Meisjesjas voor trekking X-light grijs
24,99 €*

Reviews on

Meisjesjas voor trekking X-light grijs

4.5 / 5 11 Reacties
11 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    40-49
    04 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    fijne tussenjas
    dun gevoerd, fijne pasvorm, met capuchon mis een lusje om aan op te hangen dat is het enige

    leuke vlotte tussenjas. Fijn voor de wat frissere dagen. Zit prettig en heeft een goede pasvorm. Vallen ook goed op maat. mijn zoontje van 8 is er blij mee.

  • Man
    04 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima jongensjas
    Prijs, uiterlijk Geen

    De stoere, gewatteerde jas bevalt onze zoon van 11 prima.
    Prijs-kwaliteitverhouding is erg goed.
    Let op dat de jas enigszins klein valt. een maatje groter bestellen dan 'normaal' is aan te bevelen.

  • Vrouw
    60 of ouder
    01 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    TEVREDEN
    DE KWALITEIT _DE PRIJS

    WE KOCHTEN DEZELFDE JAS IN HET ORANJE EN IN HET ZWART EN HET WAS BIJNA HET DUBBELE VOOR DE ZWARTE _ ZELFDE MODEL? JUIST ANDERE KLEUR

    Antwoord van het merk :

    Beste Annemie,

    eerst en vooral bedankt om even de tijd te nemen om ons je gedacht te geven over de junior donsjas van Quechua.
    Het doet ons deugd om te lezen dat de mensen tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    De reden dat de orange jas goedkoper was heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat deze kleur verdwijnt en dat dit model bijgevolg afgeprijst geweest is.
    Moest je nog enkele leuke foto's hebben van de donsjas in actie, aarzel dan niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    30-39
    18 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima
    Licht, handig /

    /

  • Vrouw
    40-49
    07 March 2016
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Prima jas maar liever andere kleuren
    Heerlijk lichte jas die toch lekker warm is. Keuze kleuren

    Helaas vind ik de kleuren van de meisjesversie echt niet mooi! Jammer !! De jongenskleuren zijn wel leuk maar ik heb een dochter... :-(

    Antwoord van het merk :

    Veerle,

    eerst en vooral bedankt om de tijd te nemen om je gedacht te geven over onze producten. Het doet ons deugd te lezen dat je de voordelen van deze donsjas, licht en warmte weet te appreciëren. Wat de kleuren betreft proberen wij met Quechua steeds in te spelen op de globale trends in Europa en om onze prijs zo laag mogelijk te houden kiezen wij ervoor om niet al onze producten aan te bieden in verschillende kleuren. Wij hopen dat er in de toekomst een kleurtje tussen zit dat meer jouw smaak is!
    Moest je eventueel nog een leuke foto hebben van de jas in actie, laat het dan zeker niet na deze op onze site te posten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    Jelte find this answer useful

  • Man
    40-49
    29 February 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima Jas
    vrolijke kleuren en lekker warm geen

    Onze zoon is er apetrots op dat hij in zijn favoriete kleur loopt

  • Man
    30-39
    16 February 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Jongensjas
    Easy wearing, modieus en warm Niets

    Prima jas voor een redelijke prijs

  • Man
    30-39
    20 October 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    jas X-light jongens
    prijs/kwaliteit

    Mooie jas voor voor weinig geld, frisse kleurtjes. Ideaal voor het tussenseizoen!

  • Man
    60 of ouder
    19 October 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    fijne jas
    goede prijs /kwaliteit verhouding

    mijn kleinzoon is erg tevreden, mooie kleur, zit lekker en is voldoende warm.

  • 30-39
    06 October 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima herfstjas
    Lichtgewicht, makkelijk te sluiten Geen

    Zeer tevreden over prijs kwaliteit en bruikbaarheid. Maat juist.

NAAR BOVEN