Korte wandelsokken voor volwassenen Forclaz 700 Strap zwart
19,99 €*

Reviews on

Korte wandelsokken voor volwassenen Forclaz 700 Strap zwart

4.1 / 5 12 Reacties
9 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    60 of ouder
    28 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    toch te kort voor hoge wandelschoenen
    dragen wel fijn niet geschikt voor hoge wandelschoen

    helaas zijn ze te kort voor hoge wandelschoenen.
    verder wel fijne sokken, maar voor mij niet
    geven wrijving aan de einde van de sokken bij het wandelen
    dus ik beveel het niet aan als je hoge schoenen hebt, dan moet je hoge sokken nemen

  • Vrouw
    50-59
    09 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    forclaz 700
    sluiten goed aan nog geen

    geen

  • Vrouw
    40-49
    09 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Voelen synthisch aan
    Fijne pasvorm voelen warm aan, voelbaar een dubbele laags sok.

    Zijn warm voor in de zomer.
    Heb ze in de winter nog niet uitgeprobeerd.
    Hebben wel een comfortabele pasvorm

  • Vrouw
    20-29
    05 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goede kousen, geen blaren
    Geen of heel lichte blaren kleine maat niet beschikbaar in winkel

    Bij wandelingen van meerdere uren kreeg ik steeds grote blaren. met het dragen van deze kousen heb ik geen of heel lichte blaren meer. Deze doen dus hun werk.

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    eerst en vooral bedankt om even de tijd te nemen om ons je gedacht te geven over deze wandelkousen van Quechua.
    Het doet ons steeds veel plezier om te lezen dat de mensen tevreden zijn over hun aankoop bij Decathlon.
    Moest u nog eventueel enkel leuke foto's hebben van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    60 of ouder
    26 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goed en ondersteunende kousen
    goed aansluitend, ondersteunend voor de voet geen

    Er is zelfs een linkse en rechtse kous aangeduid zodat de aanpassing aan de voet beter en ondersteunender is.

    Antwoord van het merk :

    Gilbert,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze wandelsokken van Quechua.
    Het doet ons steeds plezier te lezen dat mensen tevreden zijn met hun aankoop van Decathlon.
    Heb je nog enkele leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze ook op onze website te posten.

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

    Gilbert find this answer useful

  • Man
    20-29
    15 March 2016
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    soksjes
    geniaal goed voor de voeten droogt heel traag

    De kousen zijn enorm goed tegen blaren doordat de dubbele laag van de kous het schuren minimaliseerd. Het zijn warme en sterke sokken. Als je rondtrekt en geen campings doet dan ga je beter voor ander kousen. Als je campings doet dan raad ik ze zeker aan

  • Man
    40-49
    05 October 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geweldig
    Door d

    Door de dubbele laag geen enkele tekenen van schuren en of blaren. Prettig door de extra steun om de wreef.
    Zowel mijn voruw als ik lopen lange afstanden. Maar dit zijn de beste sokken die we tot nu toe hebben geprobeerd.
    Beter als het bekende merk met de roofvogel.

  • Man
    60 of ouder
    13 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    de tegenvallende sok
    de sokken zitten stevig om de voet Sokken zijn erg warm, niet vocht opnemend

    De pasvorm van de sok laat te wensen over. Ik had te veel ruimte tussen hak en tenen. De sok voelt heel warm aan op de huid. Je hebt vaak het gevoel dat je met natte voeten loopt. De sok neemt te weinig vocht op om een goed gevoel te hebben.
    Ondanks dat de pasvorm te wensen over laat, zit de sok strak om de voet en schuift hij niet. Het is zeker geen blarentrekker.

  • Man
    60 of ouder
    03 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima wandelsokken
    zitten comfortabel en verluchten goed geen

    prima prijs kwaliteit

  • Man
    60 of ouder
    26 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    wandel comfort in de zomer
    goede pasvorm ; goede vocht afvoer ; slijtvast vuil komt langs de achterste lip naar binnen

    uitstekende combinatie van looks, comfort en kwaliteit

NAAR BOVEN