Kinderslaapzak voor bivak / trekking Forclaz 10° rood

Ref :
8355746
Pluspunt van het artikel
10°C. Kind. Superveelzijdige slaapzak: warm, licht en comfortabel dankzij de kap en de vierkante onderkant. 5 jaar garantie.
Users reviews
5 / 5 1 Reactie
vanaf
19,99 €*

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Users reviews

5 / 5 1 Reactie
1 gebruikers bevelen dit product aan
Verdeling van de scores
 • 10 August 2016
  That review has been deposited on this product version
  Goed wasbaar met de hand, snel droog

  Wij hebben voor onze drie jonge kinderen deze slaapzak. Er gebeurt wel eens een ongelukje en dan is het fijn dat hij niet alleen makkelijk te wassen is maar ook snel droog. Zelfs met de hand goed te wassen, zij het met z'n tweeën uitwringen.

Productvoordelen

Warmte
Comforttemperatuur 10°C. Limiettemperatuur 5°C.
Transportgemak
Lichaamslengte 1m40: gewicht 790 g / volume 9,1 liter. Zak.
Slaapcomfort
Afmeting: 165 x 65 cm. Rechthoekig model met kap. 3/4-rits.
Compatibiliteit
Onderhoudsgemak
Gemakkelijk in de machine te wassen, volg de wasinstructies.
Milieuvriendelijk
Vergelijking van de levenscyclus: sustainability.decathlon.com

DE KENMERKEN

Maten
één maat: kind < 140 cm
Afmeting (cm)
één maat, 165 x 65 cm
Gewicht
790 g
Afm. opgevouwen
Ø 19 x h 32 cm 9,1 liter
Omgevingstemp.
10°C en meer
Samenstelling
Garnering : 100.0% Polyester Voering : 100.0% Polyester Hoofdstof : 100.0% Polyester Achtertas : 100.0% Polyester
Tests
Op deze slaapzak is 5 jaar garantie, te rekenen vanaf de datum die op de kassabon staat. Het artikel dat gedekt is door de garantie wordt gratis hersteld of omgeruild. De garantie dekt gebreken aan je slaapzak met uitzondering van gebreken die voortvloeien uit normale slijtage of een abnormaal gebruik. Die speciale garantie van 5 jaar wordt pas toegekend op voorlegging van het artikel samen met de kassabon.
Ontworpen voor
trektochten en bivak, om te slapen bij temperaturen vanaf 10°C.Kinderen kleiner dan 140 cm.
Garantie
5 jaar

TIPS

Opslag Tips
Om de slaapzak mee te nemen, prop je hem zo in de zak met de voetenkant eerst. Om de slaapzak langere tijd op te bergen, haal je hem uit de zak zodat hij mooi volumineus en dus goed isolerend blijft.
Gebruikslimiet
Maat en lengte: kind kleiner dan 140 cm.

Bijkomende informatie

Gebruikstemperatuur:
Op al onze slaapzakken vermelden wij de "comforttemperatuur" zoals getest door een onafhankelijk lab (AITEX) volgens de Europese norm EN 13537 van 11/04/2002. De "comforttemperatuur" is de laagste temperatuur waarbij een gebruiker in liggende houding in het algemeen in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of te warm heeft (vastgelegd voor een vrouw van gemiddeld postuur en in normale gebruiksomstandigheden). Kies je slaapzak volgens die temperatuur
Wat zijn de "limiet" gebruikstemperaturen?
Limiet comforttemperatuur: grenstemperatuur waarbij de gebruiker van de slaapzak met opgetrokken benen in het algemeen in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of te warm heeft (vastgelegd voor een man van gemiddeld postuur en in normale gebruiksomstandigheden).
Toch moet je dit weten over de temperaturen:
Een slaapzak produceert zelf geen warmte maar behoudt de warmte van het lichaam. Wanneer je heel erg moe en koud bent en in een ijskoude, natte slaapzak kruipt, zul je het waarschijnlijk koud hebben, ongeacht de eigenschappen van de slaapzak! Die temperaturen hangen dus af van hoe goed iemand bestand is tegen de kou (mager of wat dikker, vermoeidheid, …), van zijn uitrusting (matje dat isoleert van de grond, …), kleding (naakt, ondergoed,…) en van het weer (regen, wind,…).
Voor meer comfort wanneer je in je slaapzak kruipt:
Kleed je niet te dik (één laag kleding volstaat). Houd je lichaamsuiteinden warm: muts, handschoenen, sokken, warmtepacks, stevig wrijven… Een drinkfles met heet water kan dienst doen als kruik (als er geen gevaar is dat die onbedoeld open gaat!) Trek je spieren samen (70% van de verbruikte energie wordt omgezet in warmte) maar zonder bewegingen te maken die een koude luchtstroom opwekken. Gebruik een lakenzak, zijde is ideaal.

U hebt misschien ook interesse in deze producten

19,99 €*
5.00 / 5 1 Reactie
  14,99 €*
  3.60 / 5 5 Reacties
   11,99 €*
   4.00 / 5 4 Reacties
    NAAR BOVEN