Kampeermeubilair lage tafel oranje
Vanaf
12,99 €*

Reviews on

Kampeermeubilair lage tafel oranje

4.6 / 5 17 Reacties
17 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    40-49
    23 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Makkelijk in gebruik en makkelijk op te bergen.
    Makkelijk in gebruik en neemt weinig plaats in. /

    Dit tafeltje is makkelijk in gebruik en ook makkelijk weer op te bergen en neemt weinig plaats in.

  • Man
    30-39
    09 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zeer degelijk en compact
    formaat, kwaliteit geen

    Goed en sterk product, geen spaanplaat in toegepast! Naar alle tevredenheid 2 weken gebruikt.

  • Vrouw
    20-29
    05 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    lage quechua tafel
    ideaal qua grote, stabiel, veel plezier van gehad geen

    heel blij dat we dit aangeschaft hebben voor een goede prijs.

  • Man
    50-59
    03 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Kampeer tafeltje van Quechua
    stevig, licht en klein van formaat geen

    Prima tafeltje voor als je lage stoeltjes hebt om op te zitten bij een kleine tent.
    Voldeed volledig aan mijn verwachtingen

  • Vrouw
    20-29
    01 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goede kampeertafel
    Sterke tafel, neemt weinig plaats in beslag

    Een handige lage tafel die zeer weinig plaats in beslag neemt. Ze kan zeker wat gewicht verdragen en is snel opgezet en terug opgeplooid.

    Antwoord van het merk :

    Hey Sylvie,

    bedankt om even de tijd te nemen om een review te schrijven over de lage tafel van Quechua.
    Het doet ons steeds een plezier om te lezen dat de mensen tevreden zijn met hun aankoop in Decathlon.
    Moest je nog een leuke foto hebben van je gedekte tafeltje, aarzel dan niet om deze op onze site te posten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    20-29
    16 July 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Goddelijk tafelgenot
    levensingrijpend, prachtig, oranje, klein, licht Ik heb er maar 1

    Deze tafel heeft mijn levenskwaliteit mateloos verbeterd. Zonder deze tafel stond ik nooit waar ik nu sta. Mensen die deze tafel nog niet in handen kunnen hebben weten niet wat echt geluk is. Dankzij deze tafel heb ik een vriendin gescoord, een huis kunnen bouwen en een job kunnen vinden. Een echte aanrader.

    Antwoord van het merk :

    Beste Brent,

    Wat een plezier om te lezen hoe gelukkig onze Quechua-tafel je maakt!
    Ik hoop dat dankzij jouw review nog meer mensen hun levenskwaliteit kunnen verbeteren.
    Aarzel zeker niet om ook een leuke foto van je tafel op onze website te posten!

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

    Brent find this answer useful

  • Man
    20-29
    13 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Multifuntionele redder in nood
    Compact, makkelijk op te zetten en af te breken Niet in hoogte verstelbaar

    Wij hebben de tafel meegenomen op onze reis naar Noorwegen als reservetafel voor de binnentent bij slecht weer. De tafel was heel licht en makkelijk uit te halen en op te bergen. Daarnaast heeft ze ook dienst gedaan als windscherm bij het koken. Door haar formaat en gewicht is ze mogelijks ook geschikt om mee te nemen in de trekrugzak. Helaas is het niet mogelijk de tafel nog ietswat te verstellen in de hoogte.

    Antwoord van het merk :

    Beste Robin,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over dit tafeltje van Quechua.
    Het doet ons veel plezier te lezen dat je tevreden bent met je aankoop bij Decathlon.
    Het idee om deze verstelbaar te maken zal ik zeker mee naar Frankrijk nemen om voor te stellen aan de product engineers.
    Indien je nog leuke foto's hebt van je aankoop, mag je deze steeds op onze website posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • 30-39
    19 September 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Leuk tafeltje
    is stevig niets

    handig om mee te nemen nr strand,

  • Man
    50-59
    08 September 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    lage vouwtafel

    tafel gekocht voor gril/bakoven ,staat onder luifel van caravan.klein opvouwbaar voldoet aan mijn verwachtingen.

  • Man
    50-59
    23 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Handig en vederlicht
    Stevig,stabiel,licht Te groot voor op de fiets

    Handig om de gasbrander en windscherm op te zetten en ook goed schoon te vegen

NAAR BOVEN