Koeltas camping Ice Fresh Compact 26 liter
44,99 €*

Reviews on

Koeltas camping Ice Fresh Compact 26 liter

4.9 / 5 15 Reacties
15 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    60 of ouder
    11 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Dik tevreden
    Werkt goed, netjes afgewerkt Geen

    Produkten blijven goed koel

  • Man
    40-49
    07 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Ice Fresh, it is Fresh
    Compact van opbergen en lange koeltijd. Slechts 1 klein opbergvakje (buitenzijde).

    Over het product ben ik tevreden qua koeltijd en gebruiksvriendelijkheid, zelfs na het gebruik (juist om die redenen ook genomen).

    Gezien de verzendtijd was ik echter minder tevreden over Decathlon, zij konden het echter niet versnellen waardoor ik zonder koeltas op vakantie ben gegaan en daardoor niet een exacte en reële review kan afgeven over de koeltijd zoals het product het voorschrijft (11 uur). Echter was de tas zelfs 2 dagen later bezorgt dan vooraf aangegeven (jammer) verder uiterst tevreden over Decathlon!!

  • Man
    30-39
    28 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    super
    makkelijk, ruim, super koeling

    deze aangekocht om te gebruiken voor onze reis naar Frankrijk.
    normaal sleuren we een elektrische koelbox mee, deze kon dit jaar niet mee (te weinig plaats).
    uit de voorgaande beoordelingen leek deze wel geschikt.

    voor vetrek 2 koelblokken erin en 2 flessen bevroren water.
    de nodige dranken voor onderweg, en gaan.
    na 12u in de auto nog steeds heel koud, flessen water nog half bevroren, drank nog mooi fris.

    tijdens de vakantie hadden we wel een koelkast met vriezer.
    dus deze deed dan dienst om winkelwaar de koel moest blijven te vervoeren die koel moest blijven.
    ook op de camping deed deze dienst om spullen fris te houden die niet in de koelkast mochten. In de tent waar temp vlot 50°C werd in de namiddag, hield deze het ook goed stand!

    sterk staaltje innovatie van decathlon, dik onder de indruk van deze koelbox.

    Antwoord van het merk :

    Beste David,

    Leuk om te horen dat onze zelfopblazende koelbox je zoveel plezier en gemak heeft bezorgd op vakantie
    en dat je tevreden bent met je aankoop bij Decathlon.
    Het is inderdaad zo dat wij garanderen dat deze koelbox tot 11 uur al je eten en drinken lekker fris houd.
    Heb je nog leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Man
    40-49
    20 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super koeltas
    Blijft zeer lang koel ondanks hoge temperaturen

    Er worden veel koeltassen van matige kwaliteit aangeboden. na enig speurwerk op internet kwam ik deze koeltas van Quechua tegen. Op dit moment op vakantie on Frankrijk met temperaturen van 38c toch je drankjes koud houden is ideaal. Ook een mooi design, we nemen hem graag mee naar het strand. Zeker een aanrader!

  • Man
    11 July 2016
    That review has been deposited on this product version
    Boven verwachting
    licht, opvouwbaar, opblaasbaar geen

    Na 36 uur nog een koel blikje bier, dat hadden we nog nooit meegemaakt! Wél koelelementen gebruikt en voorgekoelde dranken. De tas heeft al die tijd in de tent gestaan bij een temperatuur van gemiddeld 20 graden.

  • Man
    30-39
    02 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Top Koelbox
    Blijft super lang koel! heel compact bij opberging Voorlopig nog geen punten

    Ik heb een deel koelelementen in de koelbox gezet, dan koele drank bij gezet, dan in de auto voor een weekendje weg. Na 36u nog steeds ijs en ijs koude drank!!!
    Wat een TOP product!!

    Antwoord van het merk :

    Beste Cosi,

    Bedankt om even de tijd te nemen om een review te schrijven over deze zelfopblazende koelbox van Quechua.
    Het is zeer leuk om te horen dat je tevreden bent met je aankoop!
    Heb je leuke foto's van je aankoop, aarzel dan zeker niet om deze te posten op onze website.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

    Cosi find this answer useful

  • Man
    20-29
    27 October 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Een zeer comfortabele koelzak
    Makkelijk in opbergen en houd je drinken goed koel

    Als je opzoek bent naar een handige koelbox die je makkelijk kan opbergen is dit het ideaal model. Hij houd eveneens je drinken en eten voor een zeer lange termijn koud, ook op warme dagen.

  • Vrouw
    30-39
    07 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne koeltas
    Formaat, zachte koelbox, koelt uitstekend kwetsbare rits op lange termijn? Draagt niet handi

    De koelbox draagt niet zo handig, maar wij gebruiken hem vooral in de auto op reis. Daarom is het handig dat hij zacht is en meegeeft wanneer we hem tussen achterbank en voorstoel plaatsen.

    Hij koelt uitstekend en is handig op te bergen als klein pakketje. De rits lijkt ons op termijn een kwetsbaar punt. Omdat deze over de rand heen is geplaatst verlies je minder kou via de rits, maar je moet ook goed opletten dat je de deksel goed over de rand heen plaatst voor je de rits ochtend doet.

  • Vrouw
    50-59
    04 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Arpenaz koeltas
    doet wat het beloofd

    super product.Op het strand bij 35 graden blijft je drankje uren heerlijk koel

  • Vrouw
    50-59
    02 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Koelbox
    Zeer licht ,neemt weinig plaats in als je hem niet Moeilijk te openen

    Een zeer goede koop aan gedaan,je kan hem ook meenemen op een vliegvakantie doordat je hem kompact kunt opvouwen

NAAR BOVEN