Kampeermeubilair vouwstoel groen
12,99 €*

Reviews on

Kampeermeubilair vouwstoel groen

4.2 / 5 13 Reacties
12 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    60 of ouder
    18 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Quechua kampeerstoel
    Licht; gemakkelijk uitvouwbaar; mooie vormgeving nog niet ontdekt

    Handig stoeltje voor zowel kamperen als voor "meeneemstoel" bij evenementen. Mooi afgewerkt en lekker licht.
    Tijdens de triathlon in Maastricht hebben we de stoel een hele dag kunnen uitproberen. Resultaat: prima stoel

  • Vrouw
    60 of ouder
    25 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Makkelijke klapstoel om mee te nemen.
    Zit goed, en makkelijk mee te nemen.

    Niet alleen om te kamperen, maar ook makkelijk om te hebben bij het wachten op de renners die langs moeten komen van o.a. De Tour de France.

  • Vrouw
    20-29
    12 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Quechua vouwstoel
    wat je van een kampeerstoel verwacht nog niets

    Beter dan op de grond zitten. Goede zit hoogte, makkelijk vervoerbaar.

    Antwoord van het merk :

    Beste Nel,

    Bedankt dat je de tijd genomen hebt om deze review, over de kampeerstoel van Quechua, te schrijven.
    Het doet ons steeds plezier te lezen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop bij Decathlon.
    Heb je nog leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze te posten op onze website.

    Met sportieve groeten!
    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    01 July 2016
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Uitstekend
    Goede Zit Lang uit stock

    Ik heb zo een stoel gehad, deze is nu kapot. Nu wil ik graag een nieuwe en zijn we al 3 keer naar de winkel gereden, en deze was nooit op stock. Terwijl de site anders zegt. Ik wil deze graag meenemen op kamp. maar als het zo verder gaat kan ik niet anders dan ergens anders een te kopen. En dit is de beste kampeerstoel die ik ooit gehad heb

    Antwoord van het merk :

    Beste Mira,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze kampeerstoel van Quechua.
    Het doet ons steeds plezier te lezen dat mensen tevreden zijn met hun aankoop van Decathlon.
    Het spijt me te horen dat je al een paar keer naar een Decathlon winkel gereden bent, zonder je product te kunnen kopen.
    Het duurt even voor een aankoop in de winkel, geregistreerd wordt op de website, hierdoor kan er verwarring ontstaan ivm de stock. Zeker in deze drukke periode.
    Ik raad je daarom aan om deze, via de website, in je dichtsbijzijnde Decathlon winkel te reserveren of te telefoneren om zo je aankoop te verzekeren.
    Heb je nog enkele leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.


    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    40-49
    08 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima stoel!
    Breed, degelijk materiaal, handig draagkoord Een opbergtasje mis ik

    .

  • Man
    30-39
    26 October 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    confortabel
    compact geen

    geen opmerking

  • Vrouw
    40-49
    07 August 2015
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    OK
    Voor deze prijs een heel ok stoel.

    De verzending van de stoel was iets heel anders. Ik liet hem naar een postpunt in de buurt zenden. Tot 2maal toe hebben ze hem verzonden maar hij kwam maar niet aan in het postpunt. Uiteindelijk de produkten in een decathlon winkel zelf opgehaald. Ik had de produkten al eerder willen gebruiken. het heeft 25 dagen geduurd eer ik de produkten had, terwijl het er op minder dan een week zou zijn. Mijn advies: haal je produkten op in een winkel of laat ze naar je thuis sturen in plaats van naar een postpunt (dit door de aard van het probleem dat het was).

  • Vrouw
    50-59
    29 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    niet fijn
    gemakkelijk mee te nemen zit niet goed

    geen fijne stoel om in te zitten.

    Antwoord van het merk :

    Beste Dineke,

    Ik wil je nog bedanken voor het schrijven over de vouwstoel van Quechua.
    Ik ben erg benieuwd naar waarom de stoel niet goed zat.
    De feedback van klanten wordt meegenomen voor de ontwikkeling van nieuwe producten.

    Sportieve groet,
    Luke van Ravensberg Online Merchandiser DECATHLON

  • Man
    60 of ouder
    05 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Klapstoel Quechua
    Zit comfortabel, lekker makkelijk mee te nemen Tot op heden geen negatieve punten

    Zoek je een makkelijk op te vouwen stoel, niet duur, dan is de Quechua Ltd Dots ideaal.

  • Vrouw
    30-39
    27 June 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Mooi en handig
    Stevig, leuke kleuren, compact Jammer dat er geen hoes bij zit.

    Ik ben zeer blij met mijn stoelen

NAAR BOVEN