Kampeermeubilair driepootkruk groen
4,99 €*

Reviews on

Kampeermeubilair driepootkruk groen

4 / 5 8 Reacties
8 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    40-49
    17 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Handig kampeerstoeltje
    Prijs/kwaliteit, neemt weinig plaats in 3 steunpunten zorgen soms voor instabiliteit

    Handig kampeerstoeltje voor trekkers of voor een festival. Ideaal voor een stoet, koers, evenement.

    Antwoord van het merk :

    Beste Bart,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over dit kampeerstoeltje van Quechua.
    Het doet ons plezier te lezen dat je tevreden bent met je aankoop bij Decathlon.
    Indien je opzoek bent naar een stabieler, maar toch compact stoeltje, kan ik je onze Lage stoel Ref: 8303450, aanraden.
    Heb je nog leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

    BART find this answer useful

  • Man
    60 of ouder
    14 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    kampeermeubilair driepootkruk groen
    gebruiksgemak, de kleur geen

    niks

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    bedankt alvast met je review over de driepoot kruk van Quechua,
    het doet ons deugd om te lezen dat u zeer tevreden bent over onze producten.
    Moest je toch nog een leuke foto hebben van jezelf met je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze site te posten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    40-49
    03 September 2015
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    veel voor weinig
    handzaam, goed op te bergen, zit lekker en is zeer voor zover geen negatieve punten te benoemn

    al eerder dit type kruk in bezit. Voor de niet al te dikke mens een uitkomst; zit lekker, leuk ontwerpje en enorm voordelig. Daarom meer aangeschaft. Doet het trouwens ook uitstekend als voetenbankje bij gebruik van grote tuinstoelen.

  • Man
    Jonger dan 20
    04 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Zeer goed voor bepaalde activiteiten.
    Zeer stabiel, zeer handig pootjes verloren

    Ik vind dit stoeltje zeer handig, je kan er echt mee doen wat je wilt. Het ook heel handig om op te bergen in kleine plaatsen. Ook heel handig op het lichaam mee te nemen.

  • Vrouw
    50-59
    27 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    handig krukje
    licht van gewicht, stabiel

    ik gebruik dit krukje om kruid te trekken in de tuin, zeer handig :-)

  • 50-59
    27 June 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zitgemak
    Licht en handig Niet voor lange zitsessies

    Zou handig zijn als er meerdere lengtes waren

  • Vrouw
    60 of ouder
    11 September 2014
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    krukje
    zit goed rubberen pootje direct verloren lost gemakellijk

    Zou het niet meer kopen als de pootjes er zo gemakkelijk afgaan

  • Vrouw
    40-49
    01 July 2014
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    krukje
    makkelijk, goedkoop en stevig nvt

    Handig en stevig

NAAR BOVEN