Kampeermeubilair vouwstoel beige
9,99 €*

Reviews on

Kampeermeubilair vouwstoel beige

4 / 5 10 Reacties
8 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    40-49
    03 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goed voor 1 seizoen
    opklapbaar zwak materiaal

    niet al te goede stoel
    na 2 weken begonnen de naden los te laten
    zou er nu niet meer op durven te gaan zitten

    Antwoord van het merk :

    Beste Gitta,

    Bedankt voor het schrijven van een review over de vouwstoel van Quechua.
    Vervelend om te horen dat de naden al snel beginnen los te laten.
    Er geld 2 jaar garantie op de stoel dus u kunt het product omruilen.

    Sportieve groet,
    Luke - Online Merchandiser DECATHLON

  • Vrouw
    60 of ouder
    19 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    praktisch.prijs kwaliteit is ok
    gewicht, prijs, gebruik geen hoesje, geen armleuning

    comfortabel zitten.

    Antwoord van het merk :

    Beste Jeannine,

    bedankt om ons je mening te geven over het kampeerstoeltje van Quechua
    De reden waarom Quechua ervoor geopteerd heeft om deze niet meer met een hoes te verkopen is puur omdat wij ervoor kozen om onze prijzen niet te verhogen en ze zo laag mogelijk te houden
    U haalt ook aan dat het jammer is dat ze geen armleuningen hebben, Bij Decathlon hebben wij in het gamma hetzelfde stoeltje maar met armleuningen en dit voor maar drie € meer.
    http://nl.decathlon.be/vouwstoel-groen-id_8303765.html


    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    50-59
    25 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    kampeermeubilair
    prima kwaliteit prijs verhouding nvt

    nvt

  • Vrouw
    40-49
    26 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super makkelijk
    Makkelijk mee te nemen Wellicht een beetje zwaar

    Ik moet twee keer per week op mijn dochter wachten voor haar sport. Daar zijn geen zitmogelijkheden. Dus dit stoeltje gekocht, nu lekker met een boek en wachten.
    Makkelijk uit en in te vouwen en zit ook lekker

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    bedankt met je review over de opvouwbare stoel van Quechua.
    Het gewicht zouden wij eventueel kunnen verlagen maar dit zal dan ten koste zijn van de stevigheid. Daarom opteren wij om dit niet te doen.
    Moest je nog enkele leuke foto's hebben van jezelf en je aankoop, aarzel dan zeker niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    60 of ouder
    13 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    cuet arpenaz
    hadzaam formaat geen opberghoesje,

    Dus zelf hoesje gemaakt.
    trouwens voor dit prijsje ve rwachten wij ook geen hoesje.

  • Vrouw
    50-59
    02 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Stoeltje
    Voor even tussendoor fijne stoel Je hebt geen steun in je rug

    Met bredere band onder in de rug was beter geweest.

  • 50-59
    29 October 2014
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super
    Handig

    Ideaal op de motor!

  • Man
    60 of ouder
    19 September 2014
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    zeer handig - en lichtgewicht om mee te nemen-
    zit goed een opberghoes bijleveren

    Handig bij picknick tijdens uitstapjes en rustpauzes.

  • Vrouw
    20-29
    06 July 2014
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goed
    Compact, makkelijk meeneembaar zwakke plastic hoeken

    Jammer genoeg is er een plastic hoekje aan het zitvlak gebarsten waardoor hij onbruikbaar werd.
    Gelukkig wel gemakkelijk kunnen omruilen voor een nieuwer model

  • Man
    40-49
    30 June 2014
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    super
    compact, stevig geen

    geen

NAAR BOVEN