Luchtmatras 2 personen ARPENAZ AIR COMFORT 120
29,99 €*

Reviews on

Luchtmatras 2 personen ARPENAZ AIR COMFORT 120

4.2 / 5 16 Reacties
14 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    30-39
    17 September 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super matras
    Snel opgepompt en snel terug opgeborgen de vakantie was te kort ;-)

    heel comfortabel

  • Vrouw
    30-39
    16 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Eindelijk!!!
    Ligt goed en je zakt er niet in weg! Geen

    Ja hoor ook deze vakantie hadden we weer problemen met ons luchtbed! Weer zacht en leeg en doodvermoeiend wakker worden. Gek werd je er van!We zaten in Italië en we zijn daar naar een Decathlon gegaan omdat we hoopten dat die andere en betere bedden hadden dan die de gewone kampeer winkels daar verkochten. Dit hadden we veel eerder moeten doen!! Wat een verschil zeg!! Je ligt er heerlijk op, rolt niet plakkerig tegen elkaar aan en het bed blijft vrij hard!! Zeker een aanrader!! Deze gaat volgend jaar lekker weer mee op vakantie!!

  • Man
    30-39
    28 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Top!
    Comfort Geen

    uitermate comfortabel en zeker de meerprijs waard ten opzichte van de basic horizontale strepen licht stuk beter dan verticale of kuilen versie

  • Vrouw
    28 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Perfect matras voor in een kleine tent
    Lekker licht, goede maat, snel opgepompt

    Lekker licht, goede maat, snel opgepompt

  • Vrouw
    30-39
    23 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Kids hebben perfect geslapen
    Makkelijk opblaasbaar Geen

    Makkelijk op te blazen, comfortabel lighoudingoedemorgen. Goed op te bergen na gebruik.

  • Vrouw
    30-39
    10 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    topmatras voor een lage prijs!
    erg klein op te bergen, dun maar comfortabel! geen

    Wij waren specifiek op zoek naar een matras van 1,30 breed voor een ondertentje van onze vouwwagen en deze past precies! Niet duur en erg comfortabel!

  • Vrouw
    40-49
    25 July 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goed matras
    de maat past precies in onze tent Blijft natuurlijk een luchtbed een matras zal lekr

    Prijs kwaliteit is prima

  • Man
    20-29
    11 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Uitstekende matras!
    Zeer comfortabel en goede kwaliteit n.v.t.

    Matras ligt lekker zacht, is snel opgeblazen en makkelijk mee te nemen. Ideaal luchtbed voor festivals!

  • Man
    40-49
    13 January 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Er zat een kortere matras in de doos
    de kwaliteit was goed de matras in de doos was te kort

    Op de doos staat dat deze matras 200 cm lang is. Toen ik hem had opgeblazen bleek deze maar 185 cm te zijn. Bij het natellen van de 'ribbels' bleek dat deze inderdaad 2 ribbels korter was dan op de foto van de doos. Bij Decathlon werd deze zonder problemen geruild, maar ook die was te kort. Ze hebben dus foute inhoud geleverd gekregen uit de fabriek. Het meisje achter de balie kon geen betere oplossing bieden dan maar het geld terug te geven.

    Antwoord van het merk :

    Beste Ron,

    Bedankt voor het delen van je ervaring met het luchtbed van Quechua.
    Vervelend om te horen dat je twee keer een luchtbed hebt ontvangen luchtbedden dat niet naar wens was.
    Met een eigen lengte van 1.92 weet ik hoe vervelend het kan zijn als een luchtbed niet lang genoeg is.
    De verklaring vanuit Quechua voor het verschil in formaat is dat er de luchtbedden 10% kleiner vallen wanneer deze niet volledig zijn opgeblazen.
    Na verder onderzoek te doen blijkt dat je niet de enige bent die een groter oppervlak verwacht.
    De product omschrijving zal ik aanpassen zodat hier rekening mee gehouden kan worden.
    Bij Quechua zal ik aangeven dat de productinformatie verbeterd moet worden.

    Sportieve groet,
    Luke van Ravensberg Online Merchandiser DECATHLON

  • Vrouw
    25 September 2015
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Lekker liggen op Lowlands
    Lekker zacht Moest na een paar dagen wel meer lucht bij

    We hebben er goed op kunnen slapen, de eerste nacht lag het matras wel het fijnst maar als je geen zin hebt om 'm nogmaals op te pompen zul je alsnog lekker liggen!

NAAR BOVEN