Kampeertent 2 Seconds XL Air 3 personen blauw
109,99 €*

Reviews on

Kampeertent 2 Seconds XL Air 3 personen blauw

4.6 / 5 43 Reacties
40 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    30-39
    08 September 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne tent, wel wat grote verpakking

    Fijne tent, veel ruimte en goed en gemakkelijk op te zetten. Bij veel wind wel erg flexibel.

  • Vrouw
    40-49
    30 August 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    bleek te groot, mocht geruild.
    service geen

    de service is prima!! tent nog niet geprobeerd.

  • Man
    40-49
    26 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Uitstekend voor 2-3 personen
    Snel en eenvoudig opzetten en afbreken + ruimte Niet verdonkerd langs binnenzijde

    Met 2 personen heb je meer dan voldoende ruimte binnenin. Met 3 personen heb je wel het voorcompartiment nodig maar is zeker voldoende. Snel opgezet en eigenlijk bijna even snel weer op te bergen achteraf met de duidelijke instructies die erbij zitten.

    Antwoord van het merk :

    Beste Kris,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze 2seconds xl tent van Quechua.
    Het doet ons veel plezier te lezen dat je tevreden bent met je Decathlon aankoop.
    Heb je nog enkele leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

    kris find this answer useful

  • Vrouw
    30-39
    18 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super tent!
    Niet vochtig, groot genoeg voor 3 personen Nik

    3 weken gebruikt waarvan 2 weken met dagelijks regen. Totaal niet ingeregend, tent is makkelijk op te zetten en met het goed lezen van de gebruiksaanwijzing ook weer goed in te klappen. Voldoende ventilatie. Kunnen zeker 3 personen in! Ik snap alleen bij de ventilatie aan de zijkant van de tent niet dat het 'open' is, als t dan wel hard regent en waait dan kan het wél vochtig worden denk ik.

  • Man
    30-39
    30 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Aanrader
    Veel verluchting, kan beter afkoelen bij warm weer

    .

    Antwoord van het merk :

    Beste Dominiek

    bedant om ons je mening te geven over de 2 seconds tent van Quechua.
    Het doet ons steeds deugd om te lezen dat de mensen tevreden zijn met hun ankopen bij Decathlon.
    Moest je nog enkele leuke foto's hebben van je 2 seconds tent in actie, aarzel dan zeker niet om deze op onze site te posten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    50-59
    12 July 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Kampeertent 2 Seconds XL Air 3
    Uitklappen en invouwen gaat prima en snel. Geen

    Makkelijke en snel op te zetten tent met voldoende ruimte voor 2 personen.
    In deze wat grotere uitvoering dan de 2 persoonsvariant zitten ook prima ventilatiemogelijkheden en deze versie heeft nog een kleine bergruimte aan de voorkant.
    Ingepakt vraagt de tent wel wat ruimte vanwege de doorsnee van 95 cm maar het pakket is wel vrij plat.
    Handig om als extra tentje mee te nemen voor bijvoorbeeld een laatste overnachting op een camping waardoor je de volgende ochtend binnen een half uurtje weg kunt rijden.
    Tent voldoet aan alle verwachtingen en is ook zeker niet duur.

  • Man
    30-39
    08 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goeie Tent
    Sterk, ruim in gebruik, makkelijk op/af te bouwen Opgevouwen nog relatief groot

    Na een zeer nat festival weekend zeer tevreden met deze tent. Heeft behoorlijk wat regen en wind doorstaan. Door het voor gedeelte stonden mijn schoenen droog en bleef de tent schoon. Dit in vergelijking met de popup tentjes die in de buurt stonden die dit niet hadden. Ruime tent voor 1a2 volwassenen. 3 volwassenen wordt naar mijn mening wel wat krap maar dat kun je zien aan de afmetingen van de tent. Alles was netjes aanwezig, haringen en scheerlijnen. Schoonmaken van de tent is iets lastiger maar dat hebben de meesten popup tenten. Opgevouwen is deze tent in diameter groter als andere popup tenten dit kan lastig zijn met vervoer. Maar dit was voor mij geen probleem en maakte deze tent wel weer makkelijker opvouwbaar. Tent had een laag gewicht en heb deze met gemak z'n 5 km op mijn rug kunnen dragen met de band die aan de tentzak zit. Al met al zeer tevreden en zou zonder twijfel deze tent nogmaals kiezen.

  • Vrouw
    40-49
    13 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Gebruiksvriendelijke tent
    Snel op te zetten, goed te luchten, best ruim. Net opgevouwen is het een rommeltje ;-)

    We hebben een verduisterde versie van de tent overwogen maar achteraf ben ik blij dat die wat uitverkocht. Met regen zit je overdag toch graag in een lichte tent.

  • Vrouw
    40-49
    11 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Snel!
    echt snel, duidelijke instructies, kind kan het in opgevouwen toestand, best nog groot, wel plat!

    mooie tent, snel op te zetten, groot en ruim genoeg voor drie personen.

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    13 January 2016
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Prima
    makkelijk te monteren en domenteren

    leuk design, aangenaam om in te liggen door de afmetingen, leuk dat er raampjes in zijn, goede bescherming tegen regen, makkelijk te monteren en domenteren, goed verluchtbaar

NAAR BOVEN