Kampeertent Air Seconds Family 6.3 XL | 6 personen, 3 grote slaapcompartimenten
499,99 €*

Reviews on

Kampeertent Air Seconds Family 6.3 XL | 6 personen, 3 grote slaapcompartimenten

4.3 / 5 22 Reacties
18 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    40-49
    07 September 2016
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    super tent , jammer dat die lekt
    super ruime makkelijke opzetbare tent lekkage

    we zijn erg tevreden over deze tent , het opzetten en afbreken gaat erg makkelijk. Het enige minpunt is dat er een lek is bij een van de opblaas buizen. We hebben geprobeerd het lek te vinden maar dat is helaas niet gelukt.
    hoop dat er een oplossing voor gevonden voor kan worden

    Antwoord van het merk :

    Beste Barry,

    Bedankt voor het schrijven van een review over de opblaasbare ten Air Seconds 6.3 XL.
    Fijn om te horen dat de tent goed bevalt.
    Erg vervelend dat een van de buizen lek is.
    Welke van de 4 is lek? Dan kunnen we onderzoeken of we een vervangende buis kunnen regelen.

    Sportieve groet,
    Luke - Online Merchandiser DECATHLON

    barry find this answer not useful

  • Vrouw
    40-49
    01 September 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    zeer fijne familietent
    gebruiksgemak, snelle opbouw en afbraak, wachterdichtheid, boog 'ontploft', geen muggengaas

    We hebben deze ruime en gebruiksvriendelijke tent met veel plezier gebruikt tijdens een lange kampeervakantie met ons gezin van vijf personen. Het snel op- en afbreken van deze tent is een absoluut pluspunt, zeker op onze trip doorheen Europa waarbij we slechts 2 tot 3 dagen op 1 plek bleven. We zijn echter wel ontgoocheld over de duurzaamheid van de tent.
    Na ongeveer 30 kampeerdagen begon de tent te lekken (in woonruimte), aanvankelijk lang de 2 middelste bogen (mogelijk door de spanning die de stok boven de deur uitoefent op deze bogen). De eerste onweders werden goed doorstaan, maar na anderhalve maand niet meer. Bij elke regenbui kregen we water binnen, soms zelfs redelijk grote hoeveelheden. Na 2 maanden was de waterdichtheid een ernstig probleem. Zelfs zonder regen, hadden we 's ochtends water in de tent (dauw) dat via de naden binnen sijpelde. Vooral de boog boven beide slaapcompartimenten was zeer kwestbaar. We merkten dat de gaatjes van deze naden serieus waren vergroot en langs hier kwam het water binnen. Omdat we nog onderweg waren in een regio zonder Decathlons in de buurt, hebben we getracht dit euvel te verhelpen met duct tape. Door de naden te verstevigen/af te sluiten hadden we tijdelijk minder regen, maar uiteraard hield dit niet alles tegen. Na iets meer dan 3 maanden is deze boog op een namiddag 'ontploft' op een warme zonnige dag in Denemarken. Gelukkig was het resterende stuk van de tent nog voldoende ruim om met z'n allen te slapen en onze reis af te werken. Jammer, want deze tent zou een echte topper kunnen zijn mits iets meer stevigheid en betere waterdichtheid. Nu heeft ze ons toch wel heel wat kopzorgen bezorgd.
    Nog enkele kleine tips voor een nieuwe versie: Voorluifel hebben we nooit gebruikt omdat hier geen muggengaas voorzien is. Wat voor ons ook niet zo handig was, is dat de raampjes openden naar onder. Hierdoor vallen vaak vliegjes en andere insecten ertussen en is dit moeilijk proper te houden. De kleine opbergzakjes zijn een leuk pluspunt !

    Antwoord van het merk :

    Beste An,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze familietent van Quechua.
    Het spijt me te horen dat jullie met deze problemen te maken hebben gehad op reis en dat deze tent jullie kopzorgen heeft bezorgd.
    Dit is uiteraard niet de bedoeling!
    Ik ga dit zelf ook mee opvolgen of hier nog klachten over binnenkomen maar hopelijk is dit een eenmalige productiefout.
    Je mag deze tent terug binnenbrengen in je dichtsbijzijnde Decathlon winkel in ruil voor een nieuwe tent, een andere aankoop of een terugbetaling.
    Aarzel niet om, bij verdere vragen, contact met me op te nemen.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

    Jo find this answer useful

  • Man
    30-39
    28 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Geweldige tent!
    Sterkt, snel, gemakkelijk, mooi design dat hij niet op voorraad was in arnhem

    De eerste keer de tent opzetten stonden we vol verbazing hoe snel dit ging. De tweede keer, een weekendje uitproberen op een camping stond het hele veld vol verbazing hoe snel en gemakkelijk deze tent volledig stond en hoe stevig de luchtcompartimenten zijn. Tent staat sneller dan dat je een luchtbed volgepompt hebt. Wij slapen er met 4 personen in en hebben het derde slaaptentje eruit gehaald, zodat er ook veel ruimte binnen is. De meest gestelde vraag ben je niet bang dat hij lekt raakt? Nee, voel en kijk maar eens binnen. Super kwaliteit! Het enige wat ik graag zou zien is dat er een bij passen luifel zou zijn die er in de lengte aangemaakt zou kunnen worden. Verder een top tent.

