Luchtmatras voor de camping 1 persoon Arpenaz Air Pump 70
Vanaf
69,99 €*

Reviews on

Luchtmatras voor de camping 1 persoon Arpenaz Air Pump 70

4.1 / 5 8 Reacties
6 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    40-49
    12 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Arpenaz Air 1 persoons luchtmatras Decathlon
    Comfortabel makkelijk op te pompen ingebouwde pomp Aan de prijs

    Lichtgewicht, comfortabel, makkelijk en snel op te pompen door ingebouwde pomp.

  • Vrouw
    40-49
    14 October 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    super luchtbed
    gebruiksgemak

    Het is een klein pakket en heel gemakkelijk op te blazen door de ingebouwde pomp. Ook het leeglopen gaat snel en dan kan het luchtbed ook weer heel klein worden opgevouwen.

  • Vrouw
    40-49
    24 September 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super luchtmatras!
    Super fijn en makkelijk matras 1e exemplaar liep langzaam leeg. Beetje duur.

    Makkelijk en licht om mee te nemen en op te pompen. Ligt ook prima!

  • Vrouw
    30-39
    22 September 2015
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    kapot?
    snel op te pompen 1 nacht al leeg

    Voor schoolkamp gekocht, lekker makkelijk dachten we. Thuis opgepompt en de volgende ochtend al weer leeg!! maar goed dat we hem eerst uit hebben geprobeerd. terug naar de winkel dus!!

  • Man
    50-59
    12 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Luchtmatras met pomp
    Bijval op scoutskamp met de perfecte luchtmatras geen

    handig en doeltreffend product, ideaal voor kampen met jeugdbewegingen

  • Vrouw
    40-49
    03 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    zeer handig
    licht en makkelijk hanteerbaar moeilijk om terug in zakje te krijgen!

    zeer makkelijk mee te nemen op weekend of op kamp, zelfs met de fiets (neemt weinig plaats in beslag).

    Is duurder maar zijn prijs waard!

  • Vrouw
    40-49
    01 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    platte matras in de ochtend
    compact, makkelijk op te blazen tegen de ochtend is er al veel lucht uit

    ofwel doe ik iets fout, ofwel sluiten de doppen niet goed ofwel zit er ergens een gaatje in maar dit doet zich al van bij het begin voor... Het is aangenaam bij het begin van de nacht maar 's morgens lig je quasi op de grond.

    Antwoord van het merk :

    Bedankt om je feedback omtrent de matras Arpenaz air pump 70 met ons te delen. Bij deze wens ik u mijn verontschuldigen aan te bieden voor de ongemakken die je hebt ondervonden tijdens het gebruik van dit product.
    Het is absoluut niet normaal dat de matras zo snel lek gaat.
    Het is waarschijnlijk een productiefout.
    Onze matrassen hebben 2 jaar garantie en nodig ik u dus uit om uw matras om te ruilen of uw geld terug te krijgen. Dit kan in uw decathlon winkel naar keuzen.

    Met vriendelijke groeten,
    Vincent Chabot DSP Sports de randonnée DECATHLON

    HILDE find this answer useful

  • Vrouw
    40-49
    28 May 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    lekker dik, makkelijk op te pompen en snel leeg
    klein pakketje, snel op te blazen en snel leeg 70 centimeter best breed in een klein tentje

    prima

NAAR BOVEN