WELDRA UITGEPUT
 • Kinderjas Raincut
 • Kinderjas Raincut
 • Kinderjas Raincut
 • Kinderjas Raincut
 • Kinderjas Raincut
 • Kinderjas Raincut
 • Kinderjas Raincut
 • Kinderjas Raincut

Kinderjas Raincut

Ref :
8301370
Pluspunt van het artikel
100% waterdicht, ademend en compact
Users reviews
4 / 5 2 Reacties
vanaf
6,95 €3,33 €*
Prijs geldig van 17/01/2015 tot einde voorraad

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

 • Kinderjas Raincut
 • Kinderjas Raincut

Users reviews

4 / 5 2 Reacties
2 gebruikers bevelen dit product aan
 • 26 February 2014
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Heel praktisch!
  Heel licht en praktisch om mee te nemen Bij een felle regenbui, toch nog water erdoor...

  Prijs-kwaliteitsverhouding: een hele goede regenjas!

 • 27 October 2013
  That review has been deposited on this product version
  ok
  ok ok

  ok

Productvoordelen

Stevigheid
2 jaar garantie.

DE KENMERKEN

Maten
Van 4 tot 14 jaar.
Kleur
Roze.
Ook in
Zwart en blauw.
Gewicht
+/- 120 g.
Samenstelling
100% polyamide.
Approved by
Ons ontwerpteam is gevestigd aan de voet van de Mont-Blanc, in de Haute-Savoie (Frankrijk). Elk jaar bedenkt en ontwikkelt dit team mooie, eenvoudige en technische artikelen. Vervolgens worden die artikelen ongenadig getest op het terrein, want wij zijn ervan overtuigd dat wij alleen door te testen in reële situaties onze artikelen voortdurend kunnen verbeteren.
Tests
Om een maximale kwaliteit te kunnen bieden, worden onze artikelen onderworpen aan een reeks strenge tests. In het laboratorium stellen we de materialen op proef: slijtvastheid, bestandheid tegen roest… Maar ook onze afgewerkte artikelen: douchetesten om onze tenten te testen op waterdichtheid, "jerk test" voor de sterkte van onze rugzakken. Proeven op het terrein bevestigen bijvoorbeeld het comfort van een donsslaapzak, de leefruimte in een tent, de demping van een schoen, ...
Ontworpen voor
kinderen op trektochten, als bescherming tegen de regen en wind.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Praktische details
buikzak, halve rits, elastische mouwboordjes en elastische boord onderaan
Winddicht
De stof wordt waterdicht en dus ook winddicht gemaakt door op de binnenkant een coating aan te brengen. Een stof die waterdicht is, heeft immers alle technische eigenschappen om ook winddicht te zijn. Bescherming tegen de wind is erg belangrijk, zowel in activiteit als in rust, omdat wind het lichaam sterk kan afkoelen.
Waterdichtheidstesten op het afgewerkte artikel
Het kledingstuk wordt verschillende uren onder een douche gehouden waarbij motregen, lichte regen, zware regen of een stortbui worden nagebootst. Met die test kan de waterdichtheid van kledingstukken met NOVADRY® verzekerd worden. Het soort regen waarbij wordt getest, wordt bepaald door NOVADRY® volgens het gebruik waar het kledingstuk voor bedoeld is. Indien het kledingstuk bestand is tegen een regen waar het ook in realiteit onderhevig aan zal zijn, krijgt het stuk het NOVADRY® label.
Specifieke testen
Stoffen bestemd voor kinderkleding: de kleurvastheid wordt streng gecontroleerd om er zeker van te zijn dat de kleuren niet afgeven bij contact met speeksel.
Waterdichtheidstesten op het materiaal
Men meet in hoeverre een stof bestand is tegen waterdruk uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op de ISO-norm 811). Hoe hoger de druk, hoe beter de stof waterdicht is. Een stof met een waterdichtheid van 2000 mm weerstaat dus aan een druk van 2000 mm water (wat ongeveer overeenkomt met een regenbui van uur).
Wassen
1/ Wassen in de machine (op 30 à 40°): sluit alle klittenbanden, gebruik een zacht wasmiddel. Keer jassen en broeken binnenstebuiten. Maak alle riemen en elastieken los. 2/ Vouw het kledingstuk niet te veel op: gevaar voor beschadiging. 3/ Was geen verschillende soorten kleding en kleuren samen. 5/ Gebruik geen bleekwater. 6/ Overvloedig spoelen en zwieren op laag toerental.
Drogen
Naar keuze: aan de waslijn of in de droger (lage temperatuur, kort programma). Opgelet: leg kledingstukken met NOVADRY® nooit op een warmtebron zoals een radiator, dat kan het ademend membraan of de ademende coating beschadigen
De stof weer waterafstotend maken
Verschillende mogelijkheden :- strijk de stukken die niet meer afparelend zijn (temperatuur < 140°C).- stop het kledingstuk in de droger (minimumtemperatuur, kort programma).- spuit het kledingstuk in met een waterdichtmakende spray van NOVADRY®
NAAR BOVEN