Kampeermeubilair tafel XL
69,99 €*

Reviews on

Kampeermeubilair tafel XL

3.6 / 5 10 Reacties
6 gebruikers bevelen dit product aan
  • 30 July 2016
    That review has been deposited on this product version
    Bwoh...

    De tafel blijft bol staan, en kan niet helemaal vlak gezet worden. De pootjes zijn niet regelbaar, dus indien je niet op een perfect effen terrein staat kan de tafel de kleine oneffenheden ook niet compenseren. Wij vinden het een beetje een miskoop.

    Antwoord van het merk :

    Beste Patrick,

    bedankt om even je mening neer te pennen over onze XL kampeertafel. Wij lezen hier dat u niet echt tevreden bent over je aankoop bij Decathlon en dat het product her en der mankementen vertoont.
    Wij nodigen je graag uit in de dichtbijzijnde Decathlon winkel om samen met één van onze verkopers het probleem van naderbij te bekijken en om samen met hem naar een oplossing te zoeken. Eventueel de tafel om te ruilen of terug te betalen. Breng zeker je tafel mee en wij doen het nodige om dit op te lossen.
    Sorry alvast voor het geleden ongemak.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    40-49
    28 July 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Kampeertafel

    Stabiel en stevig

    Antwoord van het merk :

    Beste Peggy,

    Bedankt om ons je mening te geven over deze XL tafel van Quechua.
    We zijn blij te lezen dat je tevreden bent met je aankoop bij Decathlon.
    Heb je nog leuke foto's van je aankoop,aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • 24 July 2016
    That review has been deposited on this product version
    Kan niet tegen water

    Deze tafel 6 dagen geleden gekocht.
    Nadat deze tafel wat vocht, water eroverheen heeft gehad komen er bobbels in het tafelblad vanwege het vocht, het tafelblad zet dus uit. Dit had bv volgens mij niet mogen gebeuren

    Antwoord van het merk :

    Beste Barry,

    Bedankt voor het schrijven van een review over de campingtafel XL van Quechua.
    Vervelend om te horen dat er bobbels in het blad zijn ontstaan.
    Normaal gesproken zou met korte blootstelling tot vocht dit niet moeten kunnen gebeuren, maar de tafel kan niet tegen langdurige regen.
    Graag hoor ik in welke omstandigheden de tafel heeft gestaan.


    Sportieve groet,
    Luke van Ravensberg Online Merchandiser DECATHLON

  • 21 July 2016
    That review has been deposited on this product version
    Zwevende poten

    Afgelopen week deze tafel gekocht. Vandaag voor het eerst uitgeklapt omdat we morgen op vakantie gaan! Praktisch en gemakkelijk opzetten! Alleen de poten in het midden zweven en de tafel staat rond i.p.v. plat!? De scharnieren in het midden van de tafel zijn te nauw tegen elkaar gezet waardoor hij bol blijft staan! We gaan vandaag terug naar de declathon om om te ruilen en dan gaan we dat exemplaar eerst uittesten in de winkel zelf!

    Antwoord van het merk :

    Beste Berber,

    Bedankt voor het delen van je ervaring met de campingtafel XL van Quechua.
    Vervelend om te horen dat de tafel niet goed uitgeklapt kon worden en dat je de tafel nog moest ruilen.
    Ik hoop dat het bij de andere tafel niet het geval is. We delen deze informatie met het merk Quechua.

    Fijne vakantie,

    Sportieve groet,
    Luke van Ravensberg Online Merchandiser DECATHLON

  • Vrouw
    40-49
    28 February 2016
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    fijne ruime tafel
    Ruim, makkelijk neer te zetten, stabiel

    Ideale tafel, ruim, makkelijk op te zetten, en past makkelijk in de bank van onze camper.
    Tot nu toe geen probleem gehad met buigbaar blad, zoals andere reviews zeggen. We gebruiken hem nu al in totaal 11 kampeer weken.. Tafel wordt regelmatig opgevouwen, opgbirgen en nieuwe plek weer opgezet.
    Voor ons de eerste tafel in 30 jaar kanmpeer ervaring, die echt stabiel is, en waar iedereen ruim aan kan zitten.

  • Vrouw
    30-39
    03 September 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    kampeertafel
    Stevig, licht, ruim en niet wankel Opvouwen moet je beter niet alleen doen ivm buigen

    Prima tafel, zeer tevreden mee

  • Vrouw
    40-49
    17 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima tafel
    groot genoeg voor groot gezin

    Prima stabiele tafel zeer geschikt voor groot gezin

  • Vrouw
    30-39
    23 November 2014
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Gebogen tafelblad na 1x te gebruiken...
    Zeer eenvoudig en compact opplooibaar tafelblad is na 1x te gebruiken helemaal gebogen

    Wij hebben de tafel dit voorjaar gekocht. 1x gebruikt begin juli op een rommelmarkt. Daarna correct opgeplooid en veilig opgeborgen. Dit weekend hadden we de tafel opnieuw nodig. Tafel volledig opgesteld en blijkt dat het tafelblad volledig gebogen is. Zo erg zelfs dat de middelste 2 poten de grond niet meer raken en dus zweven. Zelfs als we duwen op het tafelblad, kunnen de poten de grond niet raken. Tafel vervolgens 2x terug opgeplooid en opnieuw opgesteld, maar het probleem van de zwevende poten blijft. Heel jammer...

    Antwoord van het merk :

    Bedankt om je feedback omtrent de tafel XL met ons te delen. Bij deze wens ik mij te verontschuldigen voor de ongemakken die je hebt ondervonden tijdens het gebruik van dit product. Aangezien ik het product niet kan zien, is het moeilijk voor me om meteen een oplossing te bieden. Het is waarschijnlijk een productiefout. Onze producten hebben 2 jaar garantie en dus nodig ik u uit om uw tafel om te ruilen of uw geld terug te vragen. Dit kan in uw decathlon winkel naar keuze. . Met vriendelijke groeten,
    Vincent Chabot DSP Sports de randonnée DECATHLON

  • Vrouw
    30-39
    01 September 2014
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Schitterende tafel
    Groot genoeg voor 6 personen en stevig genoeg Niets negatiefs aan te vermelden.

    Dit is een mooie en stevige tafel die zeker groot genoeg is voor 6 personen. Dit is zeker geen miskoop geweest. Voor zijn prijs moet je het in elk geval ook niet laten...

  • Man
    50-59
    29 August 2014
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Heel goed
    de sterkte van de tafel geen

    Heel goeie en sterk tafel zeker groot genoeg om met de familie van van 6 personen
    Misschien dat er 2 pootjes zou moeten kunnen uitschuiven bij een oneffen ondergrond.

NAAR BOVEN