Meisjesfleece voor trekking Forclaz 200 lichtgroen
Vanaf
12,95 €*

Reviews on

Meisjesfleece voor trekking Forclaz 200 lichtgroen

4.4 / 5 10 Reacties
10 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    60 of ouder
    10 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Tevreden
    Tevreden Geen

    Tevreden

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    bedankt om de tijd te nemen om ons je gedacht te geven over de kinderfleece van Quechua.
    Het is voor ons een echt plezier om te lezen dat u zeer tevreden bent over je aankoop bij Decathlon!
    Moest je nog een leuke foto hebben van jezelf met je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    60 of ouder
    08 May 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    45
    45

    Mooi artikel

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    bedankt met je review over de junior fleece van Quechua.
    Het doet ons steeds deugd om te lezen dat de mensen zeer tevreden zijn over hun aankoop in Decathlon!
    Moest je nog een leuke foto hebben van jezelf en je aankoop van Decathlon, aarzel dan niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    40-49
    26 September 2015
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Heerlijk jasje om hard in te lopen
    Pasvorm is goed en genoeg zakken Mouwen wat lang. .

    Fijne jas voor als het wat frisser buiten wordt.

  • Vrouw
    30-39
    27 October 2014
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    comfortabele fleece voor kinderen
    warm, gemakkelijk aan te doen, zit goed. geen

    Goed product voor goeie prijs.

  • 10 February 2014
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fleece florclaz 500 kinderen
    lekker warm niks

    gemakkelijk in onderhoud

  • 25 January 2014
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    dochter draagt de fleece heel graag .
    makkelijk te wassen en heel snel droog.lekker warm geen

    ik heb niets op aan te merken.

  • 05 December 2013
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    gemakkelijke, warme vest
    kleur, warmte, kan voor veelvuldig gebruik er ontbreekt een lintje om de vest op te hangen.

    Dit is een zeer handige vest om kinderen mee te laten spelen en te ravotten. Kan ook gewoon dagdagelijks gebruikt worden zonder te ravotten.

  • 28 November 2013
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    fleece forclaz
    de prijs, een rits van boven naar beneden, kleur de uiteinden van de mouwen

    er komt vaak stikdraad los aan de mouwen

  • 26 November 2013
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    tevreden voor sporters
    niet strijken,warm,zacht,slank geen kap

    geen

  • 12 November 2013
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    zeer goed
    warmte, kleur en prijs niets

    ideaal om 's avonds aan te doen, of een kille zomerdag, in de herfst ideaal onder een tussenseizoenjas en in de winter lekker warm

NAAR BOVEN