Meisjesfleece voor trekking Forclaz 20 smaragdgroen
Vanaf
3,95 €*

Reviews on

Meisjesfleece voor trekking Forclaz 20 smaragdgroen

4 / 5 8 Reacties
7 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    40-49
    19 April 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prijs vs kwaliteit ok

    Goed voor tijdelijk en kort gebruik

  • Vrouw
    40-49
    27 January 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    mooi shirt, lekker zacht
    superzacht valt klein

    Mooi superzacht shirt, valt wel iets kleiner. Stiksel is niet zoals op het voorbeeld. Maar dat maakt niet uit als je de prijs hebt gezien.

  • Vrouw
    40-49
    12 December 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne fllece
    Licht, warm Hoofdgat is aan de kleine kant

    Ideaal voor onder de scoutfit van mijn zoon

  • Vrouw
    30-39
    12 December 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Warme fleece

    Geen

  • Vrouw
    30-39
    02 March 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima trui!
    Lekker warm, niet de dik, pluist niet, makkelijk t -

    Deze truien zijn erg fijn. Lekker warm maar niet te dik dat het propperig wordt onder een jas. Ze zijn heel makkelijk te wassen en daarna snel droog.

  • Man
    40-49
    22 January 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Slecht
    Geleverde trui komt niet overeen met afbeelding

    Twee van dit soort truien voor mijn kinderen besteld en bij ontvangst helaas moeten constateren dat de daadwerkelijke trui niet overeenkomt met het afgebeelde product. De stiksels bij de hals en onder bij het board zijn in de geleverde exemplaren niet aanwezig. Erg jammer.

    Antwoord van het merk :

    Beste Wilco,

    Dankjewel voor het schrijven van een recensie over de Fleece Forclaz 20.
    Na nader onderzoek is de getoonde afbeelding inderdaad niet juist, we hebben inmiddels de juiste afbeelding ingesteld en deze zal binnenkort de huidige afbeelding vervangen.
    We vinden het erg vervelend dat je truien hebt ontvangen die niet aan je verwachtingen voldoen. Wanneer je niet tevreden bent met de ontvangen truien kun je deze altijd kosteloos retourneren.

    Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor het delen van je ervaring, zodat we de fout kunnen herstellen.

    Sportieve groet,

    Luke van Ravensberg Merchandiser DECATHLON

  • Vrouw
    50-59
    08 January 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Perfecte pasvorm en goedkoop
    Lekkere warme trui , ideaal bewegingsvrijheid

    De sticknaden maken dat extra afwerkings gedeelte aan de trui . mooie afwerking hier door . Pasvorm prachtig. Kleurvastheid. ideale warme Fleece die super zacht is en gewaardeerd word door mijn kleinkind. Vorm van de trui blijft na het wassen mooi als je hem niet in de droogkast droogt. maar dat is algemeen bekend voor deze stoffen

  • Vrouw
    30-39
    12 November 2014
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    aangenaam om te dragen

    Makkelijk om te onderhouden en aangenaam zacht om te dragen

NAAR BOVEN