Kampeertent 2 Seconds Easy 3 groen - 3 personen
59,95 €*

Reviews on

Kampeertent 2 Seconds Easy 3 groen - 3 personen

4.4 / 5 77 Reacties
71 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    50-59
    24 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Makkelijk op te zetten tent
    makkelijk op te zetten. geen

    De tent is comfortabel om buiten te slapen.

    Antwoord van het merk :

    Beste Hilde,

    bedankt om even de tijd te nemen om een review te schrijven over de 2 seconds tent van Quechua.
    Het doet ons steeds een plezier om te lezen dat klanten tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon!
    Moest je nog een leuke foto hebben van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze site te posten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    40-49
    14 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    handig tent vooral opzetten gaat gemakkelijk
    licht compact en gemakkelijk op te zetten veelspanning op de tenstokken bij opruimen

    handig tent vooral opzetten gaat gemakkelijk, maar het opbergen geeft wat meer inspanning. Het is een beetje eng om de tentstokken terug te buigen zodat de tent weer in de opberghoes past, bang dat ze knapten. Ruimte genoeg voor twee personen maar voor 3 is wat krap denk ik. We hadden voor twee personen gekocht en dan voldoet hij prima

  • Man
    20-29
    03 October 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima tent
    Stevig, snel, gemakkelijk mee te nemen. Aan de korte kant

    Lekker tentje, werkt prima. Niet gebruiken met een groot (hoog) luchtbed. Dan zit je klem tegen het plafond

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    29 September 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    tent
    snel opgezet valt redelijk laag uit.

    zeer makkelijk opgesteld. terugvouwen was iets moeilijker en niet zo duidelijk op het prentje dat erbij zat. tent is niet zo hoog, maar je kan wel zitten.

    Antwoord van het merk :

    Beste Amber,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze 2 seconds tent van Quechua.
    Het doet me plezier te lezen dat je tevreden bent met je aankoop bij Decathlon.
    Indien je verder nog moeilijkheden hebt met het opplooien, op youtube vind je het opplooien van elke tent terug in een filmpje.
    Heb je nog leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    50-59
    28 September 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima opgooitentje

    helemaal goed, mijn dochter heeft hem een weekje nodig gehad om te backpacken vanuit school, helemaal goed bevallen

  • Man
    50-59
    16 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima tent, maar voor kleine mensen!
    Goede kwaliteit en makkelijk in gebruik Toch nog erg groot in opgevouwen staat

    Ik met mijn 196cm lig erg krap in deze tent.

  • Vrouw
    20-29
    01 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
    Snelle levering, geweldige prijs Binnentent zit heel dicht tegen de buitentent aan

    Tent goed strak zetten i.v.m. regen
    Verder snel op te zetten en op te vouwen

  • Man
    40-49
    31 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    De verbeterde versie!!!
    Gemakkelijk; ruim voldoende voor 1 persoon

    Net als heel veel andere Lowlands-gangers, gebruik ik de Pop up tent van Quechua al een tijdje. De oude was dit jaar na 5 jaar wel toe aan vervanging (en ik had behoefte aan meer ruimte; de 2 persoonstent is toch best krap) dus ik heb deze versie aangeschaft. Het opzetten is net als de oudere versie supermakkelijk. De echte verbetering zit in het opvouwen van de tent, omdat je nu geholpen wordt door het kliksysteem. Voor het doel van een paar dagen camping op een festival, vind ik dit een prima keuze. Ik ben geen ervaren kampeerder, dus ik kan geen mening geven over het langere tijd kamperen. Detail is wel dat ook bij slecht weer en veel wind, de tent prima blijft.

  • Man
    30 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    pop up tent

    top tent snel geleverd

  • 30-39
    28 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima tent
    Snel opgezet, ruim, goed droog bij regen. Geen

    Super tent! Opzetten en afbreken heel makkelijk. Staat met paar minuten strak afgesteld. Al wat regen gehad, goed droog!
    Fijn in gebruik! Aanrader voor kort camperen.

NAAR BOVEN