Kampeertent 2 Seconds Easy 2 personen Fresh&Black
79,99 €*

Reviews on

Kampeertent 2 Seconds Easy 2 personen Fresh&Black

4.5 / 5 20 Reacties
18 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    40-49
    09 September 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Veel te klein
    Mooi materiaal, makkelijk opzetten en inklappen Veel te klein, staat niet vanachter smaller

    Jammer dat er bij deze tent 2 personen staat, alleen op een matje kan je er misschien met z'n 2en in. Op een luchtbed lukt dit niet. Hij loopt van achteren smaller af en dat staat niet op de beschrijving. Nu maar weer een 3 persoons gekocht, want de tent zelf is erg mooi en goed, zo is het toch nog een duur tentje geworden voor de kinderen

    Antwoord van het merk :

    Beste klant,

    Graag wil ik u nog bedanken voor het schrijven van een review over de Fresh & Black 2 Seconds tent.
    Vervelend om te horen dat het formaat van de tent niet naar verwachting was.
    Er zijn veel verschillende afmetingen voor luchtbedden, helaas passen ze niet allemaal in deze tent.
    Inderdaad zouden slaapmatjes moeten passen en de Quechua Air Comfort 120 past bijvoorbeeld wel in deze tent.
    We plaatsen de slaapbreedte per persoon altijd in de product informatie, maar naar aanleiding van het krijgen van deze feedback zullen aanvullende informatie gaan verstrekken om deze situatie in de toekomst te kunnen voorkomen.

    Sportieve groet,
    Luke - Online Merchandiser DECATHLON

    Cm find this answer useful

  • Man
    08 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Mijn tent in top!
    makkelijk op te zetten en in te klappen, donker geen

    Heerlijk tentje, lekker compact, donker en volop ventilatie. Aanrader.

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    22 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super tentje
    Lichtgewicht, klein pakketje, koel Een luifeltje zou wel handig zijn als het regent

    Gewoon wat het belooft. Koel, echt donker binnen, razendsnel opzetten en inklappen.

  • Man
    30-39
    21 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Duidelijke instructies tent doet wat beloofd wordt
    Doet wat in video's beloofd wordt

    De tent is inderdaad zeer lichtdicht, en zeer makkelijk in opzetten en afbreken, met duidelijke instructies.
    Ruimte binnen viel me alles mee, voelt ruim en relatief hoog aan, wand loopt net niet loodrecht omhoog wat erg fijn is.

  • Vrouw
    40-49
    21 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Niet zoals verwacht
    Snel op te zetten en is donker Geen koele tent.

    Deze tent is wel donker maar blijft absoluut niet koel van binnen. Als smorgens de zon op je tent schijn dan wordt het ook in deze tent snel warm. Voor hetzelfde geld kun je net zo goed een andere (goedkopere) tent kopen.

  • Man
    40-49
    19 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goed pruduct

    echt goed donker

  • Man
    19 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Top Tent!

    Absolute aanrader! Helemaal donker van binnen, wordt noet warm en is makkelijk op te zetten. Prima prijs-kwaliteitverhouding!

  • Man
    09 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Popup tent
    Stond echt in twee seconden

    Super handig tentje. Lekker donker ook overdag.

  • Man
    20-29
    01 August 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Vakantie Oostenrijk
    Snel, fris, en donker ruimte,

    Ik heb deze tent aangeschaft voor mijn vakantie in Oostenrijk, voor een niet dure tent is dit wel een hele goeie tent!, hij is supersnel opgezet en je kan er in paar sec al intrekken.

    Helaas is de tent toch niet zo heel donker als ze zeggen dat ie is. Zonlicht weet toch zijn weg de tent in te komen. Dit vooral bij de achterkant (Het grote raam) en de kleine kiertjes aan de zijkant.

    Ook moet je niet een lang persoon zijn want de tent is voor mij echt net goed, de tent had iets langer gemogen zodat je niet met je voeten tegen t zeil aan zit.

    De tent heeft alle regenbuien en onweer buien overleefd, daar gaat t uiteindelijk om. Super goeie tent voor deze prijs!

    Misschien volgend jaar de opblaas versie maar is proberen!, ik beveel iedereen deze tent aan die niet een te dure wilt hebben maar wel plezier wilt hebben!

  • Man
    40-49
    31 July 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Kwaliteit prijs verhouding
    Kwaliteit en gemak

    A

NAAR BOVEN