12,99 €*

Reviews on

Luchtbed voor camping / bivak Air Basic 70 | 1 persoon grijs

4.2 / 5 13 Reacties
12 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    30-39
    19 January 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    5 maal gebruikt en stuk
    lag comfortabel 5 maal gebruikt en blijft nu max 20 min opgeblazen

    Ik en 3 collegas hebben deze matras aangekocht voor ons werk. Wij zijn geregeld van huis weg en moeten vaak op een matje slapen. We zagen dit als een goedkoop comfortabeler alternatief. jammer genoeg zijn bij 3 van de 4 de matrassen al kapot na amper een week van gebruik !!!! We liggen op een met tapijt beklede vloer dus aan de ondergrond kan het niet liggen. bij 2 matrassen zijn het gewoon de naden die het hebben begeven. dat dit bij 1 iemand gebeurt is altijd mogelijk... maar bij 3 van de 4 personen op 1 week ?!

    Antwoord van het merk :

    Beste,

    Alvast bedankt voor uw tijd om ons product te beoordelen. Het spijt me echter te horen dat de matras niet heeft voldaan aan uw noden. Dat de naden zijn doorgescheurd, kan wijzen op een grotere productiefout. Ik kan u aanraden om de matrassen weer binnen te brengen in uw dichtstbijzijnde Decathlon winkel. Deze negatieve, louter informatieve, feedback nemen wij zeker mee naar de productingenieurs zodat we de kwaliteit van deze matrassen kunnen optimaliseren naar volgend kampeerseizoen.

    Met vriendelijke groeten,

    Karl Van Der Auwera Verkoper monitor Quechua by DECATHLON

    jonas find this answer useful

  • 40-49
    04 November 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goede luchtmatras
    uitstekend materiaal geen

    handig om uit te pakken op te blazen met pomp van zelfde merk breed genoeg en lang genoeg voor 1 persoon
    en achteraf makkelijk af te laten en terug op te bergen

  • Man
    30-39
    09 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Good mattress for the starter
    Simple and affordable

    Good mattress for the starter in camping or occasional sleepover. The top feels soft and the mattress has the typical level of comfort. Just remember to not over inflate it as that wil make it (like any such kin dof mattress) feel hard.

    Easy to inflate, and not unimportant also easy to deflate, Comes with a patch to fix a hole if it should get damaged somehow.

  • Vrouw
    30-39
    31 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Top

    Prijs kwaliteit verhouding is helemaal super. Handleiding ook waardoor makkelijk op te zetten.

  • Man
    20-29
    28 August 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Uitstekende kwaliteit
    Kwaliteit Niets

    Het materiaal voelt erg degelijk aan en opgeblazen ligt het luchtbed erg fijn.

  • 28 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Prima luchtbed

    Fijn luchtbed. Niet heel klein op te vouwen maar dat zie je aan het formaat van de doos als je hem koopt. Ligt lekker en niet te duur.

  • Man
    40-49
    25 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    QUECHUA Kampeerluchtmatras 1 persoon Arpenaz Air
    je kan die matras een beetje leeg laten lopen zoda moeilijk weer op te vouwen en weer in doos te doen

    ja het gaat wel
    je kan die matras een beetje leeg laten lopen terwijl je er op ligt om zo de gewenste zacht/hardheid te beinvloeden zodat het heel goed ligt en dat is maar goed ook gezien mijn rug klachten

  • Vrouw
    30-39
    10 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    luchtige luchtmatras
    zacht en compact kleur

    snel opblaasbaar en terug leeg.
    makkelijk in onderhoud
    redelijk klein in opbergen

  • 40-49
    03 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goed matras mag wat breder xijn
    Hij mag breder zijn

    Graag breder

  • Man
    40-49
    10 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    festival bed
    goede prijs kwaliteit Best niet met 2 gaan opliggen :-)

    Matras dat zeker een hele festivalzomer kan dienstdoon en goede nachtrust kan bieden om er de volgende dag terug tergenaan te gaan.

    Antwoord van het merk :

    Hey Werner,

    leuk om te lezen dat de matras van Quechua die je in Decathlon kocht, je een goede nachtrust bezorgt.
    Zeker tijdens de festivals kan je dat goed gebruiken, zodoende 's morgens ( of 's middags) er terug tegenaan te kunnen gaan!
    Ik hoop dat je deze zomer nog enkele festivals kan bezoeken en dat je nog vele rustige nachten tegemoed gaat!


    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

NAAR BOVEN