  • Man
    50-59
    24 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Air second 6.3
    zeer makkelijk opzetten en afbreken ,en ruimte meer ramen en vast grondzeil

    vakantie net gehad met de nieuwe tent, opzetten is inderdaad een minuten klusje , heel veel ruimte , door alle ontluchtings openingen niet te warm ,
    enige minpunt voor mij , jammer dat er in de deur en het raam/gaas naast de deur geen ramen zitten, zou heel mooi zijn als er inritsramen zouden inzitten voor wat meer daglicht , en wat handig zou zijn als het grondzeil vast zou zitten aan de tent ( scheelt een boel kleine ongewenste bezoekers) voor de rest zeer tevreden. zeker aan te bevelen

  • Man
    30-39
    16 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Makkelijk en snel opzetten, ruim en praktisch
    gebruiksgemak, opbergvakjes, praktisch, degelijk ritssluiting zijdeur misschien wat steeg

    Nu twee maal gekampeerd met onze gloednieuwe 6.3 family tent en echt wel overtuigd van deze tent. Zowel het gemak van opzetten, afbreken alsook van de praktische snufjes aan de tent (opbergvakjes, wasdraadje voor raam, haakjes voor lampjes ...)
    Enige kleine minpuntje is misschien dat de rits van de zijdeur wat steeg open en dicht gaat, omdat er nogal wat spanning opzit aan deze kant. We hebben dan ook lichte schrik dat deze ritssluiting het plots zal begeven. Of doen we iets verkeerd? In alle geval is deze tent echt een aanrader voor families die naast comfort ook nog eens wat leefruimte wensen. Wij zijn een gezin van 3, en kunnen het extra slaapgedeelte dus uitschakelen ten voordele van een grotere leefruimte...
    Ook een nachtje wind en regen heeft de tent doorstaan.

    Antwoord van het merk :

    Beste Birger, Leen en Yente,

    eerste en vooral bedankt om even je tijd te nemen om ons je gedacht te geven over de opblaasbare kampeertent van Quechua.
    Het doet ons steeds en plezier om te lezen dat de mensen tevreden zijn met hun aankoop bij Decathlon.
    Ik lees hier dat de tent zeer veel possitieve eigenschappen heeft maar dat je je zorgen maakt over de rits. De reden van de stroeve rits kan zijn omdat het buitenzeil te strak staat opgespannen; Hou bij het opzetten van de tent steeds alle ritsen volledig gesloten tot ze compleet rechtstaat, span ook de stormlijnen niet te hard aan en dit kan al wat helpen.
    Moest je nog enkele leuke foto's hebben van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    Birger, Leen en Yente find this answer useful

  • Man
    50-59
    15 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima tent

    Snel op te zetten en zeer stabiel: 4 piketten in de grond en zij staat als een huis. Zwaar onweer gehad, geen lekken, geen plassen op het dak. Geïntegreerd grondzeil in kuipvorm die je kunt plat leggen aan de ingangen, da's handig. Luifel aan de zij-ingang is goed maar de doorgang is wat laag, 175 cm.

    Antwoord van het merk :

    Beste William,
    bedankt alvast om even de tijd te nemen om ons je gedacht te geven over de opblaasbare kampeertent van Quechua.
    Het doet ons steeds deugd om te lezen dat mensen tevreden zijn over hun aankopen bij Decathlon.
    Het is leuk om teuk om te lezen dat deze tent al zijn beloftes nakomt, en inderdaad de zij ingang is redelijk laag, maar ik denk dat dit niet opweegt tegen de vele voordelen van deze tent?
    In ieder geval, aarzel zeker niet om wat foto's op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    40-49
    15 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Geweldige tent
    Alles Geen

    De tent is zo opgezet en ook weer makkelijk af te breken en op te vouwen. Zeer handige haken en vakjes in de voortent. Goede ventilatie. Enorm ruim.

  • Man
    40-49
    09 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Top
    Opzetten maar ook het terugplooien van de tent

    Zeer makkelijk om de tent op te zetten met de pomp ,zalig zonder stokken :)

  • 40-49
    13 July 2016
    That review has been deposited on this product version
    Waterlekken in deze tent
    Zeer mooie tent en heel gebruiksvriendelijk Waterlekken

    Eerste tent mogen omruilen wegens 2 waterlekken,tweede tent vandaag ook terug binnengebracht wegens waterlek...zeer spijtig voorval vonden wij want wij zagen deze tent 100% zitten.
    Ondertussen zijn we het vertrouwen in dit artikel verloren.

    Antwoord van het merk :

    Beste Michel,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze Air Seconds Family Tent 6.3XL van Quechua.
    Het spijt me te horen dat er zich problemen hebben voorgedaan met dit product.
    Ik zou je dan ook graag persoonlijk contacteren om samen een oplossing te vinden die het beste bij jou past.
    Je kan me op mijn persoonlijke mail sturen hoe, waar en wanneer dit voor jou het beste uitkomt.
    Mijn mailadres: mieke.theys@decathlon.com

    Met sportieve groeten!
    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    40-49
    15 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Air second family 6.3 xl
    Snel opgezet. Veel leefruimte. Deur naast slaapcabine. Gaasraam tochtig.

    Luifel lastig als uitgang te gebruiken. Bij veel wind slaat wind via dakventilatie naar binnen.

NAAR BOVEN