Kampeertent 2 Seconds Easy 2 personen schaduw
Vanaf
54,95 €*

Reviews on

Kampeertent 2 Seconds Easy 2 personen schaduw

4.2 / 5 12 Reacties
11 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    20-29
    16 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Geen deugdelijk product
    Makkelijk op te zetten en af te breken. Veel te klein voor 2 personen

    Kunnen geeneens 2 luchtbedden in, als het regent wordt de bodem nat, omdat het luchtbed tegen de wand aan komt.. daardoor is mijn mobiel kapot gegaan. Normaal gesproken ben ik een voorstander van dit merk , maar de volgende keer ga ik naar een andere winkel voor advies.

    Antwoord van het merk :

    Beste Jelmer,
    Bedankt voor het schrijven van een review over de 2 Seconds pop up tent van Quechua.
    Vervelend om te horen dat de grootte van de tent niet naar verwachting was.
    Het aantal personen dat staat aangegeven van de tent is helaas niet altijd een garantie dat al het slaapmateriaal in een tent past.
    Er bestaan slaapmatjes die 48 cm breed zijn en luchtbedden die 100 cm breed zijn.
    Het is belangrijk hier altijd rekening mee te houden bij het aankoop van een tent/luchtbed.
    Om meer inzicht te geven in wat in de tent past weergeven we altijd de slaapbreedte per persoon aan in de winkel en online.
    Wanneer je niet tevreden bent met een aankoop kan deze terugbrengen of omruilen in de winkel.
    Sportieve groet,Luke - Online Merchandiser DECATHLON

  • Vrouw
    30-39
    28 September 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima tentje, helaas wat kleine 'voortent'
    makkelijk op te zetten lastig op te vouwen, met 2p-luchtbed is tent vol

    Zie hierboven

  • Vrouw
    40-49
    21 September 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima tent voor paar nachten
    Waterdicht, makkelijk op te zetten Klein

    Tent heeft fikse regenbui doorstaan. Is toch wel wat klein: geen voortent. Doordat hij in de regen helemaal dicht moest was het wel wat benauwd binnen. We hadden drie nachten geslapen in augustus in Nederland: niet hele warme nachten, dus dat scheelt. In Spanje word je niet blij denk ik...
    Er passen niet twee een-persoons luchtbedden in. We moesten er dus een luchtbed bij kopen. Leuk bijzettentje voor aardige prijs.

  • Vrouw
    20-29
    04 September 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Tent 2S Easu 2 oranje/blauw
    Waterdicht, groot genoeg voor één prsn, leuk afdak

    Leuke tent. Mooi groot voor één persoon, redelijk klein voor 2 personen.

  • Vrouw
    30-39
    17 August 2015
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    leuke tent
    snel gebruiksklaar simpele handleiding

    hoe makkelijk wil je het hebben met een 2 seconden tent! in de tent zijn er nog hangzakjes aanwezig om enkele spullen in te doen (zoals een boek of mobiel) en een haakje om een lamp aan de hangen. ik kan zelf net rechtop zitten in de tent. 2 personen passen er in maar en er geen ruimte voor bagage (mee rekening houden als je dit wenst) een bed van 2 meter lang past precies. een handleiding voor de tent heb je haast niet nodig. ik had graag duidelijk gezien hoe ik de touwtjes moet vastmaken.. mij is niet duidelijk wel touwtje bij welke lus hoort. tent is waterdicht wel had de voorluifel groter gemogen, bij regen wordt de ingang namelijk nat. bij de tent zitten haringen inbegrepen.

  • Man
    40-49
    14 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    2 Quechua popup tentjes (blauw en blauw/oranje)
    Ze blijven droog binnen, in de stromende regen. In de zon behoorlijk warm, volgens de kinderen.

    Onze kinderen hebben deze zomer beiden apart in de 2 aangekochte pop up tentjes geslapen in Noorwegen. Ruimte genoeg voor 1 persoon. We hebben heel veel regen gehad en dat hebben de tentjes zeer goed doorstaan. Als de zon echter wel een keer scheen 's morgens, dan vonden ze het wel erg warm in de tent, maar het was te doen. Voor de jongste was het weer in elkaar vouwen tot een mooie ronde tent wat lastig, maar oefening baarde kunst. Ze zijn zeer licht en rondtrekken met deze popups erbij vonden wij zeer prettig.

  • Vrouw
    40-49
    04 August 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    lekker tentje
    snel op te zetten en in elkaar te vouwen weinig ruimte voor bagage

    superfijn tentje, genoeg ruimte voor 2 personen maar dan kan er geen bagage meer bij
    is zo opgezet en met wat oefening zit de tent ook snel weer in de hoes. voor bv een festival is het tentje perfect.

  • Man
    60 of ouder
    31 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    seconde tent
    10 op 10 2 op 10

    krijgen wel niet meer zo goed terug zakje

  • Man
    30-39
    31 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    uitstekende festival/kampeertent
    gemak snelheid betrouwbaar lijkt me krap met 2 personen.

    Gebruikt op pinkpop 2015. 1e avond met hoosbui met glans overleefd. Kurkdroog van binnen. De "pet" maakt het handig om de voorkant een beetje open te laten om te laten luchten. Geen enkele natte plek gehad ook niet op het grondzeil. Opvouwen is een kunst maar de handleiding in de zak is duidelijk. Zonde om de tent niet mee te nemen zoals sommigen doen na afloop. Kopen dus!

  • Vrouw
    50-59
    27 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    top
    snel op te zetten goede ventilatie moielijk op te vouwen

    gebruikt tijdens rockwerchter festival zeer goede ervaring ermee gehad

NAAR BOVEN