vrij snel opgepompt met het bijgekochte voetpompje van quechua. Bij het oppompen zelf kan de lucht er alleen maar in en niet terug uitlopen dankzij het ventiel. Alleen de kartonnen verpakking is niet zo handig.

  • Man
    50-59
    07 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goede keus
    comfort geen

    ligt prima en gedurende 3 weken slechts 1 x bij hoeven te vullen.

  • Vrouw
    30-39
    26 July 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima luchtbed
    Gemak en uiterlijk Zit geen tas/zak/hoes bij om in te bewaren.

    Prima prijs/ kwaliteit verhouding.

  • Vrouw
    20-29
    03 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Luchtbed
    Stevig en stabiel om samen op te slapen

    Stevig en stabiel luchtbed om met 2 op de stappen. Het bed is snel opgepompt maar dien de dag erna wel weer even bijgevuld te worden.

NAAR BOVEN