49,99 €*

Reviews on

Luchtbed voor camping / bivak Air Seconds 140 | 2 personen blauw

3.8 / 5 9 Reacties
7 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    30-39
    13 February 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Lek

    Tot op heden altijd goed ervaring gehad met decathlon producten. Weinig geld redelijk oké materiaal. Dit luchtbed op dag 1 al lek. Tegelijk met een elektrische pomp gekocht die ook stuk is. Volgende keer toch maar weer naar een duurdere winkel

    Antwoord van het merk :

    Beste Koen,

    Bedankt voor het schrijven van een review over het Air Seconds 140 luchtbed van Quechua.
    Vervelend om te horen dat het luchtbed al de eerste dag lek was. Heeft u de locatie van het lek kunnen vinden? Wanneer het gat zich bij de naden bevindt kunnen we er vanuit gaan dat het een productiefout is en valt het onder de garantie. In dat geval kan het product geretourneerd of geruild worden, de pomp kan ook geretourneerd worden.

    Sportieve groet,
    Luke - Online Merchandiser DECATHLON

  • 20-29
    12 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Ideaal voor de student
    Snelheid van het oppompen

    Fantastische aankoop die ideaal is voor als een vriend of 2 geen plaats hebben om te slapen. Super snel kaar en even snel terug weg.
    Ligt comfortabel en behoudt voldoende z'n volume.

  • Man
    50-59
    30 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    slaapt goed

    snel opgeblazen, snel leeg. Slaapt goed !

  • Man
    40-49
    17 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Fijne matras, verlies wel een beetje lucht.
    Gebruiksgemak, draagtas. Ik moet om de 2 dagen een beetje bijpompen.

    Deze matras slaapt echt lekker met zijn tweeën. Duidelijk beter dan goedkopere matrassen die ik eerder probeerde. Opblazen gaat lekker snel, ook met een kleine pomp, leeg laten lopen gaat helemaal supersnel. De dop is wel een beetje groot, en de tweepersoonsslaapzakcombi van Decahtlon past ook niet lekker om de dop, maar goed, het gaat. Mooi innovatief product alles tezamen.

  • Man
    40-49
    28 July 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Comfortabel slapen.

    Kwaliteit voor betaalbare prijs.

    Antwoord van het merk :

    Beste Dominic,

    Bedankt om ons je mening te geven over deze Air Seconds luchtmatras van Quechua.
    We zijn blij te lezen dat je tevreden bent met je aankoop bij Decathlon.
    Heb je nog leuke foto's van je aankoop,aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

    Dominic find this answer useful

  • Man
    40-49
    22 July 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Ligt goed
    De robuste kwaliteit

    Nvt

  • Vrouw
    40-49
    20 July 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Luchtbed
    Ziet er mooi uit, makkelijk op te pompen. Ligt niet comfortabel, wordt met rugklachten wakk

    Het is lastig te zeggen hoe je dit kan verbeteren. Hij zag er heel comfortabel uit.

    Antwoord van het merk :

    Beste Marian,

    Bedankt voor het delen van je ervaring met de Arpenaz Air Seconds 140 luchtbed van Quechua.
    Vervelend om te horen dat je rugklachten hebt na het slapen op het luchtbed.
    Dit model zou het meest comfortabele luchtbed uit ons assortiment moeten zijn.
    We delen je feedback met het merk Quechua.
    Ik ben benieuwd naar je ervaring met andere luchtbedden of je slaaphouding om te onderzoeken hoe het matras potentieel verbeterd zou kunnen worden.
    Wanneer je ontevreden bent met je aankoop kan je het product ruilen of terugbrengen.


    Sportieve groet,
    Luke van Ravensberg Online Merchandiser DECATHLON

    Marian find this answer useful

  • Vrouw
    40-49
    17 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Heel goed
    Ligt goed op

    Gemakkelijk in gebruik

    Antwoord van het merk :

    Beste Nadia,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze Air Seconds luchtmatras van Quechua.
    Het doet ons plezier te lezen dat je tevreden bent met je aankoop bij Decathlon.
    Heb je nog leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

    Nadia find this answer useful

  • Man
    30-39
    22 June 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goed luchtbedje
    Makkelijk optepompen en leeg te laten lopen Geen

    Geen aan of opmerkingen.

NAAR BOVEN