Kampeertent 2 seconds tent XL Air 2 personen
89,99 €*

Reviews on

Kampeertent 2 seconds tent XL Air 2 personen

4.5 / 5 22 Reacties
21 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    40-49
    06 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima tentje
    staat snel en voldoende slaapruimte weinig ruimte voor tassen en opvouwen is niet 123

    Prima festival- of bijzettentje of voor korte vakantie

  • Vrouw
    20-29
    23 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Super tent

    We hebben deze tent origineel gekocht voor een camping trip maar op een festival is deze ook perfect te gebruiken!

    We sliepen hier gedurende week in, met een redelijke harde regenbui van zeker een half uur, niets in de tent was nat! Ze is echt superhandig om op te zetten, om het in elkaar te steken is het eerst wat zoeken maar zodra je het weet lukt het zeker binnen de 2 minuten, perfect voor wildkampeerders of op campings.

    Antwoord van het merk :

    Beste Karen,

    bedankt om ons je mening te geven over de 2 seconds tent van Quechua.
    Het doet ons steeds een plezier te lezen dat mensen tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Moest je nog een leuke foto hebben van je aankoop in actie, aarzel dan niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    Karen find this answer useful

  • Man
    03 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    wel snel
    Leuke tent. Leuke prijs

    Ok 2 seconde ga je niet redden bij het opzetten maar met een beetje oefenen wel onder de 30 seconde. Dan nog 30 seconde om je haringen de grond in te rammen. Daarna is de tent klaar voor gebruik.
    Ideaal als je snel ergens wilt verblijven.

  • Man
    40-49
    08 May 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    pop up tent
    gewoon top. makkelijk met opbouw en afbreken

    Top product

  • Man
    Jonger dan 20
    23 February 2016
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    super tent !!!
    ventilatie,easy systeem,klein voortentje duurzaamheid van stoksleuven

    Ik gebruik deze tent bijna elke week om in te slapen echt een SUPERTENT een klein minpuntje zijn de stoksleuven aan het voortentje de stok zat er na een tijdje ewoon door maar geen probleem gewoon genaaid en met wat seam sealer dichtgeplakt.

    Antwoord van het merk :

    Joske,

    bedankt om even de tijd te nemen om je mening met ons en onze klanten te delen over de 2 seconds tent XL AIR 2 van Quechua.
    Al onze producten hebben standaard 2 jaar garantie, zo ook onze tenten! Moest er dus iets stuk gaan dat niet zou mogen stuk gaan, mag je deze zeker komen omruilen!
    Bedankt ook alvast voor de tip om zulk probleem snel op te lossen!!
    Aarzel zeker niet om enkele leuke foto's op onze website te plaatsen van al je avonturen met je 2 seconds XL air.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    20-29
    21 December 2015
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    spreekt voor zich
    verlluchting in de zomer, plaats, voortent. 5cm hoger..

    gewoon een top festival tent vind ik kan je veel beter in blijven slapen door de lucht gaten. droog als het slecht weer is. opbergruimte voor een stoeltje in voor tent. kan denk ik in de 2 mans tent makkelijk alles in als je beetje stapelt en ik lig vaak alleen maar dan moet je echt niets stapelen en ruimte zat.

  • Vrouw
    30-39
    24 September 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super handige plop tent
    erg mooi tentje. Super snel opgezet Vind hem erg laag

    De tent staat snel. Het was wel even lastig om de tent weer op te vouwen. Dit duurt toch wel wat langer dan het opzetten. Verder een super tentje. Goede ventilatie erin. Wat wij erg belangrijk vinden

  • Vrouw
    30-39
    31 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Geweldige tent
    Makkelijk opzetten en afbreken. En fijn te luchten

    Super tent

  • Vrouw
    30-39
    26 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    2 seconds tent quechua
    Staat snel, stevig , super tentje

    Onze dochters hebben er heerlijk twee en een half week in geslapen. En zelfs voor de laatste nacht niet van te voren opgeruimd maar de ochtend van vertrek zo weer ingepakt!!

  • Vrouw
    50-59
    23 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Handige tentjes
    ventilatie, opzet snelheid, afbreek snelheid geen

    super tentjes

NAAR BOVEN