Kampeertent 2 Seconds Easy 2 personen rood
49,99 €*

Reviews on

Kampeertent 2 Seconds Easy 2 personen rood

4.3 / 5 51 Reacties
46 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    40-49
    18 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Een zeer sterk lichtgewicht met slaapruimte voor 2
    De eenvoudige manier van opzetten, handleiding vaste opstaande rand

    Twee van onze kinderen slapen in deze tent tijdens onze vakantie.
    Er passen twee luchtbedden naast elkaar en dan is de cabine goed gevuld.
    Zeer makkelijk op te zetten en wanneer je de handleiding goed volgt ook makkelijk weer in de draagtas op te bergen.
    Je moet niet twijfelen bij het buigen en aansnoeren van de tent bij het opruimen, want naar mijn idee kunnen de buisjes niet kapot.

  • Man
    50-59
    09 September 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    pop up tent
    snel opzetten en invouwen geen

    super tent snel op te zetten en van goede kwalitiet

  • 08 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima tent, practisch en goede kwaliteit.
    Makkelijk op te zetten, goede kwaliteit.

    Slimme constructie, goede kwaliteit.

  • Man
    40-49
    07 September 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    pop-op maar pop-in??
    klein licht makkelijk neer te zetten opvouwen en tentopening boven slaapplek

    kwalitatief goede tent. opvouwen vergt zeker wat oefening, ondanks de behulpzame gespen die op deze versie zitten. wat videos op youtube hielpen ons hierbij.
    Ander nadeel is dat bij regenachtig weer, de regen direct op je slaapspullen valt als de deur opengaat.

  • Man
    30-39
    29 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Top tent

    Service uitstekend, tent groter dan verwacht. Opzetten en afbreken is fluitje van een cent.
    Helemaal blij mee!

  • Vrouw
    40-49
    24 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima tent die een flinke bui doorstaat
    snel op te zetten, waterdicht invouwen niet zo makkelijk

    Twee weken in Frankrijk gekampeerd met deze tent. Verbazingwekkend dat hij het zo goed houdt na een forse regenbui. Het is alleen lastig dat als je de natte tent opent met de rits, de druppels gelijk op je luchtbed vallen. Het regent niet naar binnen, dat is het belangrijkste.
    De tent is voor twee personen echt te krap, voor 1 persoon met bagage meer geschikt.

  • Vrouw
    60 of ouder
    16 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Wel erg klein
    Gemakkelijk opzetten. Wat benauwd. Erg klein. Let op maat luchtbed.

    Mini tentje ook voor 1 persoon klein.

    Antwoord van het merk :

    Beste Ineke,

    Bedankt voor het schrijven van een review over de 2 seconds tent van Quechua.
    Vervelend om te horen dat de maat van de tent tegenvalt.
    Bij de tent maten wordt rekening gehouden met een breedte van 60 cm per persoon.
    Voor slapen op een slaapmatje (+- 50 cm breed) is dit altijd voldoende maar voor sommige luchtbedden kan dit inderdaad te klein zijn.
    Bij elke tent vermelden we dan ook de afmetingen van de slaapruimtes zodat hiermee rekening gehouden kan worden.
    Naar aanleiding van uw reactie zullen we werken om deze informatie zichtbaarder te maken.

    Sportieve groet,
    Luke - Online Merchandiser DECATHLON

  • Man
    20-29
    01 August 2016
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Kampeertent 2 Seconds Easy 2
    Gemakkelijk, snel, neem niet veel plaats klein

    Ik kan maar 1 opmerking geven en die is dat je best een persoon bij telt als je met 2 bent ga dan niet voor een 2 personen maar voor 3 personen tent, het is wel mogelijk, maar als je nog materiaal bij je wilt houden in de tent lukt dit niet meer, maar anders is dit een top tent, maar de volgende word een 3 personen tent extra ruimte is wel makkelijk en comfortabel, maar terug zo een makkelijke tent snel opgezet, en afgebroken

    Antwoord van het merk :

    Hey Jeroen,

    bedankt om even de tijd te nemen om ons je mening te geven over de 2 seconds tent van Quechua.
    Het doet ons steeds plezier om te lezen dat de mensen tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Wat je daar als negatief puntje aanhaalt is volledig terecht, ik raad de klanten steeds aan om voor één persoon meer te gaan om net dat tikkeltje meer comfort en bergruimte te hebben. Maar hopelijk heb je nog veel genot van deze tent!!


    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    40-49
    30 July 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super
    Snel en makkelijk

    Nvt

  • Man
    40-49
    24 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    pop up tent
    snel opzetten en afbreken te weinig ruimte voor 2 is eerder een 1p tent

    is een goede aankoop als je alleen bent , supersnel opgezet en afgebroken , houd stevig stand tijdens regen en wind , maar zou een set andere tentharingen meenemen kwestie van de ondergrond waar je ga kamperen

    Antwoord van het merk :

    Beste Patrick,

    Bedankt om ons je mening te geven over deze 2 Seconds tent van Quechua.
    Het doet ons plezier te lezen dat je tevreden bent met je aankoop bij Decathlon.
    Bij onze 2 Seconds tenten wordt er 60cm per persoon gerekend.
    Een tweepersoonstent is dus net groot genoeg voor een tweepersoons luchtmatras van 120cm.
    Vaak raden wij onze klanten aan een driepersoonstent te kopen indien ze nog extra ruimte willen voor hun bagage.
    Dit is met uitzondering van de tent 2 seconds XL Ref: 8347891. Deze is 180cm voor twee personen.
    Heb je nog leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

NAAR BOVEN