WELDRA UITGEPUT

Koepeltent T4.2

Ref :
8090978
Pluspunt van het artikel
4 plaatsen in 2 slaapcompartimenten + 1 hoge leefruimte. 2 stokken meegeleverd om een luifel te maken van de hoofdingang. Dankzij de tweede ingang wordt een luchtstroom gecreëerd.
Users reviews
4 / 5 1 Reactie
vanaf
129,90 €14,39 €*
Prijs geldig van 26/12/2015 tot einde voorraad

Users reviews

4 / 5 1 Reactie
1 gebruikers bevelen dit product aan
Verdeling van de scores
 • 03 April 2014
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  compacte familie tent
  klein in gepakt ioch een erg ruime tent , geen inpak handleiding grond zeil binnententen

  grondzeil binnen tenten ziet er niet zosterk

Productvoordelen

Voor meer personen
Leefruimte van 4 m² (hoogte 185 cm) en 2 slaapcompartimenten van 140 x 210 cm.
Gebruiksgemak
Luifel.Koepelstructuur boven de woonruimte voor hoogte en stabiliteit.

DE KENMERKEN

Samenstelling
buitentent in polyester met PU-coating, binnentent in ademend polyester, polyethyleen grondzeil. Glasvezelbogen van 9,5 mm en 11 mm diameter.
Tests
De waterdichtheid van de QUECHUA tenten wordt getest door de ze te onderwerpen aan 200 l water/u/m². De waterkolomtest (Schmerber) volstaat niet om de waterdichtheid van een tent te meten. Het spreekt voor zich dat de stof waterdicht moet zijn (onze stoffen zijn dit vanaf 1000 mm!), maar een tent moet vooral zo ontworpen en ontwikkeld zijn dat er geen druppel kan binnensijpelen via naden, flappen, openingen, ritsen ... Dit kan alleen worden getest onder een laboratoriumdouche.
Ontworpen voor
een gezin van 4 dat kampeert en een tent wil met 2 afzonderlijke slaapcompartimenten tegenover elkaar.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
1 REINIGING: indien nodig schoonmaken met een sopje en daarna afspoelen (met de tuinslang mag). De tent goed laten drogen voordat je hem opbergt. 2 HARSVLEKKEN: erg moeilijk te behandelen: laat het hars drogen en krab het er dan voorzichtig af. Hou er langs de binnenkant een ijsblokje tegen, zo wordt het hars gemakkelijker te verwijderen. 3 OPBERGEN: na gebruik schoonmaken en volledig laten drogen vooraleer op te bergen, om het ontstaan van geurtjes of schimmel te vermijden.
Gebruikslimiet
Niet geschikt voor het Sleep'inBed Camp Comfort 140.

Bijkomende informatie

Woongedeelte
4 m², praktische breedte van 1,80 m -- De klassieke luifel met 2 stokken "vergroot" de leefruimte.
Slaapcompartimenten
2 comfortabele slaapcompartimenten van 1,40 m breed -- Ademend polyester -- 4 zakken binnenin in elke slaapruimte -- Tip: als je maar met 2 bent, kun je een van de 2 binnententen weglaten voor meer opbergruimte.
Waterdichtheid
Net als bij alle tenten van Quechua werd veel zorg besteed aan het waterdicht maken en werd dit getest in het labo. De hele tent werd getest onder een douche van 200 m² l/u en tijdens een testmissie. -- Buitentent in polyester met PU coating -- Alle naden zijn waterdicht gemaakt met thermogelijmde stroken -- Grondzeil in polyethyleen van 140 g/m².
Verluchting en beperking van condensatie
3 verluchtingsopeningen, waarvan één helemaal bovenin -- Ruimte tussen de vloer en de buitentent.
Bogen
Glasvezelbogen van 11 mm en 9,5 mm. -- Al onze glasvezelbogen zijn dubbel gecontroleerd op kwaliteit om een perfecte breukvastheid te kunnen verzekeren.
Haringen
Staal van 4,5 mm diameter.
Opzetten
Vrij gemakkelijk door de koepelvorm van de leefruimte.
Garantie en dienst na verkoop
2 jaar garantie bij normaal gebruik -- elke Decathlonwinkel biedt een dienst-na-verkoop voor je tent en zal elk kapot onderdeel van de buitentent, binnentent, glasvezelbogen of hoes vervangen. Die vervanging is gratis wanneer de beschadiging onder de garantie valt of tegen betaling in de andere gevallen. Indien vervangen niet mogelijk is, wordt een reparatie voorgesteld.
NAAR BOVEN