Kampeerslaapzak Arpenaz 15° groen
19,99 €*

Reviews on

Kampeerslaapzak Arpenaz 15° groen

4.2 / 5 13 Reacties
13 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    40-49
    28 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Slaapzak gebruikt tijdens buitenlandse schoolreis

    Fijne en betaalbare slaapzak die lekker warm is zonder te zweten

  • 30-39
    05 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima prijs kwaliteit verhouding
    prima slaapzak prima prijs geen plek om naam van eigenaar te noteren

    Fijne maat, stevige rits. Prima weer in de hoes op te bergen. Voldoet prima aan mijn verwachtingen. (Ook bij10 °C)

  • Vrouw
    40-49
    22 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Een heerlijke warme slaapzak
    heerlijk warm

    Mijn dochter heeft hier heerlijk in geslapen in Wales en Engeland. Makkelijk op te rollen en op te bergen.

  • Man
    07 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Slaapzak

    Prima slaapzak voor die prijs!!

  • Vrouw
    30-39
    20 July 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Slaapzak
    Mooie kleuren Gladde stof

    Hij is glad dus als je hem wil oprollen, floept die alle kanten op. Niks onoverkoombaar, wel eve wat werk

  • Vrouw
    20-29
    14 July 2016
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    prima slaapzak
    mooie kleueren en handig open te ritsen kan hem niet aan mijn trekkersrugzak bevestigen

    extra lintjes voorzien voor de slaapzak samen te kunnen drukken en aan je trekkersrugzak te bevestigen verder prima slaapzak

    Antwoord van het merk :

    Beste Evy,

    Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons je mening te geven over deze kampeerslaapzak van Quechua.
    Het doet ons plezier te lezen dat je tevreden bent met je aankoop bij Decathlon.
    Wij maken bij Decathlon onderscheid tussen kampeer -en bivakslaapzakken.
    Bij de ontwikkeling van onze bivakslaapzakken gaan de engineers zich focussen op de technische aspecten die een trekker nodig heeft zoals, mogelijkheden om deze mee te nemen in je trekkersrugzak.
    Bij onze kampeerslaapzakken is dit echter niet van toepassing.
    Ik kan je wel onze Compression bag Ref: 2045746 aanraden.
    Dit is een zak voor je slaapzak met aantrekbare linten die je wel aan je rugzak kan bevestigen.
    Hopelijk ben je hiermee verder geholpen.
    Heb je nog leuke foto's van je aankoop, aazel dan niet om deze op onze website te posten!

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    40-49
    11 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    uitstekend
    alles niets

    We komen nog eentje bijkopen!

    Antwoord van het merk :

    Beste Linda,

    bedankt om even de tijd te nemen om ons je gedacht te geven over de slaapzak van Quechua.
    Het doet ons steeds plezier om te lezen dat de mensen tevreden zijn over hun aankoop bij Decathlon.
    Ik wens je dan ook nog vele aangename nachten toe!


    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    Linda find this answer useful

  • Vrouw
    30-39
    01 October 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zeer aangename zomer slaapzak.
    Mooie kleurcombinaties Geen extra stuk voor onder je hoofd

    Warm genoeg voor koukleumen als ik. Indien het toch erg warm moest zijn kan je hem volledig open ritsen en als dun dekentje gebruiken.

  • Man
    30-39
    06 September 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima slaapzak
    Heerlijk zachte binnenkant, goed warm.

    Fijne slaapzak, lekker zacht, heerlijk warm. Hij is gemakkelijk weer in de bijgeleverde tas te krijgen.

  • Vrouw
    40-49
    19 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    slaapzaak Camping 15°
    fijn dat hij helemaal kan opengeritst worden beetje aan de koude kant...

    Was eerste keer dat ik in een slaapzak sliep...

NAAR BOVEN