Kampeertent 2 Seconds Easy 3 personen Fresh&Black
89,99 €*

Reviews on

Kampeertent 2 Seconds Easy 3 personen Fresh&Black

4.2 / 5 23 Reacties
22 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    30-39
    08 September 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    so far no big faults in the design
    looks / good ventilation/ different colored clicks

    Good Design,looks nice too! Only if its raining the inner tent is not so much protected, but most igloo tents have the same problem.

  • Man
    40-49
    02 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Mooie tent makkelijke koele donkere tent
    makkelijk op te zetten, koel en donker In elkaar drukken vergt enige oefening.

    Tent is mooi donker al komen er rond de de onderkant wel wat licht punten binnen. Is wel aanzienlijk donkerder dan een normale tent. Ook lekker koel. 3 personen is wel krap als je ook nog bagage hebt. voor 2 zeer goed te doen.

  • Man
    20-29
    28 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Superfris
    Frisheid vanbinnen bij volle zon Klein voortent, niet heel hoog

    Gemakkelijk om op te zetten en terug weg te bergen. Blijft fris ookal staat ze in de volle zon. Ook voldoende plaatsen om te verluchten. Zeker een aanrader voor wie moeilijk in hete tenten kan slapen.

    Antwoord van het merk :

    Beste Farasyn,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze 2seconds Fresh&Black tent van Quechua.
    Het doet ons veel plezier te lezen dat je tevreden bent met je Decathlon aankoop.
    Heb je nog enkele leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Man
    30-39
    27 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    TOP TENT.
    Heerlijk donker en je kan alles rondom open zetten Geen 3 persoons en vrij laag

    Wat een toptent! Mijn zoontje van 6 wilde graag een keer kamperen en ben dus op zoek gegaan voor een makkelijk tentje, dat werd deze dus. Ik wil wel zeggen en daar zijn het vast meer met mij eens, het is echt maar een 2 persoons tentje. En als je net als ik 1,95 ben best krap maar wel te doen met twee, hoewel ik niet een rechtop kan zitten. Het doorluchten vind ik ook geweldig alles open en het is weer fris. Na 2 X geoefend te hebben met in en uitpakken is dit kinderspel. Nu een groter model met een luifeltje en je hebt de perfecte tent.

  • Vrouw
    20-29
    10 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    frisse donkere tent
    fris en donker! handvol om op te vouwen

    doet precies waarvoor hij ontworpen is

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    06 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goede tent

    tent bevalt goed

  • Vrouw
    40-49
    02 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    -
    Makkelijk in gebruik. Zalig donker en ook wel n be

    -

    Antwoord van het merk :

    Hey Hedwig,
    bedankt alvast om even de tijd te nemen om ons je gedacht te geven over de 2 seconds tent van Quechua.
    Het doet ons steeds deugd om te lezen dat mensen tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Moest je nog een leuke foto hebben van je aankoop, aarzel dan niet om deze op www.decathlon.be te posten.
    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    20-29
    31 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Mooi ding maar voelt fragiel aan
    Snel opgezet, ruim en donker van binnen. Grondzeil scheurt na 2 weken vakantie al open

    Een fantastische tent! Ik baal er echter wel van dat er na 2 weken kamperen scheurtjes in het grondzeil zijn ontstaan.

  • Man
    20-29
    31 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Mooi ding maar voelt fragiel aan
    Snel opgezet, ruim en donker van binnen. Grondzeil scheurt na 2 weken vakantie al open

    Een fantastische tent! Ik baal er echter wel van dat er na 2 weken kamperen scheurtjes in het grondzeil zijn ontstaan.

  • Man
    20-29
    26 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zeer handige en gebruiksvriendelijke tent.
    Makkelijk in gebruik. Zeker niet voor 3 personen. Maximaal 2.

    - Makkelijk op te zetten en ook makkelijk om op te vouwen. Veel makkelijker dan de vorige versies van deze tent.
    - Is absoluut donker binnen. Je hebt al snel een lampje nodig om je spullen terug te vinden.
    - Qua temperatuur is het amper een verbetering te noemen. Dus dat 'Fresh' had echt uit de naam weg mogen blijven. Soms is het gewoon alsof je in een pizzadoos slaapt; erg broeierig. Open dus gerust je binnentent wanneer het kan, want frisse lucht kom je al gauw te kort.
    - Handige openingen aan de zijkanten van de tent die veel frisse lucht binnen laten (mits de rits van de binnentent open is. Deze binnentent laat dichtgeritst vrijwel geen frisse lucht binnen).
    - Achterkant van de tent kan omhoog getrokken worden vanuit de tent zelf. Ideaal als je meer licht in de tent wil hebben.
    - De binnentent wordt al vrij snel vochtig als het regent. Dit komt zeer waarschijnlijk door de wat slappere constructie van deze pop-up tent. Ik verbaas me er dan ook over dat er niet standaard 4 extra scheerlijnen worden meegeleverd, terwijl de tent wel extra ogen daar voor heeft op 4 punten. Met deze scheerlijnen trek je de constructie net iets strakker en heb je ook geen zwembad op je dak wanneer het regent. Nu gebeurt dat wel.
    - De kleur wit is erg besmettelijk. We hebben weer en wind gehad op onze vakantie, en dat zag je ook aan de tent. Hij oogde al gauw smerig. Gelukkig is hij relatief makkelijk schoon te maken. Gewoon een emmer water, een doekje, en even afnemen.
    - Naden van de tent zijn soms niet heel netjes afgewerkt. Slijtage van bepaalde plekjes is dus ook niet ongewoon. Maar goed, ik denk dat je voor deze prijs ook niet gauw anders mag verwachten.

NAAR BOVEN